12 min
Podjetja imajo le še do ponedeljka čas za predložitev dokazil o škodi v lanskih poplavah
56 min
Kako ravnati ob kibernetskih incidentih? Razlagamo v šestih korakih
1 ura
Kaj se lahko naučimo od lanskih poplav? (PRO)
1 ura
DZU-ji vidijo priložnost v krepitvi digitalnih prodajnih kanalov
2 uri
Odlagališče odpadkov za NEK že zdaj presega 227 milijonov evrov
2 uri
V Indiji so stekle maratonske volitve - zmago si obeta premier in šef nacionalistične stranke Modi
2 uri
Sandoz začenja gradnjo razvojnega centra v Ljubljani, Novartis v bližini dokončuje novo tovarno
3 ure
Koliko so lani zaslužili menedžerji borznih družb in koliko jim je pobrala država 10
3 ure
Renault in CMA CMG z dodatnimi milijoni za projekt lahkega električnega dostavnika
3 ure
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
3 ure
Z brniškega letališča lani za skoraj tretjino več potnikov kot leto prej
4 ure
Globalno bo letos prodaja gradbene opreme malenkost upadla
4 ure
Cene industrijskih proizvodov mesečno malenkost gor, na letni ravni navzdol
4 ure
Kakšna bo slovenska zgodba najbolj razkošne škode
5 ur
Policija danes poostreno nadzira prekoračitve hitrosti
6 ur
Kako smo razglasili ESG-prvaka 2024 in zakaj so udeleženci (tudi nam) tako ploskali
6 ur
Sedež združene NKBM in SKB bo v Ljubljani; Se bo izpraznila še ena velika bančna stavba v prestolnici? 1
6 ur
Zakaj je energetska samooskrba za podjetja tako pomembna in kakšne so rešitve na trgu? (Oglas)
7 ur
Citroën razkriva sedemsedežni SUV C3 aircross
7 ur
V Petrolu bodo predlagali 1,8 evra dividende bruto, več kot lani

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-207617 sporočil: 6.899
[bc123a]
> [NemirniTujec]
> > [FIN-209516]
> > Je nadpovprečna, ni pa najboljša na svetu.
>
> To najbrz res ne, sem se malo pohecal... ampak njena salcka vroce cokolade za nekoc 2,2 eur je bila bozanska, posebej v primerjavi s teoreticnimi vrocimi cokoladami za skoraj isto ceno v raznih kao fency kavarnicah.

A ti nic ne kuhas? Vroca cokolada je a) cokoladni prah+kakav+sladkor + b) skrobov prah + c) vroca voda ali mleko.

Okus je odvisen samo in izkljucno od razmerja teh sestavin. Nekateri cheapskates ti dajo v glavnem skrob in vodo, ker so jih tako ucili. Saj ves, to je ono ko ima lokal nekdo, ki je samo dobil idejo "ej stari to bo pa ful slo", strezejo studenti za 3 EUR na uro, in prodaja se sminkerija.

Vzames srednje dobro cokolado, jo stopis ali naribas (odvisno koliko je trda), dodas skrob, sladkor in mleko ali smetano, pazis da je cokoladni del 50% ali vec, skuhas, in imas cokolado ki je res "vroca cokolada", ne pa "vroci razredcen cokoladni puding".
Nic ne kuham. Rad pecem meso ki traja manj kot 15 minut, pol se pa konca - pa ajde jajca sprazim ali testenine skuham, to je to.

Rad tudi v ponev vrzem pesnajst stvari od zelenjave in mesa in pktem nekaj rata. Naivec, amater. Hocem da se dela manj cajta kot se je (to mi je tudi sicer zivljenjsko vodilo :-))))

Jaz sam vem da je ta gospa Dobnik res nardila cokolado za umret in postrezba tipi top, vecinoma pa so kot pravis, razredceni pudingi.