Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Nov računalnik

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-193160 sporočil: 1.682
[Odklop] Tema: Nov računalnik
[#826634] 02.06.10 10:36 · odgovor na: (#826616)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-193160 02.06.2010 10:37
Aja, včeraj mi je en kolega govoril za to, pa na internetu nisem našla ravno veliko povratnih info od uporabnikov. Se je pa ena pritoževala, resda dve leti nazaj, da je problem s servisom, da ga imajo v Nemčiji in da je bila cela štala, na koncu je kupila nov prenosnik, problem pa je bilo pregrevanje. Jaz sem pa imela isti problem s pregrevanjem pri bivšem Hpju, ki se mi je od samega štarta tako pregreval, da mi je skuril mizo in je bil dobesedno vrel. In potem so mi kar nekaj pihali, pa prepričevali, da je to normalno, na koncu pa je krepnil, star eno leto. Ok, so mi dali novega, samo zdaj sem čisto alergična na ta pregrevanja in ko preberem nekaj takega, me že v štartu mine. Kako je pa s servisom, a je po novem že v Slo? Ker če ni servisa, me nakup ne zanima. Pri nakupu računalnikov je za mene bistvenega pomena servis.

p.s. 1A izraz mi je seveda poznan, samo nisem razumela od kje zdaj Hofer in ni mi bilo jasno, ali je tisti 1A cinizem ali pohvala :)

Neposredni odgovori na sporočilo št. 826634

Strani: 1

anon-187668 sporočil: 5.835
[Odklop] Tema: Nov računalnik
[#826705] 02.06.10 11:04 · odgovor na: anon-193160 (#826634)
Odgovori   +    0
[mikica2]
sem pa imela isti problem s pregrevanjem pri bivšem Hpju, ki se mi je od samega štarta tako pregreval, da mi je skuril mizo in je bil dobesedno vrel. ... zdaj sem čisto alergična na ta pregrevanja in ko preberem nekaj takega, me že v štartu mine.
Pred nakupom prenosnika je najbolje prebrati kakšen test o njem. V Googla vpišeš firmo, model in besedo review. Testi so vedno na voljo, če le ni najnovejši model, v testu pa ponavadi zapišejo, če se računalnik pregreva ali ne.

Strani: 1