Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 32.350
[MatejRigel]
Čehi vlagajo v čipe, mi pa kot glavni razvojni preboj dvigujemo RTV prispevek. Mogoče bomo kmalu plačevali tudi za razvoj analogne antene.
... čuj, sicer ne vem, od kdaj ti gledaš RTV in od kdaj si naročnik na Finance, sam pa sem glih včeraj plačal od zadnje položnice za 15 evrov višjo(!) naročnino na Finance za naslednje tri mesece in se raje nočem spomnit - šlag bi me trofo - koliko sem plačal za Finance pred davnimi leti, ko sem prvič plačal 12,75 evra za RTV ...

P.S.: kdor tukaj www.rtvslo.si/rtv/kdo-smo med 6 (šest) TV programi in 8 (osem) radijskih programov, ki 24/7 neprekinjeno predvajajo svoje programe za "oderuških" 12,75 evra na mesec ne najde dovolj vsebine za sebe, je pač zarukan kmetavzar, ki nima pojma, kaj RTV Slovenija sploh je in ga zadovoljnega v njegovi vukojebini ne zanima svet okoli njega ... khmm, ali pa je navaden lažnivec, ki zgolj zaradi nestrinjanja z poročanjem o naših in vaših v poročilih (= 1% produkcije) zavestno laže, da na RTV Slovenija ne gleda niti posluša čisto nič ...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3046531

Strani: 1

0730ULtra3 sporočil: 1.534
S povišanjem prispevka prihaja tudi popolnoma nova oddaja - V Nedeljo s Herto
MatejRigel sporočil: 418
Ja. se strinjam. pomembne razlike med rvt in financami so sledeče:

1.) prostovoljna participacija pri financah in obvezna pri rtv
2.) finance ti dajejo kar nekaj finančnih vsebin in druge dodane vrednosti, ki je tam praktično ni
3.) rigelnik piše za finance in tako lahko izveš kako napreduje javier milei, ker če bi bral samo rtvslo, bi še mislil, da je tam državljanska vojna in da neoliberalci žrejo otroke za zajtrk.

no, to je to.

ps. pa glede rigelnika sem se itak hecal. ni to taka dodana vrednost. (petra me bo spet napizdila, da zase uporabljam 3. osebo)
lojze1 sporočil: 920
Kolega, ne jezi se. Ne gledam RTV in ne poslušam radia, ga pa plačujem. Gledam Planet TV in tuje postaje (ki jih ne plačujem ali pa so v shemi ponudnika). Če rabite to, kar naštevate, plačujte. Tehnologija ima možnost, da to, kar poslušamo ali gledamo,natančno to, tudi plačujemo. Na FINANCE sem naročen in plačujem spletno izdajo, ker je vir informacij, ki jih (tu pa tam) potrebujem. Še nekaj, vaš nick kaže, da se precenjujete. Sem trofo,a?

Strani: 1