4 ure
Najbolj brani članki danes
5 ur
Vlada za direktorico statističnega urada imenovala Apolonijo Oblak Flander
6 ur
Tesla zaradi varnostnih razlogov odpoklicala model poltovornjaka
7 ur
Hrvaško ustavno sodišče: Milanović ne more biti več ne mandatar ne premier. Trije sodniki menijo, da je taka "grožnja" protiustavna 5
7 ur
Bruselj: platforme Pornhub, Stripchat in Xvideos bodo morale izpolnjevati najstrožje obveznosti EU 4
7 ur
V Petrolu bodo predlagali 1,8 evra dividende bruto, več kot lani 1
8 ur
Petrolovi delničarji o dividendi 23. maja
8 ur
Ko se upokoji vodja gradnje
9 ur
Podjetja imajo le še do ponedeljka čas za predložitev dokazil o škodi v lanskih poplavah
9 ur
DZU vidijo priložnost v krepitvi digitalnih prodajnih kanalov
10 ur
Kako ravnati ob kibernetskih incidentih? Razlagamo v šestih korakih
10 ur
Kaj se lahko naučimo od lanskih poplav? (PRO)
11 ur
Odlagališče odpadkov za NEK že zdaj presega 227 milijonov evrov 2
11 ur
V Indiji so stekle maratonske volitve - zmago si obeta premier in šef nacionalistične stranke Modi
11 ur
Sandoz začenja gradnjo razvojnega centra v Ljubljani, Novartis v bližini dokončuje novo tovarno
12 ur
Koliko so lani zaslužili menedžerji borznih družb in koliko jim je pobrala država 10
12 ur
Renault in CMA CMG z dodatnimi milijoni za projekt lahkega električnega dostavnika
12 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
12 ur
Z brniškega letališča lani za skoraj tretjino več potnikov kot leto prej
13 ur
Globalno bo letos prodaja gradbene opreme malenkost upadla

Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Finančja farma

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crt sporočil: 27.173
[Odklop] Tema: Finančja farma
[#1840200] 07.10.12 21:14 · odgovor na: bc123a (#1840198)
Odgovori   +    3
[bc123a]
tudi je res, da ce dovolj zacinis, ni nic vec vazno.
Zadnjic sem jedel recimo curry iz rdece pese... presenetljivo sprejemljiv okus, ravno zaradi tega efekta ;)
to malo spominja na hobotnico po srbsko.

vzamemo srednje veliko hobotnico in damo kuhat z bolj malo vode.
cez 30 min dodamo 2 kozarca viskija in zmanjsamo ogenj.
potem cez en cas dolijemo vinjak.
ob 45. minuti vlijemo nekaj loze.
ob polni uri dodamo rum.
dobro, vendar nezno premesamo.
cez 2 uri vrzemo hobotnico psom, da ne tezijo, in postrezemo omako.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 1840200

Strani: 1

bc123a sporočil: 48.253
[Odklop] Tema: Finančja farma
[#1840235] 07.10.12 21:55 · odgovor na: crt (#1840200)
Odgovori   +    1
[crt]
> [bc123a]
> tudi je res, da ce dovolj zacinis, ni nic vec vazno.
> Zadnjic sem jedel recimo curry iz rdece pese... presenetljivo sprejemljiv okus, ravno zaradi tega efekta ;)

to malo spominja na hobotnico po srbsko.

vzamemo srednje veliko hobotnico in damo kuhat z bolj malo vode.
cez 30 min dodamo 2 kozarca viskija in zmanjsamo ogenj.
potem cez en cas dolijemo vinjak.
ob 45. minuti vlijemo nekaj loze.
ob polni uri dodamo rum.
dobro, vendar nezno premesamo.
cez 2 uri vrzemo hobotnico psom, da ne tezijo, in postrezemo omako.
Obstaja ena narodna pripovedka (srbska?) na to temo, in sicer "mocnik iz zeblja" :)

Jah, meni je okus zelenjave zanic. Enostavno je zanic in zelenjave, ki ima okus po zelenjavi, ne jem. Da bi moja prehrana vseeno bila malo bolj zdrava, zelenjavo zakoljem, sprazim, nasolim in zacinim. Potem pa je marsikaj zelenjavnega za pojest :)
birdrulez sporočil: 704
[Odklop] Tema: Finančja farma
[#1859384] 26.10.12 21:12 · odgovor na: crt (#1840200)
Odgovori   +    3
[crt]
> [bc123a]
> tudi je res, da ce dovolj zacinis, ni nic vec vazno.
> Zadnjic sem jedel recimo curry iz rdece pese... presenetljivo sprejemljiv okus, ravno zaradi tega efekta ;)

to malo spominja na hobotnico po srbsko.

vzamemo srednje veliko hobotnico in damo kuhat z bolj malo vode.
cez 30 min dodamo 2 kozarca viskija in zmanjsamo ogenj.
potem cez en cas dolijemo vinjak.
ob 45. minuti vlijemo nekaj loze.
ob polni uri dodamo rum.
dobro, vendar nezno premesamo.
cez 2 uri vrzemo hobotnico psom, da ne tezijo, in postrezemo omako.
Podoben je recept, kako pripraviti kumare, da se ne spahujejo:

Kumare narežemo čim tanjše, prav tako čebulo, dodamo še topel krompir, sol, poper, kis in olje in vse skupaj z rokami premešamo. Odpremo okno in skupaj s posodo vržemo ven.

P.S.: Preverjeno, deluje.
P.P.S: Ne jem kumar.

Strani: 1