39 min
Vojna velikih na plečih malih delničarjev Petrola in malih trgovcev
39 min
Čas za premislek o urbani mobilnosti
41 min
Luka Koper: prihodki in dobiček so letos poleteli, lepa rast pri zabojnikih
1 ura
Prvi vtisi: mali električni kitajec danes ponuja tisto, kar Volkswagen in Renault šele napovedujeta 1
1 ura
Vlada dokapitalizirala 2TDK s 35 milijoni evrov
2 uri
Norma: nova vinska znamka z značajem
2 uri
Lahko težave turških delavcev na drugem tiru ogrozijo njegovo financiranje?
2 uri
Zakon o državnem svetu je neustaven
3 ure
Predstavniški dom potrdil Trumpovo proračunsko zakonodajo; rast zahtevanih donosov na obveznice
3 ure
Drugi poskus nabave dveh reševalnih helikopterjev, Poklukar vztraja pri enakih zahtevah
3 ure
Srbski Radar o domnevno sumljivem denarju za šefa kabineta Ane Brnabić
3 ure
G. Adler: Želimo biti najbolj zaželena evropska znamka
4 ure
Zeleni dogovor je nova ničvredna smet 3
4 ure
Prihaja poljski vlak od Varšave do Reke, ustavil bo tudi v Ljubljani
4 ure
Ljubljanska borza: Cinkarna na rekordu
4 ure
Kako s trajnostnim financiranjem podjetja pospešujejo svojo trajnostno preobrazbo (Oglas)
4 ure
Dostava do vrat: tako je na vrtu Johana Helberga nasedla 135-metrska tovorna ladja
4 ure
Odločeno je: prvih sto milijonov evrov bomo davkoplačevalci kmalu plačali za gradnjo javnih stanovanj 1
5 ur
Ameriška zvezna komisija za pomorstvo preiskuje potencialne zlorabe zastav
5 ur
Se vidimo ob Zbiljskem jezeru? Delnice, kripto in zgodbe vlagateljev

Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Finančja farma

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crt sporočil: 28.042
[Odklop] Tema: Finančja farma
[#1840200] 07.10.12 21:14 · odgovor na: bc123a (#1840198)
Odgovori   +    3
[bc123a]
tudi je res, da ce dovolj zacinis, ni nic vec vazno.
Zadnjic sem jedel recimo curry iz rdece pese... presenetljivo sprejemljiv okus, ravno zaradi tega efekta ;)
to malo spominja na hobotnico po srbsko.

vzamemo srednje veliko hobotnico in damo kuhat z bolj malo vode.
cez 30 min dodamo 2 kozarca viskija in zmanjsamo ogenj.
potem cez en cas dolijemo vinjak.
ob 45. minuti vlijemo nekaj loze.
ob polni uri dodamo rum.
dobro, vendar nezno premesamo.
cez 2 uri vrzemo hobotnico psom, da ne tezijo, in postrezemo omako.