Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

NemirniTujec sporočil: 5.700
[bc123a]
> [NemirniTujec]
> > [FIN-209516]
> > Je nadpovprečna, ni pa najboljša na svetu.
>
> To najbrz res ne, sem se malo pohecal... ampak njena salcka vroce cokolade za nekoc 2,2 eur je bila bozanska, posebej v primerjavi s teoreticnimi vrocimi cokoladami za skoraj isto ceno v raznih kao fency kavarnicah.

A ti nic ne kuhas? Vroca cokolada je a) cokoladni prah+kakav+sladkor + b) skrobov prah + c) vroca voda ali mleko.

Okus je odvisen samo in izkljucno od razmerja teh sestavin. Nekateri cheapskates ti dajo v glavnem skrob in vodo, ker so jih tako ucili. Saj ves, to je ono ko ima lokal nekdo, ki je samo dobil idejo "ej stari to bo pa ful slo", strezejo studenti za 3 EUR na uro, in prodaja se sminkerija.

Vzames srednje dobro cokolado, jo stopis ali naribas (odvisno koliko je trda), dodas skrob, sladkor in mleko ali smetano, pazis da je cokoladni del 50% ali vec, skuhas, in imas cokolado ki je res "vroca cokolada", ne pa "vroci razredcen cokoladni puding".
Nic ne kuham. Rad pecem meso ki traja manj kot 15 minut, pol se pa konca - pa ajde jajca sprazim ali testenine skuham, to je to.

Rad tudi v ponev vrzem pesnajst stvari od zelenjave in mesa in pktem nekaj rata. Naivec, amater. Hocem da se dela manj cajta kot se je (to mi je tudi sicer zivljenjsko vodilo :-))))

Jaz sam vem da je ta gospa Dobnik res nardila cokolado za umret in postrezba tipi top, vecinoma pa so kot pravis, razredceni pudingi.