Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: Predlogi za izboljšanje spletne strani Finance.si

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

NemirniTujec sporočil: 5.560
[Servis] Tema: Predlogi za izboljšanje spletne strani Finance.si
[#1910001] 05.12.12 09:28 · odgovor na: Rokc5 (#1909158)
Odgovori   +    5
Vrhunska ideja, zato si zasluži popravke za izvedbo.

1. Najbolj bran portal je 24.ur. Z razlogom. Najbolj prodajan časopis so slovenske novice. Z razlogom.

Če hočemo finance približati širši slovenski publiki, je potreben ta recept:

Takoj pod glavno reklamo morajo biti, tako kot je do nedavnega bilo na financah, in tako kot je na 24.kur in podobnih straneh, fotke z burnimi naslovi.

razpored mora biti tak: Fotk mora biti od pet do sedem. To je največ, kar lahko glava sprejme. Dve nagi babi, en hud kravatar, en gol mišičnjak, vsaj en avto, in vsaj en gadget - iphone ali kaj podobnega.

Pod prvo nago babo mora pisat: "Zna fafati" in potem članek o mariborski podžupanji. Med vrsticami uvaljujemo spodbujanje pravne države in politične kulture.

pod drugo nago babo naj piše: "volila je za pahorja!" in potem članek o tem, zakaj imajo dobre pičke raje pahorja kot janšo. Med vrsticami uvaljujemo konstruktivnost, in ne bojevitost.

Pod fotko hudega kravatarja piše "šokantno! plešavost vpliva na volivce" in potem intervju z romanom vodebom, kaki so vzroki za voljenje plešastega Janše ali lasatega Viranta... Ne vem točno, kako bi tukaj uvalili visoke ideale, hehe...

Mišičnjak tekst: "Podjetniške mišice se selijo!" in članek o akrapoviču in delovnih mestih..

Fotka hudega avta tekst: "JJ padel na izpitu!" In potem članek o juretu jankoviču, ki je že trikrat pogrnil teoretski del izpita na Cipru. Med vrsticami podvalimo, da je doma najlepše :-P

In tako naprej... ne vem sicer, kaj gustl o tem misli :-)))