Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

pobalin sporočil: 12.687
[tasilo]
Jahh ... hmnja ... Rename je samo velikodušno ustregel Tvojemu mazohizmu ter požel pluse za svojo krš'ansko (ne vahabitsko!) ustrežljivost in prijateljsko gesto. Sam si prosil ... :-)
Krš'ansko? Džizs, Tasilo, še dobr', da nis'm k verouku hodil, ker bi me tvoje izvajanje kar vrglo.
Jezus se je sklonil in s prstom pisal po tleh. Ko pa so ga kar naprej spraševali, se je vzravnal in jim rekel: »Kdor izmed vas je brez greha, naj prvi vrže kamen vanjo.«
In potem je pobalin odvrnil, da vsak, ki dovolj globoko pogleda v svojo dušo, nekje v kotu najde svojega temnega vahabitka. :-P
Alzo, brez zamere, dragi prijatelj, ampak zgoraj si ga res kolosralno pihnil, no; skoraj nevredno Tvojega širokega duhá in iskrega uma, ki ga vsi tako cenimo in radi beremo. Cccc, našel si celo nekaj naklonjenosti do RTVSLO in paradržavnega reketa. Le kakšen peklenšček neki Ti je bil šinil v glavo?
You can call me devil's advocate. V pravni državi ima tudi hudič pravico do zagovornika. In mi tukaj smo vsi za pravno države, kajne?

Svoje pihanje lahko brez težav zagovarjam. Star sem toliko, da mi je jutranja kava brez sladkorja še najmanj grenka stvar vsakega dne. Medije konzumiram tako in zato, da se nad njimi razburjam, potem pa včasih trofim kakšno milozvočno urico na Arsu ali vidim zanimiv film na TVS in sem ves mehek. Največ raznih možnosti za najmanj denarja torej dobim od javne hiše: 3+ TV programe, 3+ radijske programe in polinformativen-polslaboumen spletni portal, pa še 2+ jurja ljudi futram s tem. Med njimi je celo kar nekaj ljudi, ki se trudijo in nekaj, pred katerimi zavoljo njihove izobraženosti in omikanosti mirno snamem klobuk, četudi nismo glajhšaltani. In če mi kaj ni všeč, napadem ombudsmanko (ombudsvuman?), svetnike javne hiše itn. s kodeksi, javnim interesom, svetlimi cilji in visokimi zgledi. Kaj lahko storim pri medijih tajkunov in tranzicijskih povpetnikov? No, to.