Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Blagor Hrvatom, ki zavidajo Slovencem

Strani: 1

anon-27449 sporočil: 1.610
[#115461] 17.08.07 08:44
Odgovori   +    0
"Po čem si bomo torej zapomnili ta premierski par, če bi se moral predsednik hrvaške vlade jeseni posloviti od Banskih dvorov? "

Kaj pa, če se bo moral posloviti JJ ??

Pa še o današnjem "pogovarjanju".. Ali se JJ pogovarja sam - usklajuje mnenja, ali ima ob pogovorih s prezidenti posameznih strank zraven še svoje pribočnike alias Rupla ?
tuma sporočil: 439
[#115636] 17.08.07 10:53 · odgovor na: anon-91864 (#115566)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

.... Kako lepo bi bilo, da z vami hkrati izgubi tudi pro-komunajzarski socijalist in levičar JJ . ...
LP shaman

Joj, samo tega ne! Kdo bo potem kriv, da so vse barve drugačne od rdeče? Kdo bo potem kriv za vse krivice človeškega rodu? O čem bo potem Shaman sploh pisal, kje črpal motiv in gorečnost?
Ne smemo dovoliti take zevajoče praznine na tem forumu! Dovoli nam Shaman, da obdržimo vsaj JJ-ja in si s tem še naprej zagotovimo tvoje razsvetljenske prispevke ali pa nas dokončno poduči katera barva je prava in katera politika je tista, ki bo našo deželico popeljala v srečo.
anon-86509 sporočil: 2.820
[#115640] 17.08.07 11:01 · odgovor na: anon-91864 (#115566)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Kako lepo bi bilo, da z vami hkrati izgubi tudi pro-komunajzarski socijalist in levičar JJ. Potem se lahko JJ in Barbika gresta svojo veliko koalicijo v opoziciji. SD♋SDS v ljubezenskem klinču. Brez mask.

LP shaman
 To bi bilo balzamično! Ampak nekako ne vidim, kaj bi potem ostalo. Vladna koalicija as+sms+desus+sns?
Otac
anon-28836 sporočil: 3.657
[#115650] 17.08.07 11:10 · odgovor na: tuma (#115636)
Odgovori   +    0

tuma je napisal(a):

Joj, samo tega ne! Kdo bo potem kriv, da so vse barve drugačne od rdeče? Kdo bo potem kriv za vse krivice človeškega rodu? O čem bo potem Shaman sploh pisal, kje črpal motiv in gorečnost?
Ne smemo dovoliti take zevajoče praznine na tem forumu! Dovoli nam Shaman, da obdržimo vsaj JJ-ja in si s tem še naprej zagotovimo tvoje razsvetljenske prispevke ali pa nas dokončno poduči katera barva je prava in katera politika je tista, ki bo našo deželico popeljala v srečo.

Opazam rahle RNN spremembe od Marsa ka Veneri :-)
anon-12499 sporočil: 20
[#115711] 17.08.07 11:56
Odgovori   +    0
Bravo Ilinka, čisto tako je. Slovenci bi - ob pomoči tujega kapitala in razčiščenih odnosih s Hrvati - zaradi primerjalnih prednosti "poznavanja terena" prehiteli marsikatero tujo banko pri prodiranju na trg JV Evrope, vendar se naši politiki bolj brigajo zase kot za narodov blagor.
anon-27449 sporočil: 1.610
[#115792] 17.08.07 13:20 · odgovor na: anon-91864 (#115566)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Kaj pa če so v hosti?

.. ne, ne .. tam čaka Zmagec v zasedi :-) ..

shaman je napisal(a):

P.S. Marsofčki in marsoidni gardijančki morate paziti, da se vam ne zrola od pritiska, jebenti. Toliko ste navalili, da se kar bojim za vaše srčke, ker že vidim kako bo hudo, ko izgubite tako predsedniške, kot parlamentarne volitve.  
Ker me vedno daješ med marsofčke (ne vem, s čim sem si zalužila to ) , ti tudi odgovarjam po "marsovsko"... tutututututututut...
Moj srček pa dela tika-taka..., pritisk super, samo zadnjič sem mela en mal preveč cukra :( 
Kdo dobi, kdo izgubi volitve... moj glas gre tistemu, ki ponuja program, ki mi je najbolj blizu. 100%-nega tako in tako ne bom našla :-)  

shaman je napisal(a):

Kako lepo bi bilo, da z vami hkrati izgubi tudi pro-komunajzarski socijalist in levičar JJ. Potem se lahko JJ in Barbika gresta svojo veliko koalicijo v opoziciji.
Veš kaj, naj gredo kar vsi skupaj v hosto, se pobijejo med seboj... Ni hudič, da med ostalimi Slovenci ne najdemo drugih, dovolj sposobnih ... manj prepirljivih, manj egocentričnih, manj koruptivnih .. uf, "sanji svinja o koruzi".. :-)

p.s.: če sem zato komunajzarica - let it be...
tuma sporočil: 439
[#115846] 17.08.07 14:34 · odgovor na: anon-91864 (#115694)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Tovariš Tuma,

Glede barv, ne vem še katera je prava, delam na tem. Za začetek sem z metodo eliminacije zagotovo izločil naslednje barve:
1) Vsi oddtenki rdeče barve.
2) Črna barva
3) Alle Farben der slowenischen Fahne
4) Rjava barva (Zato, ker ta v resnici nikdar ni bila zares v modi!)

P.S. Kar pa zadeva politične opcije, edina prava je seveda liberalna, ampak, ker tebi ta zagotovo ni všeč (ne moreš hendlati toliko svobode!), ti lahko tudi tu dam namig katere niso prave:

1) komunisti
2) komunisteki
3) paradajzarji
4) marsofčki
5) marsoidi

Riserč se nadaljuje, Stej tjund!

Lp shaman
Liberalizem me prav nič ne moti, prav nasprotno, menim, da bi ga vsak moral malo imeti - popolni liberalizem je tako ali tako Utopija, tega se zavedajo tudi ortodoksni liberaloverniki. Motijo me pa nekateri njegovi zagovorniki, ki bi s plašnicami na očeh zdrveli vanj in pomendrali vsakega, ki bi samo majčkeno podvomil v njihovo vizijo.

Glede barve zna biti pa kriza. Od primarnih farb ti(vam) ostane le rumena, ki pa so jo pri nas že tudi marsoidi malo zlorabili k'nede. Dvomim, da bi ti ustrezala katera od sekundarnih, saj taka ne bi več odražala čistost ideje. Torej očitno se boste klicali RUMENČKI in pozdravljali s sloganom: Die Schwefelfarbe über alles.

LP, tuma
anon-28836 sporočil: 3.657
[#115944] 17.08.07 18:04 · odgovor na: tuma (#115846)
Odgovori   +    0
Die Schwefelfarbe sollte die Weggefährten des Teufels brandmarken. Im Judenstern der Nationalsozialisten wirddiese Farbsymbolik wieder aufgegriffen.

Bistvena je enotnost enakomislecih vernika!
anon-106905 sporočil: 243
[#116045] 18.08.07 11:33 · odgovor na: anon-91864 (#115694)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Tovariš Tuma,

Glede barv, ne vem še katera je prava, delam na tem. Za začetek sem z metodo eliminacije zagotovo izločil naslednje barve:
1) Vsi oddtenki rdeče barve.
2) Črna barva
3) Alle Farben der slowenischen Fahne
4) Rjava barva (Zato, ker ta v resnici nikdar ni bila zares v modi!)

P.S. Kar pa zadeva politične opcije, edina prava je seveda liberalna, ampak, ker tebi ta zagotovo ni všeč (ne moreš hendlati toliko svobode!), ti lahko tudi tu dam namig katere niso prave:

1) komunisti
2) komunisteki
3) paradajzarji
4) marsofčki
5) marsoidi

Riserč se nadaljuje, Stej tjund!

Lp shaman

anon-106905 sporočil: 243
[#116046] 18.08.07 11:35 · odgovor na: anon-91864 (#115694)
Odgovori   +    0
Ja bogi folk res ne ve, da je najljuša barva za shamana BELA !
Entlich !

Strani: 1