Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Rusija zasedla vse vojaške objekte na Krimu

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-207862 sporočil: 1.476
Dlje od Krima Rusom sploh ni treba, strateško so svoje dosegli; in zahod jim bo do tu gledal skozi prste. Če so Rusi pametni bodo malo potelovadili za mejo pa bo "mir". Iti dlje na vzhod Ukrajine pa bi bil čisti politični samomor Rusije, ki bi lahko v končni fazi pomenil tudi njen lasten razpad z nepredvidljivimi posledicami. V tem primeru je Putin dejansko zrel za sanatorij oz. zaprt oddelek. Slovanofilstvo gor ali dol.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2357681

Strani: 1

anon-35163 sporočil: 30.643
[danezsem1x]
Dlje od Krima Rusom sploh ni treba, strateško so svoje dosegli; in zahod jim bo do tu gledal skozi prste. Če so Rusi pametni bodo malo potelovadili za mejo pa bo "mir".
Fašistična vlada, ki je na oblast prišla z državnim udarom in dela po navodilih IMF, je 100% zanesljiv recept za katastrofo.

Rusom torej niti telovaditi ni treba, pa ne samo to, niti dotakniti se jim ni treba ničesar. Dovolj bo malo propagande (večino dela je že opravila Timošenkova) in recimo še par kamionov orožja čez mejo. Stroški in tveganje minimalni.
V tem primeru je Putin dejansko zrel za sanatorij oz. zaprt oddelek. Slovanofilstvo gor ali dol.
Putin je dosedaj stvari peljal izredno spretno in ni verjetno, da bi se mu kar naenkrat odpulilo. Brihten tip, skrbi za nacionalni interes svoje države, kar je danes ena huda redkost. Ampak na žalost ni naš prijatelj. Njegova država ni naša.

Strani: 1