Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 32.359
Zadnja sprememba: najobj 20.08.2024 15:35
[MatejRigel]
Ja. se strinjam. pomembne razlike med rvt in financami so sledeče:

1.) prostovoljna participacija pri financah in obvezna pri rtv
2.) finance ti dajejo kar nekaj finančnih vsebin in druge dodane vrednosti, ki je tam praktično ni
3.) rigelnik piše za finance in tako lahko izveš kako napreduje javier milei, ker če bi bral samo rtvslo, bi še mislil, da je tam državljanska vojna in da neoliberalci žrejo otroke za zajtrk.

no, to je to.

ps. pa glede rigelnika sem se itak hecal. ni to taka dodana vrednost. (petra me bo spet napizdila, da zase uporabljam 3. osebo)
... OK, če pozabim na trikrat (= 300%) višjo naročnino na Finance, imaš tole s prostovoljno naročnino na Finance in obvezno na RTV Slovenija sicer prav, kar se tiče dodane vrednosti pa ne glih najbolj, tudi če se tvoj svet začne in konča pri financah ... no, da pa Slovenci ne rabimo javne RTV Slovenija, pa moraš to povedat še Avstrijcem, Nemcem, Angležem, Italijanom, Špancem, Francozom, Švedom, Norvežanom, Hrvatom in še komu v Evropi, ker RTV Slovenija niti približno ni nobena posebnost, ampak ima cela Evropa že od nekdaj z ORF, ARD, ZDF, BBC, RAI, RTS, RTVE, FRANCETV, SVT, NRK, HTV in ziher še kakšno javno z davkoplačevalskim denarjem financirano RTV značilno za civiliziran svet, kamor kljub zarukanim kmetavzarjem vsaj zaenkrat še sodi tudi Slovenija ... khmm, čeprav je na mojo žalost z neomejeno podporo nacifašistom iz Kijeva - v dveh letih in pol vojne niti enkrat nisem slišal za fašistični italijinizaciji Slovencev podobno ukrajinizacijo več kot 8 milijonov avtohtonih Rusov - as long as it takes in z neomejeno podporo pravice do samoobrambe(WTF?) židovskim klavcem in mižanjem pred genocidom nad Palestinci v Gazi sicer geografsko tudi moj "demokratični" zahod vedno manj civiliziran ...

P.S.: tukaj forum.finance.si/?m=...531&single preberi P.S., ker imam občutek, da ga pred svojim odgovorom nisi ...