Izbrani forum: Odklop
Izbrana tema: Treniranje smejalnih mišic :)
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 113
[rubec]
> [Shewitch]
Se ti ševiš s Xitosom al kar sam s sabo xexexe?
KO SE SA GOVNIMA POMEŠA - SVINJE GA POJEDU (narodna BGD press)
Mislio sam da ti ne odgovorim, ali kada tako pristojno moliš, pa neka ti bude :
Jel ti znaš šta je tandem(?) .... ne znaš, jelda .... (?)
To ti je ono po tvojem.: leva-desna, leva-desna, jedan-dva, jedan-dva .... znači naizmenično
a naizmenično jedan-dva, jedan-dva se rima i ima refren
jedan-dva, jedan-dva, jebote ON - jebote JA .... i tako naizmenično do besvesti
PS
Pošto vidim da si Neandertalac, osećam se obaveznim da ti objasnim šta je to NAŠ tandem, e pa to ti je seronjo kaplarska, skraćenica od TAN-DEMONIO koji se opet rima sa PANDEMONIO koji te obuzme kada naše preduzeće IISEX d.o.o. uzme tebe u ruke i taj posao obavi
Kao prospekt i reklamu ti prilažemo plakat iz međunarodnih odnosa (Xitospress)
www4.slikomat.com/10...al-Kha.jpg
naravno da ima i popusta za hermaphrodite kao što ste ti i tvoj bugar777 koji se momentalno oporavlja posle naše terapije, tako da si zasada solista .
PPS
na tvoje pitanje
Se ti ševiš s Xitosom al kar sam s sabo xexexe?mogući odgovor je samo jedan = tvoja fotka od OZNE (C/P po Xitosu)
img389.imageshack.us...l010ko.jpg
čini mi se da ti je ponestalo društva pa bludiš po forumu ko gluva kučka i upadaš u tuđe komentare, samo ovog puta si se debelo zajebao, jebo te tvoj đeneral mladić (reko mi je moj kum već, nema brineš) pa i onih 50 hiljada tvoje sabraće i istomišljenika.
BTW iz tvojeg sranja se vidi da je shaman na tebe ostavio dubok .... khmmm ...utisak, jer njegove finte da prebaci pojmove njemu upućene pokuša da vrati kao boomerang, pokušavaš i ti ali ne uspevaš, jer boomerang može i neko drugi da zaustavi
PPSS
ajd dosta zasada i ne trpaj mi se ko porub u dupe (ovo ti je već drugi put, pa mislim da smo se upoznali, pederu)
IISEX (Impresa Internazionale Shewich e Xitos d.o.o.)
__________________________________________ __________________________________________