Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Žerjavu in Pukšiču poslali grozilno pismo
Strani: 1 2
sporočil: 1.513
Jaz pa prav pogrešam tistega Kresalkinega lepotana Gorška. Naj
pride na TV in pove, kaj bo naredil v tem primeru.
Tako kot je to storil v primeru najverjetnejšega mandatarja.
P.s.: računam tudi na hanžke, čebašek travnikove, koširjeve, ribičeve, pirc musarjeve in take. Ti znajo ob takih priložnostih ostro nastopiti in hudobce okarati.
P.s.: računam tudi na hanžke, čebašek travnikove, koširjeve, ribičeve, pirc musarjeve in take. Ti znajo ob takih priložnostih ostro nastopiti in hudobce okarati.
sporočil: 1.301
[Karla1]Na to sem tudi jaz pomislil. So spravili sulice v kot in malo manjka, da ne poreko, da so si sami spackali in narisali grožnje.
Jaz pa prav pogrešam tistega Kresalkinega lepotana Gorška. Naj pride na TV in pove, kaj bo naredil v tem primeru.
sporočil: 159
Pričakujemo nastop G. Gorška v Odmevih in enako obravnavo vseh, ki
dobijo grozilna pisma.
sporočil: 6.972
[Karla1]
Jaz pa prav pogrešam tistega Kresalkinega lepotana Gorška. Naj pride na TV in pove, kaj bo naredil v tem primeru.
Daj pošlji isto vsebino na jankoviča pa bomo videli reakcijski čas generala Gorška, v živo sredi noči iz Domžal se bo oglasila celo NPMusar in se drla zgrožena v kamero.
[slep]Ti njihovi apdejti so neverjetni, pa še antivirusni program nameščajo vsake pol ure.
CK ZK se ne da...
sporočil: 2.114
Zadnja sprememba: anon-49458 16.01.2012 21:07
Še dve bombi pa ene ledvice, pa bosta prišla na Gorškovi listi med
top 50 kandidatov za varovanje.
sporočil: 3.104
nič ne bo
z grožnjami bodo tovariši dosegli ravno kontra učinek
ljudem bo zavrelo
takrat vodni topovi ne bodo pomagali,
tako kot niso v Egiptu pa tudi v Libiji ne
ljudem bo zavrelo
[Franci999]A je bil danes pri frizerju? Če ni, potem ga ne bo.
Pričakujemo nastop G. Gorška v Odmevih in enako obravnavo vseh, ki dobijo grozilna pisma.
sporočil: 2.195
Pošto smo na MALOJ ŠEVI u onom Buzerantkljanu, nemamo vremena, za
takve budalaštine, nda??
sporočil: 14
Se ne čudim, da si to dovolijo, saj naša policija je popolnoma
nesposobna. Če pa to ni res kaj je potem vzrok, da se storilci ne
odkrijejo.
sporočil: 4.775
Zadnja sprememba: anon-184333 16.01.2012 21:39
Politiki so zaščiteni kot medvedje. Imajo imuniteto pred sodišči,
povsod so obkroženi s policaji, na delovnem mestu in med potovanji,
dobivajo redno plačo s plačanimi prispevki za pokojnino. In zdaj bi
rad še kordon otrok in žensk okoli sebe da ga ščiti ? Pa kdo te
sili v politiko, kjer je največ psihopatov bizgec. Če ne znaš
paziti na svojo denarnico si si sam kriv. Zlezi raje svoji babi pod
kiklo in ne zajebavaj ljudstva, ki te je izvolilo s paranojo. Me
absolutno ne zanima kaj si in če si kaj prijavil policiji. Kdo je
grozil poslancu S. Prijatelju, da je moral iti za 4 leta sedet, ha
? Dost vas imam.
sporočil: 3.426
Tudi meni so poslali grozilno pismo že leta 1996 ko sem kot član
volilne komisije v medije pisal o gljufijah na volitvah. V njihovem
pismu je poleg grožnje meni bila še knjižica z naslovom; "Specialni
rat" v hrvaščini. Ko sem knjižico odprl se mi je po rokah vsul bel
prah. Ko sem si šel umiti roke, so se mi na dlaneh naredili pekoči
mehurji. Prijatelj, ki je kemik mi je povedal, da gre za zelo
hidroslopičen prah iperit, ki ga imata samo policija in vojska.
Stvari so mi postale jasne, šel sem na policijo oziroma Sovo in
zahteval moj dosje. Dobil sem pismo od šefa Sove, ki mi je v pismu
obvestil, da nimajo nobenega dosjeja na moje ime.
Danes je situacija povsem drugačna kot je bila takrat in te grožnje se hitro lahko spremenijo v bumerang.
Te grožnje imajo za tiste, ki jih generirajo na njihovo žalost kontra efekt, to so še zadnji trzaji tekovina prihvatizacije. Žerjavu in Pukšiču predlagam naj zahtevata policijsko zaščito, saj sta tako kot Jankovič poslanca državnega zbora.
Danes je situacija povsem drugačna kot je bila takrat in te grožnje se hitro lahko spremenijo v bumerang.
Te grožnje imajo za tiste, ki jih generirajo na njihovo žalost kontra efekt, to so še zadnji trzaji tekovina prihvatizacije. Žerjavu in Pukšiču predlagam naj zahtevata policijsko zaščito, saj sta tako kot Jankovič poslanca državnega zbora.
sporočil: 419
Izgleda da je Stran , ki izgublja vedno bolj NERVOZNA.
Kuverte in ponudbe funkcij so že mimo
sporočil: 1.370
[S5butl]Ja, zdaj namesto kuvert in ponudb funkcij pridejo na vrsto samo tortice in pogovori o vremenu.
sporočil: 3.637
[vertebra]
> [Karla1]
> Jaz pa prav pogrešam tistega Kresalkinega lepotana Gorška. Naj pride na TV in pove, kaj bo naredil v tem primeru.
>
> Tako kot je to storil v primeru najverjetnejšega mandatarja.
>
> P.s.: računam tudi na hanžke, čebašek travnikove, koširjeve, ribičeve, pirc musarjeve in take. Ti znajo ob takih priložnostih ostro nastopiti in hudobce okarati.
Na to sem tudi jaz pomislil. So spravili sulice v kot in malo manjka, da ne poreko, da so si sami spackali in narisali grožnje.
No, jaz pa bi prav to rekel. Kot so tukaj govorili za Jankovića.
[vuksan]Ravno za Jankoviča bi človek težko rekel, da se čuti ogroženega.
No, jaz pa bi prav to rekel. Kot so tukaj govorili za Jankovića.
Razen pred samim seboj, zadnjih šest ur življenja, zapomni si to. Takrat je agonija najhujša, v koncentratu, ne ona po obrokih, počasno scefrajoča. Če ima človek (na splošno), kakšen dolg.
sporočil: 255
Zadnja sprememba: anon-7985 16.01.2012 22:17
[slep]Ali pa paravomo dela nadure. :)
CK ZK se ne da...
p.s.: operacija Ivan Mučeniški
sporočil: 2.252
seveda so nervozni. vedno bolj.
in tisti p***ek prodani se ne bo prikazal !
neglede na €€€€€€€€€€€€€€€€� �€€ !
vsak od teh morebitnih p***ekov se danes bolj kot kdaj prej zaveda, da je najvarnejši pod okriljem svoje stranke. in s tem tudi najbolj državotvoren.
čas puckov danes je drugačen.
in tisti p***ek prodani se ne bo prikazal !
neglede na €€€€€€€€€€€€€€€€� �€€ !
vsak od teh morebitnih p***ekov se danes bolj kot kdaj prej zaveda, da je najvarnejši pod okriljem svoje stranke. in s tem tudi najbolj državotvoren.
čas puckov danes je drugačen.
sporočil: 1.899
[motovilc]mislim da imaš kar prav...še malce kriza stisne, še malce več brezposelnih, pa še malce več kriminalcev na položajih v sistemu....pa se bo narodu 100% zbalinal....kar je pa popolnoma vredu, ker drugega načina za presekati določene kontinuitete manipuliranja skritih stricev očitno ni, bežati v tujino pa jih večina ne more, ker bi jih zlo hitr tuje oblasti mal posadile na "vroči stol"...ko se bo narod usul, bodo še policaji leteli, ko bodo dojeli, da niso več vsemogočni JLA kužeki in mislim da bodo 100% na strani ljudi....vsaj za 1000eur/mesec jaz osebno nebi imel vesti, da bi varoval kriminalca, ki vsak mesec nakaže iz slovenije kak mio eur davkoplačevalskega denarja...če je seveda policija na strani davkoplačevalcev...
nič ne bo
ljudem bo zavrelo
sporočil: 1.899
[stoychi]da o zgodbah članov volilnih komisij na referendumu za neodvisnost 91ga sploh ne govorim....ker so se rdeči posrali, se poskrili kot drekci od golobov po močnem nalivu
Tudi meni so poslali grozilno pismo že leta 1996 ko sem kot član volilne komisije v medije pisal o gljufijah na volitvah. V njihovem pismu je poleg grožnje meni bila še knjižica z naslovom; "Specialni rat" v hrvaščini. Ko sem knjižico odprl se mi je po rokah vsul bel prah. Ko sem si šel umiti roke, so se mi na dlaneh naredili pekoči mehurji. Prijatelj, ki je kemik mi je povedal, da gre za zelo hidroslopičen prah iperit, ki ga imata samo policija in vojska. Stvari so mi postale jasne, šel sem na policijo oziroma Sovo in zahteval moj dosje. Dobil sem pismo od šefa Sove, ki mi je v pismu obvestil, da nimajo nobenega dosjeja na moje ime.
sporočil: 1.149
Po novem se v Sloveniji grozi s samomorom. S pištolo. Danilo
Slivnik počivaj v miru.
sporočil: 601
Ah tipičen pristop levičarjev, ko ne gre pa dajmo začet s pestmi,
orožjem in grožnjami. Še sreča, da jim na sproti stojijo možje kot
se šika in se ne bodo pustili ustrahovati.
Ko človek gleda tako iz distance vse te stvari je po drugi strani prav vesel, da je procedura tako dolga saj se sedaj kaže vsa gniloba in negativnost Jankovića, Turka, Kučana in njihovih kadrov. Taka je bila levica že ves čas samo ljudje zaradi medijev in skrbnega skrivanja takega delovanje in operativnosti sploh niso mogli videti.+ 3 glasovi
Ko človek gleda tako iz distance vse te stvari je po drugi strani prav vesel, da je procedura tako dolga saj se sedaj kaže vsa gniloba in negativnost Jankovića, Turka, Kučana in njihovih kadrov. Taka je bila levica že ves čas samo ljudje zaradi medijev in skrbnega skrivanja takega delovanje in operativnosti sploh niso mogli videti.+ 3 glasovi
sporočil: 425
Jaz ne vidim v citatu pisma nič grozilnega. A so naši politiki res
take šleve, da jih postane strah, če jim že kakšen volivec napiše
kaj bolj gorkega?
sporočil: 5.518
Revolucionarji, leto med in po 2.sv. vojni so mimo, ko ste na taki
način eliminirali politične nasprotnike.
sporočil: 4.775
[ghgh555]Niso šleve, saj znajo groziti drug drugemu, da mora sedet na stolu in ne sme glasovat.
Jaz ne vidim v citatu pisma nič grozilnega. A so naši politiki res take šleve, da jih postane strah, če jim že kakšen volivec napiše kaj bolj gorkega?
Strani: 1 2