Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

PyotrNovak sporočil: 2.646
Po ene dveh letih sem srečal mlajšega kolega, ki je ves navdušen odprl firmo pred leti, zagrizen in mojster svoje obrti - je občasno moj podizvajalec če želim daleč najboljšo kvaliteto. Na začetku je velikokrat delal tudi ob nedeljah. Pravi da ima VSEGA poln kurac, bo verjetno odpustil vse 4 zaposlene in delal sam naprej. Sem mu čestital: Welcome to the club, kolega!
Dajatve so take da se enostavno NE splača več zaposlovati, razen če moraš. Za zdravo širitev z lastnim kapitalom skoraj ni več možnosti. Za kredit je pa danes mnogo prenevarno, glede na to da prihaja kriza.
Ta proces pomnoži nekaj tisočkrat, pa je kristalno jasno kam gremo.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2765202

Strani: 1

FIN-311684 sporočil: 19.483
[PyotrNovak]

Ta proces pomnoži nekaj tisočkrat, pa je kristalno jasno kam gremo.
Ni v neposredni povezavi pa vendar malo je, saj nižje cene energije povečujejo dodano vrednost. Poglej kako je Velika Britanija kljub najslabšim zgodovinskim odnosom z Rusijo, primeru Skripalo, neštetim sankcijam ...v letu 2018 povečala uvoz ruskega LNG, ki v letu 2019 ima pomemben delež na trgu VB, veliko večjeg kot ameriški LNG, ki je preprosto predrg. "Surging LNG imports drive down British wholesale gas prices" uk.reuters.com/artic...KKCN1QZ1J4
jezdec666 sporočil: 6.944
Glede na to, da je cena denarja nič ali celo negativna, je to nekako logična posledica tega nda?

Strani: 1