Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Katera je najvplivnejša ženska
Strani: 1
sporočil: 1.610
Eh, nekaj je imeti vpliv, drugo izstopati zaradi dela in tretje
biti "lepotica meseca" :)
Če gre za vplivnost je (bo) v SLO to verjetno Dakičeva , v svetu verjetno Rice.
Če gre za delovnost je v SLO verjetno dr. Mojca Senčar, v svetu pa kakša misijonarka dol v Afriki (ampak ne bo dobila :-)
Če gre za "lepotico meseca" pa sta to lahko Ana Jud ali pa damica iz Medica (ona bjonda) :-) v SLO, uf tu je lahko mesarski boj. V svetu pa .. ah , briga me
Če gre za vplivnost je (bo) v SLO to verjetno Dakičeva , v svetu verjetno Rice.
Če gre za delovnost je v SLO verjetno dr. Mojca Senčar, v svetu pa kakša misijonarka dol v Afriki (ampak ne bo dobila :-)
Če gre za "lepotico meseca" pa sta to lahko Ana Jud ali pa damica iz Medica (ona bjonda) :-) v SLO, uf tu je lahko mesarski boj. V svetu pa .. ah , briga me
sporočil: 17.846
Ti, jaz ne vem kje Meta Rupel živi, moja soseda ona prav gotovo ni.
Ali je lepa ali ne, ne vem, vsake oči imajo svojega malarja. Imam
pa je za dokaj vplivno.
sporočil: 18.121
V svetu Condi, doma pa Meta ali Kati.
Drugo leto pa morda že Urška, čeprav tudi Štefka še ni rekla zadnje besede ;-)
Drugo leto pa morda že Urška, čeprav tudi Štefka še ni rekla zadnje besede ;-)
sporočil: 2.903
Sem našel.
Mi pa niso všeč rezultati. Bi moralo biti tako, da bi največ točk imela tista, za katero bi jaz glasoval, seveda pa na način, da ne bi bilo očitno, da je našminkano za mene.
Mi pa niso všeč rezultati. Bi moralo biti tako, da bi največ točk imela tista, za katero bi jaz glasoval, seveda pa na način, da ne bi bilo očitno, da je našminkano za mene.
sporočil: 1.610
puplis je napisal(a):Katero pa imaš v mislih.. ? Po tej verigi odgovorov se človek hitro zgubi :)
Ojoj, bolj antipatične ženske od nje sploh ni na sceni :)
Hehe.. najbolj antipatična ženska v Sloveniji ?
1)
2(
3)
.. eh, moram še malo premisliti... saj ne bo težko :)
sporočil: 96
Postati spremljevalka premiera še ne pomeni, da naj bi bila
"najvplivnejša ženska v deželi" !!! No ja , pri nas je prav vse
možno !?
Lp
Lp
sporočil: 34
Za moje pojme bi postala URADNA spremljevalka s poroko. Do takrat
bo pa samo KORUZNICA.
sporočil: 58
Spostovani,
Predvidevam da ste pomotoma pozabili na Dr.Alenko Žnidaršič Kranjc. Menim da je definitivno najuplivnejsa zenska v Sloveniji. To da se ne pojavlja v medijih in v aferah, sigurno ni pravi kriterij. Z vsem dolznim spostovanjem nastete gospe in gospodicne ne sezejo gospe.Kranjc do kolen, razmislite.
Prisrcen pozdrav,
Predvidevam da ste pomotoma pozabili na Dr.Alenko Žnidaršič Kranjc. Menim da je definitivno najuplivnejsa zenska v Sloveniji. To da se ne pojavlja v medijih in v aferah, sigurno ni pravi kriterij. Z vsem dolznim spostovanjem nastete gospe in gospodicne ne sezejo gospe.Kranjc do kolen, razmislite.
Prisrcen pozdrav,
Strani: 1