Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Vox populi: Janševo vlado podpira le petina

Strani: 1 2 3 4

anon-92865 sporočil: 558
[#1935240] 24.12.12 05:00 · odgovor na: anon-230481 (#1935015)
Odgovori   +    4
[aristokrat]
Logično. Vsak, ki ima vsaj malo pameti, take vlade ne more podpirati.
S tem se pa popolnoma strinjam!!!!

Kdor ima MALO pameti , te vlade ne podpira, RES DA NE MORE BITI BOLJ! ALI KOT BI REKLI< RESNICA NIKOLI NE LAZE
foore sporočil: 12.753
[#1935250] 24.12.12 06:36 · odgovor na: anon-124452 (#1935210)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: foore 24.12.2012 06:40
[yuslocan]
Ma ste res smrdljivi pisuni na Flancah.

Problem je edino v tem, da tisti, ki danes tvorijo večino SDS, ne vedo, kaj so zombiji počeli, kako so živeli in kako so reagirali na aretacije Janše in ostalih treh.
S tem stavkom si jasno pokazal kdo dejasko si: užaljeni nastavniče.....

Ali še sedaj nisi spoznal, da je slovenski narod reagiral ob aretaciji Janše....

Bolje je, da v miru živiš drugje, kot v Sloveniji, saj imaš preveč sovraštva ne samo do JJ, ampak tudi na slovenski narod, ki je reagiral ob aretaciji Janše.....

Če se ne moreš vrniti v tvoj balkan, pojdi nazaj v Canado in uživaj preostanek življenja brez JJ in slovenskega naroda............ali pa nehaj sploh razpravljati o tvojem jajotu in slovenskemu narodu in uživaj s svojimi v lepi Sloveniji............
anon-163619 sporočil: 1.991
[#1935267] 24.12.12 07:33 · odgovor na: anon-184333 (#1935159)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-163619 24.12.2012 07:37
[picikato]

Pomlad bo odnesla to vlado kot lanski sneg.
-------------------------------------------- -----

Če ne drugega, pesniki in ostali umetniki so v besedi pomlad vedno iskali svoj navdih, pa nekaterim še je uspelo spraviti skupaj kaj sprejemljivega.

Zdravniška stroka pa, če ne najde prave diagnoze, za to narjaje okrivi pomladno utrujenost, nekaterim pa tudi seneni nahod pride prav.

p.s. lahko se pa tistega j... lotiš že februarja, ki je najkrajši mesec, bo preje (ali pa nikoli) narejeno.
anon-124452 sporočil: 6.934
[#1935331] 24.12.12 09:09 · odgovor na: foore (#1935250)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-124452 24.12.2012 09:24
[foore]
> [yuslocan]
> Ma ste res smrdljivi pisuni na Flancah.
>
> Problem je edino v tem, da tisti, ki danes tvorijo večino SDS, ne vedo, kaj so zombiji počeli, kako so živeli in kako so reagirali na aretacije Janše in ostalih treh.

S tem stavkom si jasno pokazal kdo dejasko si: užaljeni nastavniče.....

Ali še sedaj nisi spoznal, da je slovenski narod reagiral ob aretaciji Janše....

Bolje je, da v miru živiš drugje, kot v Sloveniji, saj imaš preveč sovraštva ne samo do JJ, ampak tudi na slovenski narod, ki je reagiral ob aretaciji Janše.....

Če se ne moreš vrniti v tvoj balkan, pojdi nazaj v Canado in uživaj preostanek življenja brez JJ in slovenskega naroda............ali pa nehaj sploh razpravljati o tvojem jajotu in slovenskemu narodu in uživaj s svojimi v lepi Sloveniji............
Slabo si prebral ali slabo zastopil izvirni post.

To, da današnji člani SDS in njihov premeteni, pokvarjeni predsednik ne vedo kaj so t.i.m Zombiji počeli leta 1988 in 1999 pomeni:

Vsi mi, pa tudi jaz, smo se vozili po Roški, hupali v podporo, hodili na Kongresni trg poslušat in spodbujat JBTZ in Bavčar Igorja. Borili smo se takrat za njega in svobodno Slovenijo.

Ne obžalujem tega, ker je takrat to bila prava izbira, čeprav je potem iz tega človeka nastala pshopatska politična spaka. Zato se danes spet borim, pa na za sebe, ampak za naslednike, da se pokvarjeni tatovi in lažnivci umaknejo iz politike.

Glede Balkana si ustrelil mimo. Tukaj sem rojen, tukaj sem doma, tukaj imam svoj dom in kos zemlje in lahko ponosno rečem: Slovenec sem!!!

Na Balkan sicer lahko grem kamorkoli, kadarkoli in to tudi delam. Na Balkanu je veliko dobrih ljudi, srčnih, izobraženih in kulturnih, veliko bolj od tebe, kot ti vzvišeno misliš o sebi.

V Kanado še vedno hodim obiskat prijatelje, pa tudi nekaj pokojnine se je nabralo. Ampak se vedno še rajši vrnem DOMOV.

In kljub temu, če te moti ali ne moti:

TUKAJ BOM OSTAL, V DOMOVINI SLOVENIJI, IN SE PO NAJBOLJŠIH MOČEH BORIL PROTI POKVARJENI, KRADLJIVI, ZLAGANI IN PREMETENI POLITIKI.

Pa za konec:

Pri meni diši potica iz kuhinje, žena peče.

Verjetno tudi pri tebi.

Naj ti bo vesel Božič!

V Novem letu 2013 ti želim mir v srcu in bolj potrpežljiv odnos do tistih, ki ne mislijo tako kot ti. Naj te ne zapelje "zlagani SDS patriotizem", ki pri tebi že meji na nacizem.
anon-275667 sporočil: 732
[#1935438] 24.12.12 10:30
Odgovori   +    0
To so si komiji pred božičem dali duška! Da se malo potešijo, ker ne vedo kaj bi počeli čez praznike.
eheheh sporočil: 612
[#1935592] 24.12.12 13:11
Odgovori   +    0
Pred 20 leti je stvar zgledala še dokaj optimistično. Potem pa se kekci v Demosu niso zmogli zadržati in so skregali ter razpadli. Kekci, ki so jim sledili, so napravili, kar so pač napravili. Sedaj se bo stvar očitno morala še naprej slabšati toliko časa, dokler ne bo tudi najbolj tupemu potegnilo, da nekaj ne štima. Trend do takrat je jasen: strmo navzdol! Upanje, da bo v bližnji prihodnosti pri nas nastala organizirana skupina sposobnih in poštenih ljudi, ki bodo stvari premaknili na bolje, je minimalno.
[#1935930] 24.12.12 17:42 · odgovor na: anon-124452 (#1935331)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: foore 24.12.2012 17:51
[yuslocan]
> [foore]
> > [yuslocan]
> > Ma ste res smrdljivi pisuni na Flancah.
> >
> > Problem je edino v tem, da tisti, ki danes tvorijo večino SDS, ne vedo, kaj so zombiji počeli, kako so živeli in kako so reagirali na aretacije Janše in ostalih treh.
>
> S tem stavkom si jasno pokazal kdo dejasko si: užaljeni nastavniče.....
>
> Ali še sedaj nisi spoznal, da je slovenski narod reagiral ob aretaciji Janše....
>
> Bolje je, da v miru živiš drugje, kot v Sloveniji, saj imaš preveč sovraštva ne samo do JJ, ampak tudi na slovenski narod, ki je reagiral ob aretaciji Janše.....
>
> Če se ne moreš vrniti v tvoj balkan, pojdi nazaj v Canado in uživaj preostanek življenja brez JJ in slovenskega naroda............ali pa nehaj sploh razpravljati o tvojem jajotu in slovenskemu narodu in uživaj s svojimi v lepi Sloveniji............

Slabo si prebral ali slabo zastopil izvirni post.

To, da današnji člani SDS in njihov premeteni, pokvarjeni predsednik ne vedo kaj so t.i.m Zombiji počeli leta 1988 in 1999 pomeni:

Vsi mi, pa tudi jaz, smo se vozili po Roški, hupali v podporo, hodili na Kongresni trg poslušat in spodbujat JBTZ in Bavčar Igorja. Borili smo se takrat za njega in svobodno Slovenijo.

Ne obžalujem tega, ker je takrat to bila prava izbira, čeprav je potem iz tega človeka nastala pshopatska politična spaka. Zato se danes spet borim, pa na za sebe, ampak za naslednike, da se pokvarjeni tatovi in lažnivci umaknejo iz politike.

Glede Balkana si ustrelil mimo. Tukaj sem rojen, tukaj sem doma, tukaj imam svoj dom in kos zemlje in lahko ponosno rečem: Slovenec sem!!!

Na Balkan sicer lahko grem kamorkoli, kadarkoli in to tudi delam. Na Balkanu je veliko dobrih ljudi, srčnih, izobraženih in kulturnih, veliko bolj od tebe, kot ti vzvišeno misliš o sebi.

V Kanado še vedno hodim obiskat prijatelje, pa tudi nekaj pokojnine se je nabralo. Ampak se vedno še rajši vrnem DOMOV.

In kljub temu, če te moti ali ne moti:

TUKAJ BOM OSTAL, V DOMOVINI SLOVENIJI, IN SE PO NAJBOLJŠIH MOČEH BORIL PROTI POKVARJENI, KRADLJIVI, ZLAGANI IN PREMETENI POLITIKI.

Pa za konec:

Pri meni diši potica iz kuhinje, žena peče.

Verjetno tudi pri tebi.

Naj ti bo vesel Božič!

V Novem letu 2013 ti želim mir v srcu in bolj potrpežljiv odnos do tistih, ki ne mislijo tako kot ti. Naj te ne zapelje "zlagani SDS patriotizem", ki pri tebi že meji na nacizem.
Tudi tebi želim vesel in miren Božič......ter mir v srcu in potrežljiv odnos do drugače mislečih....

JJ pa poskušaj odpustiti, saj boš največ imel od tega ravno sam.....energijo porabi za kaj drugega....

Me pa resnično zanima, s kom te JJ tako užalil...............
anon-95425 sporočil: 885
[#1936171] 25.12.12 06:50 · odgovor na: anon-57305 (#1935067)
Odgovori   +    1
[1105ALLde]
> [andrej6]
> > [1105ALLde]
> > "Če bi bile volitve danes, bi 17,8 odstotka vprašanih volilo stranko SD, dobre tri odstotke manj kot novembra, medtem ko bi SDS podprlo 13,3 odstotka anketirancev. Novembra bi SDS svoj glas dalo 13,4 odstotka vseh vprašanih. Na tretjem mestu je PS, ki bi jo podprlo 8,5 odstotka anketirancev, skoraj za tretjino manj kot prejšnji mesec. Novembra bi PS svoj glas dalo 14 odstotkov vseh vprašanih. Slovensko ljudsko stranko (SLS) bi na voliščih podprlo 5,6 odstotka, medtem ko je bil ta delež novembra 2,6-odstoten. Ostale parlamentarne stranke bi dobile manj kot tri odstotke glasov. "
> >
> >
> > Če sem prav seštela potem je 48% volilcev opredeljenih 52% pa je pokazalo sredinec vsem parlamentarnim strankam :)
>
> Po meritvah Ninamedie.

Sem razumela namig. tistih, ki kažejo sredinec trenutnim parlamentarnim strankam je sigurno več kot 52% ;)

Al si samo ponovil napisano kdo je delal anketo ?
Napisal sem kdo je opravil anketo, to je agencija, ki je znana po tem, da javno mnenje ustvarja in ne meri.
anon-297611 sporočil: 1.622
[#1936510] 25.12.12 16:12 · odgovor na: anon-184333 (#1935159)
Odgovori   +    1
[nbrane]
A si že slišal tisto, ko mož hoče ženo spraviti na oni svet, pa mu prijatelj svetuje: J.. jo 5x na dan v mesecu dno jo pobere. Po 29 dneh mož izmozgan, shiran, na pol živ, žena veselo prepeva po stanovanju - on: če bi ti vedela, da imaš samo še dan življenja pred sabo ... ☺ ☺ ☺

Mesec nastopi kdaj? Traja do? Žena umre kdaj?
A greva prašat Ninamedio a boš zmogel sam?

Enfrice:
Nisi razumel. Mož je član Janševe vlade.

Enfrice.
anon-184333 sporočil: 4.775
[#1936565] 25.12.12 18:08 · odgovor na: anon-163619 (#1935267)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-184333 25.12.2012 18:11
[nbrane]> Če ne drugega, pesniki in ostali umetniki so v besedi pomlad vedno iskali svoj navdih, pa nekaterim še je uspelo spraviti skupaj kaj sprejemljivega.
V svoji božično-novoletni poslanici je Janša poudaril, da "vsi v svoji notranjosti, četudi se tega ne zavedamo, hrepenimo po pomladi" ter se razveselimo taljenja sneženih mož.

Končno je tudi on še uspel spravit skupaj kaj sprejemljivega. Pomlad bo odnesla to vlado kot lanski sneg.
anon-239841 sporočil: 198
[#1936568] 25.12.12 18:11
Odgovori   +    1
In vsa četrtina visi na forumu financ in poštenim državljanom, ki nismo ovce, štepa minuse....
[#1936571] 25.12.12 18:17 · odgovor na: anon-297611 (#1936510)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-184333 25.12.2012 18:28
[e-enfrice]
[nbrane]
A si že slišal tisto, ko mož hoče ženo spraviti na oni svet, pa mu prijatelj svetuje: J.. jo 5x na dan v mesecu dno jo pobere. Po 29 dneh mož izmozgan, shiran, na pol živ, žena veselo prepeva po stanovanju - on: če bi ti vedela, da imaš samo še dan življenja pred sabo ... ☺ ☺ ☺

Enfrice:

Enfrice.
Ne skrbi, seveda sem razumel, izmozgan, shiran in na pol,živ -:)) Zato je odgovor, ki ga je dobil tudi tak kot ga je že prej on meni zastavil.
anon-163619 sporočil: 1.991
[#1936581] 25.12.12 18:46 · odgovor na: anon-184333 (#1936571)
Odgovori   +    0
[picikato]
> [e-enfrice]
> [nbrane]
> A si že slišal tisto, ko mož hoče ženo spraviti na oni svet, pa mu prijatelj svetuje: J.. jo 5x na dan v mesecu dno jo pobere. Po 29 dneh mož izmozgan, shiran, na pol živ, žena veselo prepeva po stanovanju - on: če bi ti vedela, da imaš samo še dan življenja pred sabo ... ☺ ☺ ☺
>
>
>
> Mesec nastopi kdaj? Traja do? Žena umre kdaj?
> A greva prašat Ninamedio a boš zmogel sam?
>
>
> Enfrice:
> Nisi razumel. Mož je član Janševe vlade.
>
> Enfrice.

Ne skrbi, seveda sem razumel, izmozgan, shiran in na pol,živ -:)) Zato je odgovor, ki ga je dobil tudi tak kot ga je že prej on meni zastavil.
Čakta mal, zdej sem pa jest tisti, ki ne razume! Po vajino je izmozgani mož Janša (vlada), j... žena pa Slovenija, ki je v polnem cvetu in veselo prepeva. To pomeni, da je j... učinkovito zdravilo za odpravljanje težav, Janša (vlada), je pa prevzel nase posledice, ne glede na žrtve ...

Da strnem: j... (ukrepi) bodo dali pozitivne rezultate, samo žrtve pa bodo al kaj?

Če sva pa pri pomladi: ne ti ne jaz ne Janša nimamo nobenega vpliva, po koledarskem letu bo prišla tako kot vsako leto, kaj in kako pa bo, se pa slišiva pomladi. Če bo sreča še naslednjo, pa še leto potem. Jaz nisem vedeževalec, ti očitno si, kaj bo pa počakajva.
anon-297611 sporočil: 1.622
[#1936597] 25.12.12 19:23 · odgovor na: anon-163619 (#1936581)
Odgovori   +    0
picikato]
[e-enfrice]
[nbrane]

Enfrice:

Enfrice.
Čakta mal, zdej sem pa jest tisti, ki ne razume! Po vajino je izmozgani mož Janša (vlada), j... žena pa Slovenija, ki je v polnem cvetu in veselo prepeva. To pomeni, da je j... učinkovito zdravilo za odpravljanje težav, Janša (vlada), je pa prevzel nase posledice, ne glede na žrtve ...

Da strnem: j... (ukrepi) bodo dali pozitivne rezultate, samo žrtve pa bodo al kaj?

Če sva pa pri pomladi: ne ti ne jaz ne Janša nimamo nobenega vpliva, po koledarskem letu bo prišla tako kot vsako leto, kaj in kako pa bo, se pa slišiva pomladi. Če bo sreča še naslednjo, pa še leto potem. Jaz nisem vedeževalec, ti očitno si, kaj bo pa počakajva.

Enfrice:

Nisi razumel. Ubogi mož je vlada. Žena so možnosti, ki jih vlada ima. Natepavanje žene je poiskušanje zadeti tiste možnosti, ki bi najbolj prijele. Veselje je dogajanje izraznosti. Očitno je, da se je izraznost popestrila, vendar mož je zato shiran. Možnosti veselo prepevajo, ker so se lahko izrazile, ali so tudi koristile, pa nihče ne ve. Kakšna je prognoza? Bolj kot bo mož natepaval možnosti, bolj bo shiran. Možnosti pa se bodo še naprej veselile svojega obstoja. Na neki točki, ko bodo začeli natepavati tudi drugi, pa ga bodo pričele čudno gledati in se mu v fris smejati, češ kaj si pa nas natepaval, sedaj pa (nas in druge) imaš. In to bo tudi vse. Lepo in simple.

Enfrice.
[#1936621] 25.12.12 20:09 · odgovor na: anon-163619 (#1936581)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-184333 25.12.2012 20:12
[nbrane] Če sva pa pri pomladi: ne ti ne jaz ne Janša nimamo nobenega vpliva, po koledarskem letu bo prišla tako kot vsako leto, kaj in kako pa bo, se pa slišiva pomladi. Če bo sreča še naslednjo, pa še leto potem. Jaz nisem vedeževalec, ti očitno si, kaj bo pa počakajva.
Vsi (od Islandije do Slovenije) "hrepenimo po pomladi ter se razveselimo taljenja sneženih mož, ki jih bodo zamenjali čili in preprosti ljudje" -:))
[#1936996] 26.12.12 14:35 · odgovor na: foore (#1935930)
Odgovori   +    5
[foore]
Me pa resnično zanima, s kom te JJ tako užalil...............
Tvoje vprašanje me je presenetilo. Kako me je JJ tako užalil????

Midva z ženo sva hodile na vse protestne shode, od Roške do Kongresnega trga. Bila sva njegova velika simpatizerja. Ivan nam je vzbujal up da se bomo rešili velikosrbskega pohoda po jugi, ki je takrat bila resna grožnja.

Žena je imela dobre poslovne kontakte z vsemi iz Mikro ADE, Omerza, Janša + zunanja sodelavca Zavrl, Bavčar.....

In takrat, med 10 dnevno vojno se je začelo sranje:

1. Orožje JLA je nenadzorovano prodajal, no tega točno takrat nisem vedel, razen drobtin po medijih vendar danes imaš na trgu 5 knjig z dokumenti in dokazi, da je prodajal orožje na črno in za svoj žep. Videl je takrat samo sebe.

2. Ko je zavohal, da ga bodo preiskovali in zaprli je namočil najprej Milana Kučana, ki je tudi prodajal orožje v Bosno, vendar ne za svoj žep. Takrat je ogrozil celo Slovenijo, da bi bila deležna mednarodne obsodbe zaradi prodaje orožja. Takrat je spet videl samo sebe in svoje osebne interese.

3. Organiziral je paravomo da je sledil politično konkurenco pa so ga speljali na tenek led v Deapali Vasi. Takrat se mu je svet podrl in je bil poln maščevanja. Videl je samo sebe.

4. Zato je na dan, ko sta ga Drnovšek in DZ odstavila s položaja ministra imel pripravljen svoje paravojaške enote okrog DZ. Že takrat so pisali o tem in je bilo neverjetno, kot bi nekdo padel z Lune, in seveda takoj nisem verjel. Šele pozneje, ko sem zasledil druge vire sem ugotovil da je državni udar bil pripravljen vendar neizpeljan. To lahko počne samo psihopat in odvisnik od oblasti.

5. Ko je preiskovalna komisija pod vodstvom Mogeta spoznala laži in krajo premetenega politika je ostala edina možnost da se sproži kazenski pregon. Čeprav je dokazni material bil pripravljen za kazenski pregon je Drnovšek, iz skrbi za ugled Slovenije, ustavil preiskovalno komisijo in preprečil kazensko prijavo. Dokumenti so še vedno v DZ, vendar je dejanje, menda, zastaralo.

6. Ta čas je na sodniji potekala obravnava v procesu Depala vas in ko je sodnica že imela spisano sodbo je nastopila v vlogi rešitelja njegova zvesta zaveznica, ki je spisala oprostilno sodbo, ker je, kot češ, sodišče izgubilo glavni dokaz, pisalni stroj. Glej, sodišče je "izgubilo pisalni stroj", in čeprav je bilo dokazano uporabljen, so pokvarjenca oprostili. Že samo to zadošča, da oba naženemo iz domovine Slovenije, ker jo oba skupaj SVINJATA.

7. Ta čas je umetno, s pomočjo aktivnega članstva in opranoglavih ovc delil Slovenijo na komunajzarje in poštene Slovence, z namenom da si zgradi volilno bazo. Čeprav je sam bil zelo zvest komunist, čeprav komunizma uradno ni že 20 let, on je razdelil in skregal Slovenijo. Samo v lastnem interesu.

8. Tri države so prišle do spoznanja da je Finska Patria nakazala 3,6 mio podlupnine, v treh državah potekajo sodni procesi samo pri nam ovce in bedaki verjamejo da je premetenec nedolžen. O Bog, kakšna neumnost, kakšna nesramnost, kakšna sramota. In ovce še vedno blejajo, to so mu izvozili "komunajzarji". Boga Slovenija.

9. Dal je ponaredit, in tudi objavil je, zmontirane dokumente, ki lažejo o predsedniku države. In nič se mu ne zgodi? A je to pravna država? A je on v prvih obrambnih vrstah ustave in prava te države????? On?????? Mati moja!!!!!

10. In na koncu, eliminiral je en kup ljudi iz politike, seznam je zelo dolg, vsi ga poznamo. Vse to je naredil samo v lastnem interesu.

Priznam, da me Ivan ni užalil. Meni osebno ni naredil nič takega.

Zato je vse skupaj, celo Slovenijo dobesedno zasral v zadnjih 20 letih.

Zdaj sem ti iskreno napisal zakaj ne maram takega politika. Stranka SDS bo brez njega morda sprejemljiva tudi za mene kdaj pa kdaj.

Do takrat:

Boga Slovenija.

Kako?
[#1937011] 26.12.12 14:55 · odgovor na: anon-124452 (#1936996)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: foore 26.12.2012 15:03
[yuslocan]
> [foore]
> Me pa resnično zanima, s kom te JJ tako užalil...............

Tvoje vprašanje me je presenetilo. Kako me je JJ tako užalil????

Midva z ženo sva hodile na vse protestne shode, od Roške do Kongresnega trga. Bila sva njegova velika simpatizerja. Ivan nam je vzbujal up da se bomo rešili velikosrbskega pohoda po jugi, ki je takrat bila resna grožnja.

Žena je imela dobre poslovne kontakte z vsemi iz Mikro ADE, Omerza, Janša + zunanja sodelavca Zavrl, Bavčar.....

In takrat, med 10 dnevno vojno se je začelo sranje:

1. Orožje JLA je nenadzorovano prodajal, no tega točno takrat nisem vedel, razen drobtin po medijih vendar danes imaš na trgu 5 knjig z dokumenti in dokazi, da je prodajal orožje na črno in za svoj žep. Videl je takrat samo sebe.

2. Ko je zavohal, da ga bodo preiskovali in zaprli je namočil najprej Milana Kučana, ki je tudi prodajal orožje v Bosno, vendar ne za svoj žep. Takrat je ogrozil celo Slovenijo, da bi bila deležna mednarodne obsodbe zaradi prodaje orožja. Takrat je spet videl samo sebe in svoje osebne interese.

3. Organiziral je paravomo da je sledil politično konkurenco pa so ga speljali na tenek led v Deapali Vasi. Takrat se mu je svet podrl in je bil poln maščevanja. Videl je samo sebe.

4. Zato je na dan, ko sta ga Drnovšek in DZ odstavila s položaja ministra imel pripravljen svoje paravojaške enote okrog DZ. Že takrat so pisali o tem in je bilo neverjetno, kot bi nekdo padel z Lune, in seveda takoj nisem verjel. Šele pozneje, ko sem zasledil druge vire sem ugotovil da je državni udar bil pripravljen vendar neizpeljan. To lahko počne samo psihopat in odvisnik od oblasti.

5. Ko je preiskovalna komisija pod vodstvom Mogeta spoznala laži in krajo premetenega politika je ostala edina možnost da se sproži kazenski pregon. Čeprav je dokazni material bil pripravljen za kazenski pregon je Drnovšek, iz skrbi za ugled Slovenije, ustavil preiskovalno komisijo in preprečil kazensko prijavo. Dokumenti so še vedno v DZ, vendar je dejanje, menda, zastaralo.

6. Ta čas je na sodniji potekala obravnava v procesu Depala vas in ko je sodnica že imela spisano sodbo je nastopila v vlogi rešitelja njegova zvesta zaveznica, ki je spisala oprostilno sodbo, ker je, kot češ, sodišče izgubilo glavni dokaz, pisalni stroj. Glej, sodišče je "izgubilo pisalni stroj", in čeprav je bilo dokazano uporabljen, so pokvarjenca oprostili. Že samo to zadošča, da oba naženemo iz domovine Slovenije, ker jo oba skupaj SVINJATA.

7. Ta čas je umetno, s pomočjo aktivnega članstva in opranoglavih ovc delil Slovenijo na komunajzarje in poštene Slovence, z namenom da si zgradi volilno bazo. Čeprav je sam bil zelo zvest komunist, čeprav komunizma uradno ni že 20 let, on je razdelil in skregal Slovenijo. Samo v lastnem interesu.

8. Tri države so prišle do spoznanja da je Finska Patria nakazala 3,6 mio podlupnine, v treh državah potekajo sodni procesi samo pri nam ovce in bedaki verjamejo da je premetenec nedolžen. O Bog, kakšna neumnost, kakšna nesramnost, kakšna sramota. In ovce še vedno blejajo, to so mu izvozili "komunajzarji". Boga Slovenija.

9. Dal je ponaredit, in tudi objavil je, zmontirane dokumente, ki lažejo o predsedniku države. In nič se mu ne zgodi? A je to pravna država? A je on v prvih obrambnih vrstah ustave in prava te države????? On?????? Mati moja!!!!!

10. In na koncu, eliminiral je en kup ljudi iz politike, seznam je zelo dolg, vsi ga poznamo. Vse to je naredil samo v lastnem interesu.

Priznam, da me Ivan ni užalil. Meni osebno ni naredil nič takega.

Zato je vse skupaj, celo Slovenijo dobesedno zasral v zadnjih 20 letih.

Zdaj sem ti iskreno napisal zakaj ne maram takega politika. Stranka SDS bo brez njega morda sprejemljiva tudi za mene kdaj pa kdaj.

Do takrat:

Boga Slovenija.

Kako?
Hvala za odgovor in za iskrenost. Potrudil si se in sigurno povedal, kar te grize in prikazal določena dejstva. Prava resnica se bo sigurno pokazala, ko bo pravi čas..Pravica in resnica bosta zahtevala pravo resnico in popravo krivice.....

Palica ima dva konca in dejansko Božja palica udari vsakega, ki je potreben......zaradi svojih napak in grehov......

Pustiva, da Bog sodi in ne midva...........
[#1937025] 26.12.12 15:09 · odgovor na: foore (#1937011)
Odgovori   +    4
Se strinjam, samo da ne bo cena previsoka, ko bomo čakali na Boga in njegove ukrepe.

Mislim da je že čas da nekaj naredi za nas.
[#2057202] 22.03.13 05:20 · odgovor na: anon-163619 (#1935134)
Odgovori   +    0
[nbrane]
Pomlad nastopi kdaj? Traja do? Janševa vlada pade kdaj?

Na prvi pomladni dan -:))

Strani: 1 2 3 4