Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Referendum o slabi banki verjetno bo - podpisov je dovolj
sporočil: 5.152
Zadnja sprememba: anon-242092 09.11.2012 18:45
[RJSlo]Teli Zeleni so hecni, ne razumem, kaj naj bi bilo na njih, razen tega, da gre za tipicne partijske aparatcike, ki so se delali, da to niso? Npr. nas forumas gsavli je na zunaj en tak zelen (menda si domislja, da je tudi liberalen), notri pa rudec kolhoznik. Zeleni nasplosno (ne le pri nas, ko gre za zamaskirane komije) so pretezno kontraproduktivnosti zavezani levicarji (=kriminalci).
+
Hvala za odgovor.
Leta 1990 sem oddal svoj glas Zelenim, Ivanu Krambergerju, v drugem krogu Pučniku.
Leta 1992 sem oddal svoj glas Zelenim, F. Tomšiču.
Leta 1996 sem oddal svoj glas Zelenim.
Leta 1997 sem oddal svoj glas A. Peršaku.
Leta 2000 ................... SMS.
Leta 2002 ................... F. Arhar, v drugem krogu B. Brezigar.
Leta 2004 - 2008 ........ SSN.
Leta 2007 ......... L. Peterle.
Leta 2011 ......... SSN.
leta 2012 bom volil M. Zvera. Obrazložitev sem že večkrat napisal.
Tudi sam bom volil Zvera, normalno. Pa ne, ker je "nas", ali ker je "manjse zlo", ampak ker je izmed treh edini kandidat, ki v normalni evropski drzavi sploh sodi na volitve. Tista dva boljseviska sovraznika drzave st. 1 pa sta za v jeco, 25 let po glavi.
sporočil: 5.963
+
Hvala za odgovor.
Zelene sem volil zato, ker sem se takrat ogromno ukvarjal z, recimo temu tako, ekologijo. Urejanje rek, pritokov, hudournikov, itd. In Plut je napisal eno dobro knjigo o tem. Naslova se ne spomnim več, bila je belo - zelene barve. Kasneje so šli zeleni "cugrund" oziroma so se skregali.
Hvala za odgovor.
Zelene sem volil zato, ker sem se takrat ogromno ukvarjal z, recimo temu tako, ekologijo. Urejanje rek, pritokov, hudournikov, itd. In Plut je napisal eno dobro knjigo o tem. Naslova se ne spomnim več, bila je belo - zelene barve. Kasneje so šli zeleni "cugrund" oziroma so se skregali.
sporočil: 5.152
[RJSlo]Pa je plut potem v svojem prvem mandatu kaj naredil za ureditev hudournikov, ali je le malo razprsil glasove, nato pa poniknil nazaj na marksisticno sveuciliste?
+
Hvala za odgovor.