Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bulmastifi pokončali lastnika
sporočil: 6.389
[lukav]
> [s8t]
> > [lukav]
> > > [s8t]
> > > > [bc123a]
> > > > > [mimoidoci]
> > > > > > [s8t]
> > > > > >
> > > > > > Pokojni lastnik psov je bil lastnik zasebne klinike Barsos, kamor se hodi zdravit politčna vrhuška in polno veleposlanikov, tako da ni bil navadni državljan kot jaz in ti.
> > > >
> > > > V barsosu sem bil nekajkrat tudi jaz. Kvalitetno, poceni. Dostopno skoraj vsakomur.
> > >
> > > Poanta je bila v tem, da se tam ustvarjajo za Slovenijo tako značilne neformalne povezave in da nima vsakdo denarja, da bi šel zaradi preprečevanja usmrtitve cuckov s primerom do vrhovnega sodišča.
> >
> > Da boš še malo bolj paranoičen, ti sporočam, da ima moj sin v Barsosu pediatrinjo - jaz pa med pregledom redno vzpostavljam neformalne povezave s člani foruma 21, camorre, cosa nostre in ostalimi hudodelskimi združbami, ki se jih v Barsosu kar tare.
>
> en.wikipedia.org/wik...o_ridicule
>
> Ti, ki si tako informiran in imaš svoje vire, se pozanimaj o povezavah lastnika cuckov.
ma, briga me za njega in njegove cucke.
sta pa prav zabavna z mimoidočim, ko zganjate nek patetičen semoličizem okoli ene zdravniške ordinacije: "tam se zdravi politična vrhuška" "veleposlaniki" "komunistični pedigre" "neformalne povezave" "nima vsak denarja, da bi šel do vrhovnega sodišča".
Mene si narobe razumel. Jaz o kliniki nimam pojma, čeprav sem tam že bil. Jaz sem se zajebaval s posploševanjem problema neformalnih civilnodružbeno političnih klanov, ki so bolj značilni in močnejši na levici. Zajebancija je pa stran od resnice ravno toliko, koliko je stran od resnice dejstvo, da bi bil lastnik psov danes morda še živ, če ne bi bil hkrati tudi lastnik ordinacije.
Torej rezime: če ne bi imel ordinacije in določenega vpliva preko nje, bi bil verjetno danes brez psov, a živ. In ker so bili psi obravnavani po protekciji je človek mrtev. s8t pravi temu popolna zgodba. Lukav povej nam vsem javno in na glas, da so bili psi vrnjeni po normalni poti, pa se bomo potem v nadaljevanju te zgodbe naslajali drug nad drugim.
A si ti to spet s tomahawkom začel mahat po mimoidočih?
sporočil: 5.625
[mimoidoci]ne, samo režal sem se rahlo cankarjanskemu pristopu.
> [lukav]
> > [s8t]
> > > [lukav]
> > > > [s8t]
> > > > > [bc123a]
> > > > > > [mimoidoci]
> > > > > > > [s8t]
> > > > > > >
> > > > > > > Pokojni lastnik psov je bil lastnik zasebne klinike Barsos, kamor se hodi zdravit politčna vrhuška in polno veleposlanikov, tako da ni bil navadni državljan kot jaz in ti.
> > > > >
> > > > > V barsosu sem bil nekajkrat tudi jaz. Kvalitetno, poceni. Dostopno skoraj vsakomur.
> > > >
> > > > Poanta je bila v tem, da se tam ustvarjajo za Slovenijo tako značilne neformalne povezave in da nima vsakdo denarja, da bi šel zaradi preprečevanja usmrtitve cuckov s primerom do vrhovnega sodišča.
> > >
> > > Da boš še malo bolj paranoičen, ti sporočam, da ima moj sin v Barsosu pediatrinjo - jaz pa med pregledom redno vzpostavljam neformalne povezave s člani foruma 21, camorre, cosa nostre in ostalimi hudodelskimi združbami, ki se jih v Barsosu kar tare.
> >
> > en.wikipedia.org/wik...o_ridicule
> >
> > Ti, ki si tako informiran in imaš svoje vire, se pozanimaj o povezavah lastnika cuckov.
>
> ma, briga me za njega in njegove cucke.
>
> sta pa prav zabavna z mimoidočim, ko zganjate nek patetičen semoličizem okoli ene zdravniške ordinacije: "tam se zdravi politična vrhuška" "veleposlaniki" "komunistični pedigre" "neformalne povezave" "nima vsak denarja, da bi šel do vrhovnega sodišča".
Mene si narobe razumel. Jaz o kliniki nimam pojma, čeprav sem tam že bil. Jaz sem se zajebaval s posploševanjem problema neformalnih civilnodružbeno političnih klanov, ki so bolj značilni in močnejši na levici. Zajebancija je pa stran od resnice ravno toliko, koliko je stran od resnice dejstvo, da bi bil lastnik psov danes morda še živ, če ne bi bil hkrati tudi lastnik ordinacije.
Torej rezime: če ne bi imel ordinacije in določenega vpliva preko nje, bi bil verjetno danes brez psov, a živ. In ker so bili psi obravnavani po protekciji je človek mrtev. s8t pravi temu popolna zgodba. Lukav povej nam vsem javno in na glas, da so bili psi vrnjeni po normalni poti, pa se bomo potem v nadaljevanju te zgodbe naslajali drug nad drugim.
A si ti to spet s tomahawkom začel mahat po mimoidočih?
glede psov se meni vsekakor ne zdi normalno, da so bili vrnjeni, vsaj ne vsi naenkrat istemu lastniku. glede na to, da je bil vmešan senica, pa me ne čudi - ima dovolj formalnih in neformalnih vzvodov, da je to dosegel. kako pošteni so šentflorjanski politiki in birokrati, pa vsi vemo.
sreča v nesreči je, da so ubili tistega, ki je nespametno forsiral vrnitev.
sporočil: 1.391
Nekateri govorijo o visokih človeških normah in letajo v jati z
advokatom, ki ne izbira kaj zastopa. Avtor nekrivde lastnika psov,
ki jo je dosegel, je z moralnega vidika za marsikoga sokrivec
nadaljnih dogodkov.
Ene sorte tiči skupaj letajo. Kdo ve mogoče bo potreben psihiater, da jim olajša vest.
Ene sorte tiči skupaj letajo. Kdo ve mogoče bo potreben psihiater, da jim olajša vest.
sporočil: 1.169
Zadnja sprememba: anon-180535 04.02.2010 01:04
[zima1188]Sranje je to, da nekateri lastniki pse še malo trenirajo, da so potem večji frajerji. Če koga zanima, PERLA iz Argentine na you tubu ... vprežena v avto, trening ugriza - skok v višino nad 2m ... = LASTNIKI KRETENI NA DELU.
> [blink]
> > [ketika]
> > pa res , kakšni terierji te ravno tako lahko fino obgrizejo
> > tudi če so psi že 15 000 let udomačeni , očitno to samo pomeni, da če brez vzgoje niso za v civilizacijo, da so torej zveri nič manj kot levi
zame so staffordi in razne mešanice, med najlepšimi, bivša punca jo je imela - Rainbow ;bila je večja od samcev v leglu imela pa je 24 - 26 kil( babica Nenah TNT ). Dobila sva jo zastonj, staro ŠTIRI MESECE, do takrat ni bila ŠE NIKOLI IZVEN STANOVANJA, od iztrebkov je imela rane v tačkah ... z mojo psico se žal nista razumeli, tudi z nagobčnikom je lahko SESULA ovčarko, ježa, da je imela polno glavo bodic, se je zaletela vame ponesreči in me spodnesla za šalo. ( podobno enkrat rottweiler,od nekega drugega lastnika, ko sem bil na sprehodu ) Tudi branil sem jo - s svojim telesom in brcal ko sta jo napadla ( imela je nagobčnik )dva večja mečšanca ... so pa to zelo gladiatorske igre, moč ugriza je že brez treninga strašna. Sem gledal posnetek kako je pes z ugrizom in DRŽANJEM onesposobil izkušeno konjederko - šintarko. ( že domača muca lahko fino ugrizne )
> > zato je ta pomehkužen odnos kot da so samo še plišaste igrače z oglasi na televiziji in pelerincami na sprehodu čisto mimoHe , vsi smo neke vrste živali ... prav pes se je poskušal udomačiti ( ve se od koga ) zaradi koristi = lov, sledenje, čuvanje v modernejši dobi pa še #"'€$# moda www.afterimagegaller...ttdogs.htm
> > pes je žival in pika , on se bo šel igro krdela večinoma zaradi koristi in genov
> > če pa imaš srečo dobiš še pravega prijatelja ampak to je odvisno od lastnikaSe strinjam, zver se da nekako udomačit, potreben je nadzor, lastnik ne sme biti "pacient"
> > velikokrat opazujem kakšne pse na sprehodih ki se vlečejo za lastnikom ker se pač morajo ampak se vidi da niso zadovoljni s svojim položajem zadnjega v krdelu in z lastnikom ki nima smisla za to da je pes pes in pričakuje od njega da se bo prilagodil človeškemu življenju do maksimumaMoja psica je gospa ... ( nima palerince niti nalakiranih nohtov ) :-) I LOVE KuZLE ( Uš )
>
> Točno to. Pes je kot prvo zver s čekani z divjino v genih in lastnik more poskrbeti da nikoli ne more priti do možnosti poškodovanja drugih živali, ljudi, tujih predmetov... itd.
V 70' ali 80' so morali imeti v New Yorku lastniki pitbulov OROŽNI LIST in povodec NE daljši od 1 m in obvezen nagobčnik.
Ma kaki, če vprašaš ljudi, ki so očitno pomešali med sočlovekom in živaljo, so psi rastlinojeda živalska bitja, po možnosti samo malo bolj razviti glodalci, ki so agresivni samo zato, ker jim zlobni lastniki dajejo jest meso. Dejstvo, da ima pes 2-5m črevesja, krava pa 50m jim je pa teorija zarote. Psi in ostale živali so za tiste, ki so lahko njihovi gospodarji, socialnih eksperimentov o odnosih neuravnovešenih ljudi s psi teže 70kg pa se naj gredo kje drugje kot v centru Lj...Meni je jasno, da je pes zver, ampak je vseeno moj prijatelj.
... en dober dokumentarec sem gledal, kako je nek ameriški komandos živel v ograjenem prostoru s tremi volkovi, spal je z njimi, jedel z njimi surovo meso, ki ga je privlekel - bil je alfa samec, potem pa je da bi pomagal kmetom na Poljski, ki so imeli probleme z volkovi, za tri tedne odšel, ko se je vrnil med svoje volkove je bil v povsem podrejenemu položaju in ni upal reskirati, da bi spet zavladal
V Angliji sta dva lesija raztrgala mladoletnika, ki je skozi odprto okno prišel v tujo hišo po frizbi, ki je ponesreči ... ( pred cca 15 leti )
[XMINI6]
Spominjam se, kako sta mlajša mastifa lastnikov Roter in Baričevič v njuni prisotnosti v pasji šoli Simončiča jeseni leta 2005 nenadoma in brez razloga napadla mojo prinašalko in jo poškodovala. Lastnikoma psov se sploh ni zdelo vredno se opravičiti. Tudi lastnika pasje šole incident ni zanimal.
Zgodovina napadov mastifov iz Viča torej ni tako kratka !
Prijatelj je bil na sprehodu z jazbečarjem, pa mu je potem nek mešanec odgriznil dva rebra.
Lastnik mešanca, je najprej pobegnil pa so ga izsledili, glede stroškov zdravljenja jazbečarja je rekel - Ja dajte ga ubit, a veste koliko stane ...
V drugem primeru pa je pes napadel psa, potem pa je namesto najmanj opravičilča in še kaj grozil tudi lastnik napadalnega psa.
Za take primere je pomemben dober odvetnik.
sporočil: 4.267
[0219K21]on si jo očitno je , ampak kakšno si bodo pa njegovi pravniki ?
> [s8t]
> Mene boli, kdo se zdravi v njegovi kliniki, če teh povezav ne uporablja za izigravanje zakonov. To je bila poanta omembe klinike. Danes so do tega prišli tudi že novinarji. Türk je zanikal, da je posredoval za njegove cucke, ne bi me pa čudilo, če je - v Butalah, ki producirajo pravnike tvoje sorte, je vse mogoče. :))
> 24ur.com/bin/tv/?med...d=60405406
>
> Sicer pa je to zgodba za letošnji finale Darwin Awards.
Se zelo strinjam, pa čeprav menim, da si nihče take smrti ne zasluži.
sporočil: 4.267
ne vem , mogoče bi pa moral Senica kdaj na obisk med hranjenjem
glede psov se meni vsekakor ne zdi normalno, da so bili vrnjeni, vsaj ne vsi naenkrat istemu lastniku. glede na to, da je bil vmešan senica, pa me ne čudi - ima dovolj formalnih in neformalnih vzvodov, da je to dosegel. kako pošteni so šentflorjanski politiki in birokrati, pa vsi vemo.
sreča v nesreči je, da so ubili tistega, ki je nespametno forsiral vrnitev.
bi bilo bolj pravično :)
ampak ni bil tako neumen
sporočil: 1.391
[ketika]
> sreča v nesreči je, da so ubili tistega, ki je nespametno forsiral vrnitev.Sem bil priča, ko je zagovornik proti mučenju živali prišel težit pri nakladanju bika. So mu predlagali naj pokaže kako se to naredi na human način. Ga nikoli več ni bilo blizu. V kolikor bi bil g sodnik na mestu bi isto predlagal zagovorniku teh psov predno bi presodil.
ne vem , mogoče bi pa moral Senica kdaj na obisk med hranjenjem
bi bilo bolj pravično :)
ampak ni bil tako neumen
Zadnja sprememba: anon-180535 04.02.2010 16:12
Sem že ubil psa. Brez težav storim to ponovno, pa obožujem živali.Obožuješ ? Si ga ubil z rokami ? ( menda niso bili mladički )
Zadnja sprememba: anon-180535 04.02.2010 16:11
pol je spuščenih, PA SAJ NAŠ NI HUD,kakšen teden nazaj sem videl, kako je "poštartal" srednje velik zmešanček na motorista, raznašalca časopisa. Ga je na hitro z nogami odbrcal, ampak je prej skoraj padel.
Lastnica pa potem : Ja ob takem času se pa ne vozi z motorjem !!! ( njen izgovor zaradi spuščenega psa )
sporočil: 6.114
človek je žival in pika , on se bo šel igro krdela večinoma zaradi
koristi in genov
www.pozareport.si/?
www.pozareport.si/?
[s8t]kaj šele, če ima zgolj umetnega?
Meni se zdi, da zgodba nenavadno dokazuje psihološki stereotip, da kdor ima manjšega, le-tega kompemzira s temu primerno večjim psom. ;)
[zirosi]*****
> [s56a]
> Ova zgodba je vredna Hollywood-ske nadaljevanke! Prva lastnica psov je pred kratkim naredila samomor po vec poskusov zastrupitve. Pokojna Sasa je bila zenska, ki je spremenila spol. Dvomim, da je bil/bila dovolj avtoritativna za tri bullmastifa. Pozdravljam pravno drzavo z Ustavnim sodiscem, ki je kuzke zascitila nepotrebne usmrtitve.
>
Vse skupaj je samo lepo razkrilo celo gnilobo te države - pri tej zgodbi s srečnim koncem pa se največkrat pojavljajo predvsem tri črke L, D in S.
Dokončno pa so se osramotili tudi vsi pasjeljubski "strokovnjaki", čeprav je res, da so se nekateri izkazali za navadne kupljive pasjefukaške dreke, drugi pa za oportunistične hinavce, ki si sedaj umivajo roke, ko je bil čas pa so bili tiho, čeprav je bilo že ob prvem napadu lahko vsakomur jasno, da se edinemu prevzgojnemu centru , ki bi lahko pomagal, reče "kitajska restavracija" - prevzgoja po načinu, "pes ki laja, je premalo kuhan"...
Vse skupaj je tako absurdno neumno, kakor da bi piromanu vrnili bombo potem, ko mu prvič in drugič ni dovolj dobro eksplodirala. V tretje gre rado.
...da se edinemu prevzgojnemu centru , ki bi lahko pomagal, reče "kitajska restavracija" - prevzgoja po načinu, "pes ki laja, je premalo kuhan"...
Hahahahahahaha...
sporočil: 73
Ma ne mi vse pse v en koš tlačit.
www.pozareport.si/?I...caID=14611
sporočil: 3.523
[zvepleni]Transeksualni zoofil... zanimivo, kaj vse skriva dno duše (če navedbe resnično držijo).
Ma ne mi vse pse v en koš tlačit.
Jaz jih tlačim v dve skupini:
- tiste, ki sem jih s svojo velikostjo in težo sposoben obvladati, če me napadejo
- tiste, ki jih s svojo velikostjo in težo nisem več sposoben obvladati, če me napadejo
Meje zakonsko ni mogoče postaviti, ker je merilo meje nekajleten otrok.Sploh ni potrebno da te pes napade, lahko samo skače OD VESELJA in fino opraska s kremplji po nogah, otroke po obrazu, ali pa jih prevrnejo ... mene ne moti če moja skače vame, še vesel sem, je pa potem težko dopovedati psici da tega ne sme, kadar komu to ni všeč - npr. moj brat se jo boji
Zadnja sprememba: anon-180535 05.02.2010 16:54
S cucki, ki se mi zaganjajo pod noge, imam veliko izkušenj, ker sem dosti po podeželju. Normalne pasme, ki se ti z lajanjem zaženejo pod noge, vse naženeš že z glasnim renčanjem in agresivnim nastopom proti njim, takoj dajo rep med noge,Prijateljica je vzela psa, ki naj bi bil najprej nekje "pri ciganih", potem še dveh lastnikih. Onega malega kužka (normalna NEpasma - mešanček terierček),na tak način ne bi odgnal, bi znorel če bi mu naredil karkoli. Itak bi najbrž on prvi napadel. Od tujca bi zalegle samo batine. Mene je imel zelo rad, če sem ga poklical po imenu je renčal, kaj šele da bi ga pobožal.
Trije smo šli mimo (asfaltiranega) nogometnega igrišča, proti nam se je zakadil in lajal mešanček, pa sem mu nakazal, kako ga bom pričakal z nogo - ustrašil se je, takoj pa so nastali problemi z okoli 15imi romi starimi od ?8? do 18 ?, najstarejšega so klicali Rambo (zgoraj brez + mišice)imeli so tudi nemškega ovčarja (njega sem se najbolj bal), ki pa je bil na srečo samo MIROLJUBEN opazovalec(mešanec je bil tudi PRIDEN) in ni še on težil kot ostali : ŠTO'S DIRO KERA.. ,oni najmlajši so leteli po zraku, na naših hrbtih so vadili kung fu udarce z iztegnjeno nogo,a neuspešno so padali po tleh. Zaradi številčne premoči, smo se mi itak že od začetka umikali, nazadnje so se drli za nami UUUUAAaaaa (pred ene 20 leti :D)
degenerirane pasme, kot so pitbuli, pa na tak način samo še bolj razdražiš in tega ne bi svetoval početi.Vsako večjo/srednjo pasmo, ali mešanca, ki je dovolj samozavesten na tak način še bolj razdražiš. Problem (glavni) so lastniki, ki pse še trenirajo,ali pa jih ne in so sami 'PACIENTI' zreli za zdravljenje in še svojega psa pa ne morejo obvladati. video.google.com/vid...1149759003 napad na lastnika/pomoč policije/pes pobegne
sporočil: 2.725
Zadnja sprememba: anon-25464 05.02.2010 18:55
ob spravljanju na argument, da klientela neke klinike nima veze z
vzpostvaljanjem vez in poznanstev, pa taista logika očitno ne
vzdrži za odvetniške pisarneposebe storitve, ki jih nudijo nekatere pisarne (povzeto po ljukafu):
odvetniška pisarna Zidar Klemenčič zrihta hitrejše obravnavanje na sodišču
odvetniška pisarna Senica pa uporabo posebnih vzvodov
(pa se načeloma s tabo strinjam, da Senica verjetno obvladuje tudi kakšne vzvode, čeprav dvomim, da imajo do te storitve dostop navadni smrtniki, kljub zadosti debelemu računu)
Zadnja sprememba: anon-25464 05.02.2010 19:09
Se strinjam s tabo. Ne morem da ne bi našega lukca zafrkaval, ko je
sposoben tako fino po levičarsko zaklati samega sebe že na osnovi
konsistence argumentov.
Zadnja sprememba: anon-25464 05.02.2010 19:18
Meni, kot dolgoletnemu pasjmu lastniku, ni jasno kaj je z našo
kinologijo. Prevzgoja psa je pičkin dim, če psa vrneš istim
bedakom, ki so odgovorni, da je pes postal čuden. Tudi sociopata od
lastnika je potrebno poslati na test sposobnosti imeti psa, nato pa
na šolanje kako se s psom ravna.Ker vidim, da se tiskarji ljutske pravice spet spravlajo spreminajti zakonodajo, pardon pretepati osla po senci, naj v spremembo zakona vtaknejo tudi, da se v primeru pasjega napada odredi obvezna psihiatrična obdelava pasjih lastnikov. (in ne, ne obvezno licenciranje ali kak kontrolfrikasti kobajagi preventivni, v resnici pa žepotrpasti, prijem)
Zadnja sprememba: anon-180535 05.02.2010 19:28
degenerirane pasme, kot so pitbuliDEGENERIRANI LASTNIKI - pitbuli so čisto v redu !
dober dokumentarec - zgodovina pitbulov prvih 6min 20sec, je tudi za tiste s slabimi živci, potem je tu pa tam kakšen posnetek pasjih borb, pa lastnik psov za borbe, daje jim steroide, brusi zobe, da so bolj ostri ... KDO JE POKVARJEN ? (51min video.google.com/vid...6431717180 )
Zame so vse čistokrvne pasme degenerirane. Pri tem nastaja problem, da imajo večje pasme probleme s kolki, nekatere so podvržene sladkorni bolezni ... menda imajo najdaljšo življenjsko dobo Jack russell terierji -14 let, meni so zelo všeč - pogumni, da ga na slona naščuvaš :D
*od malega sem si želel psa, pa je mama rekla : Jaz mu hrane ne bom kupovala in smo bili zmenjeni.
sporočil: 3.657
Ker vidim, da se tiskarji ljutske pravice spet spravlajo spreminajti zakonodajo, pardon pretepati osla po senci, naj v spremembo zakona vtaknejo tudi, da se v primeru pasjega napada odredi obvezna psihiatrična obdelava pasjih lastnikov. (in ne, ne obvezno licenciranje ali kak kontrolfrikasti kobajagi preventivni, v resnici pa žepotrpasti, prijem)Po 40 letih strahu od ugriza kuzka v mladosti in 20 let vsakdanjega sprehajanja tri samojeda in enega malega mesanca po BS3 LJU mocno podpiram psihijatricni pregled lastnikov ze v primeru pretepov psov!
ko zagrabi tudi kovinska palica (montirreisen),ni nujno da pomaga.
Nekako se jim zaskočijo čeljusti (moč ugriza tudi nad 500kg-
podatek po spominu), nekdo , ki je to preiskusil, je rekel, da je
pomagalo šele, ko je samca stisnil za jajca, potem je šele spustil
napadenega psa (amico naj bi udaril v pleksus - če zadaneš), sicer
pa je najbolje ZA ZAČETEK dvigniti zadnji taci, takrat menda z
ugrizom nekoliko popusti - MIRNO ga 'trepljamo' in z MIRNIM glasom
skušamo prepričati naj spusti.( BITI MORAMO MIRNI !!! HAHA :D
)
'v Zagrebu je pitbul napadel pudlico, pa ga je lastnica pudlja nekako knockoutirala, da je odnehal, poškodovala si je komolec ( pred leti nekje prebral)
'v Zagrebu je pitbul napadel pudlico, pa ga je lastnica pudlja nekako knockoutirala, da je odnehal, poškodovala si je komolec ( pred leti nekje prebral)
sporočil: 1.682
Vse teorije o "obnašanjih v krdelih" in "bulmastifi nevarni psi" so
padle v vodo. Še enkrat se je izkazalo, da je zver človek, žival pa
se samo brani. Zgoraj sem vam že razložila, da so bulmastifi
prijazni psi, pa ste bili vsi eden bolj pameten kot drug. V resnici
pa so točno to, prijazni psi, ki jih človek zverinsko zlorabljal
toliko časa, da se jim je zmešalo in so mučitelja pokončali.
Tole pa je nekje drugje napisal en komentator:
Skratka, tip (oziroma ženska), ki ga je podpirala polovica državnega vrha, je s strap-on dildotom natepaval uboge pse, ki so posilstvo plačali še s smrtjo.
Ogabno.
Skratka, tip (oziroma ženska), ki ga je podpirala polovica državnega vrha, je s strap-on dildotom natepaval uboge pse, ki so posilstvo plačali še s smrtjo.
Ogabno.
sporočil: 215
[mikica2]Napadi teh psov na mimoidoče ljudi in pse so trajali od 2002 dalje. Želiš reči, da jih je spolno zlorabljal že takrat?
Vse teorije o "obnašanjih v krdelih" in "bulmastifi nevarni psi" so padle v vodo. Še enkrat se je izkazalo, da je zver človek, žival pa se samo brani. Zgoraj sem vam že razložila, da so bulmastifi prijazni psi, pa ste bili vsi eden bolj pameten kot drug. V resnici pa so točno to, prijazni psi, ki jih človek zverinsko zlorabljal toliko časa, da se jim je zmešalo in so mučitelja pokončali.
Ogabno.
Delaš isto miselno napako kot Timothy Treadwell.
sporočil: 1.682
Od leta 2002 dalje? Povej od kje informacija, drugače bom smatrala,
da si se zmislu.
[mikica2]www.dnevnik.si/uploa...meline.jpg
Od leta 2002 dalje? Povej od kje informacija, drugače bom smatrala, da si se zmislu.
sporočil: 2.641
[Dudek]
Ja samo pada v kategorijo hinka smrekarja (kategorija blizu zares). V linku ki si ga pripopal prej, je podano njegovo mnenje, ki pa ni ravno niti direktno decidirano proti, kot bi rad zdaj pokazal. Razumem da se brani bit sopodpisnik samo napisano je drugače.
Tale je pa zadel:
Večina strokovnjakov meni, da psi lahko znova napadejo, zato vrnitve lastniku sami ne bi podpisali. "Tudi zaradi njegove varnosti ne bi tega podpisal, ker se ljudje ne zavedajo, da so določene okoliščine, ko se pes lahko obrne proti svojemu človeku ... Lahko, da so se v tem času spremenili, jaz že nekaj časa psov nisem videl, ampak težko verjamem," je zadevo komentiral kinolog Jože Vidic, ki je tudi urednik revije Moj pes.
Pa super da si bil prvi, ki si opazil in povzel Požarja in se ne glede na možen napad predvsem levakov podal v pojasnitev zadeve.
sporočil: 8.998
[foore]Gre za načrtno krajo od državljanov v času "tranzicije". Pri tem jih ni niti najmanj motilo, da s takimi razlagami (namerno luknjičavega OZ) kršijo mednarodno sprejete obveznosti (predpristopne sporazume z EU).
Med leti 1995-2003 imajo sodišča računalniški program, kjer so zakonite zamudne obresti v 8 letih kar okoli 800 %, kar je nepravično, nevzdržno in oderuško. Borim se že kar 16 let, pa nikakor ne morem uspeti.
Dejansko so z velikimi temeljnimi obrestmi tako banke, sodišča in davčna med seboj sodelovali in od navadnih državljanov pobrali ogromne zneske, ki so si jih kasneje razdelili. Če bi ta denar imeli v bankah, vladi nebi bilo potrebno pokrivati banke.
Čeprav je ustavno sodišče dalo možnost po 376 členu, da se ta zadeva nekako popravi, lahko govorimo o nestrokovnosti, o načrtnem, zavestnem, naklepnemu dejanju, veliki korupciji in kolektivni podpori, da se zagotovijo določeni skupini velike prednosti na račun dolžnikov, ki so pričakovali pošteno, pravično in realno sodbo.