Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Goršek vozil neregistriran avto in jo odnesel brez kazni
sporočil: 4.590
[motovilc]Ni res! Odstopiti bi ga morali že takrat, ko se je po TV hvalil, da je policija storila vse, da je postopek zoper policista, obtoženega umora, zastaral.
ZADNJI ČAS DA ODSTOPI,...
sporočil: 18.832
[Couliak]Motiš se. Slabe delavce privatniki takoj odpustijo. Davkoplačevalci zahtevajo enake postopke povsod.
Eh, pejno, pejno...paravomo že puca teren za nove kadre...klasična udboJanševska paradigma: diskreditacija, demonizacija, deportacija, ter končno...montaža novega antipoda z auro poštenjaka, strokovnjaka, rešitelja, SDS supermena. Prozorno!
sporočil: 3.698
Šlamparija tistega uradnika, ki bi moral zadevo urediti, dovim, da
je za podaljšanje prometnega zadolžen Goršak. Če pa slučajno je, pa
dvojna kazen. Si bom pa zapomnil, čeprav se mi do sedaj še ni
zgodilo, da spomnim policaja, da se v takem primeru izreka
opozorilo.
sporočil: 3.795
Zadnja sprememba: anon-216391 01.02.2012 12:19
Kaj vse še počnejo Pahorjansko KGB-jevski kadri pa ne vemo in
nikoli vsega ne bomo izvedeli. Zamislite si kako bi jo odnesel
voznik, ki bi se zapletel v nesrečo s tem vozilom? Bruh, bruh,
bruh. Vsi so za na DOB. Eni ker to počenjajo, drugi pa ker to
tolerirajo in prikrivajo! Če bi tudi 571 mrhovinarjev pošteno
opravljalo svoje delo bi mi bili Švica!!
sporočil: 18.832
[XSAFE]Ali obstaja kaka zakonodaja, ki ščiti prekrškarje pred tem, da se njihov prekršek sporoči javnsoti, še zlasti v primeru, ko je prekrškar šef policije?
Mene pa zanima, kako je možno, da sploh o tem govorimo in je zadeva prišla v javnost! ne mislim, da ni ok, vendar gre tudi za varovanje osebnih podatkov, mar ne! Sicer pa se bi morali vprašati glede višin kazni! te niso normalne in če janša uredi vsaj to, je že nekaj naredil!
sporočil: 3.738
nekateri vse vedo, in če jim je v interesu to povedo
naprej....sedaj pa išči uho...levo ali desno...
sporočil: 208
1. ker gre za vožnjo v zasebne namene, ali za to plačuje Goršak
boniteto,...če ne pa je to davčna utaja
sporočil: 1.322
Bolj žalostno je, da vsak kurčev policaj razdeli vsaj deset
podpisanih koledarčkov, ki te odlično rešujejo. Torej je potrebno
to nadomestit pri tistih, ki jih nimajo. Meni je država preko Darsa
uničila podjetje(podizvajalec), jaz pa moram iti opravljati
družbenokoristna dela za prometni prekršek. Nabijem na ku... to
slovenijo.
sporočil: 3.795
Zadnja sprememba: anon-216391 01.02.2012 12:58
[trotter]Hočeš reči, da je to krivica! Goršek je že pričel varčevati za Janšev proračun, potem ga pa obravnavajo, kot kršitelja lastnih zakonov? Kakšna krivica, je zajokal Kalimero! Princ Teme je že pokazal kaj zna - dol z njim, kneda.
pa ravno na današnji dan berem take zanimive informacije ... mimogrede, kako je kaj s tistim policajem, ki je na oražmovi naredil eno fotko z telefonom in posnetek poslal na internet
janšev kader v policiji pa očitno že deluje, to je prvi podatek, ki so ga poslali svojemu poglavarju
sporočil: 1.620
[g3h4lb3u1c289j]Če boniteto že slučajno plačuje, so vrednost vozila s pospešenim amortiziranjem že spravili na smešno nizko raven.
1. ker gre za vožnjo v zasebne namene, ali za to plačuje Goršak boniteto,...če ne pa je to davčna utaja
sporočil: 208
vseeno 50eur ali 200eur plačuje boniteto ali ne,...to je pitanje in
če ne je to za v postopek
sporočil: 746
Lahko, da nimajo denarja na ministrstvu za registracijo? Sem dobil
ene insajderske informacije, da ministrstva več ne plačujejo
storitev...
sporočil: 1.620
[g3h4lb3u1c289j]Tole boš pa kot zainteresirani davkoplačevalec težko izvedel.
vseeno 50eur ali 200eur plačuje boniteto ali ne,...to je pitanje in če ne je to za v postopek
sporočil: 8.684
Še en dokaz, da Slovenija ni pravna država in da pred zakonom
državljani nismo enaki. Goršek je bil tudi pudelj KK oziroma, ga je
KK imenovala na položaj brez razpisa.
sporočil: 11.068
Zadnja sprememba: anon-182066 01.02.2012 13:37
Mene so včeraj zjutraj pri jasnem sončnem vremenu oglobili za 500
EUR-ov (če plačam takoj 250 EUR-ov) ter sem dobil 5 kazenskih točk,
ker sem prekoračil hitrost. Seveda policaj čaka na razdalji 300
metrov in te zahrbtno lovi, ko zapelješ izza rahlega ovinka.
Pritožil se bom, če velja samo opomin za sličen prekršek za šefa
policije naj tudi za mene! Da vidimo ali velja v Sloveniji enakost
pred zakonom.
sporočil: 14.015
[leonx]
Še en dokaz, da Slovenija ni pravna država in da pred zakonom državljani nismo enaki. Goršek je bil tudi pudelj KK oziroma, ga je KK imenovala na položaj brez razpisa.
Jasno, fant je na seznamu za odstrel, po naše bi rekli tehnološki višek, gazdarice ni in zaledja tudi več ni.
Ali kdo verjame, da je ravno avto poglavarja inkasantov edini v policiji, ki ni imel podaljšanega prometnega dovoljenja? Kdo pa kontrolira druge policijske avtomobile in kaj bi ugotovili, če bi jih???
sporočil: 14.015
[xebokduk]
Bolj žalostno je, da vsak kurčev policaj razdeli vsaj deset podpisanih koledarčkov, ki te odlično rešujejo. Torej je potrebno to nadomestit pri tistih, ki jih nimajo. Meni je država preko Darsa uničila podjetje(podizvajalec), jaz pa moram iti opravljati družbenokoristna dela za prometni prekršek. Nabijem na ku... to slovenijo.
Jebenti, ko berem take in podobne zgodbice tu zgoraj, se mi res zdi, da tej gnili državici ni rešitve in da je še najbolj pametno vse skupaj pustiti zgniti do konca.
sporočil: 2.310
Nična toleranca!!! Nujno!!! Vse ostalo je korupcija, klientelizem
in nepotizem. Ali pa vse iz Doba ispustit, naj se sprehajajo med
sebi enakimi.
sporočil: 301
Spet nabijaš kr nek. Pri Kresalovi je voznik dobil denarno kazen.
Sopotnik, pa čeprav minister / ministrica, ni odgovoren za dejanje
voznika
sporočil: 45
Me zanima kdo bi plačeval če bi se v koga zaletel!!! A kmeta na
traktorju ki pelje k sosedu čez cesto 2m drv, da bo lahko položnice
plačal, obrijejo pa za vsako pizdarjo ki ne šila na traktorju!!
Banda smrdljiva, pocrkite!
sporočil: 612
V civilizirani državi bi na enak način obravnavali tudi navadne
smrtnike.
Pred kratkim sem zaradi kratkotrajnega jutranjega sneženja in dežja odšel v službo z avtom in ne s kolesom, kot običajno. Spregledal sem, da so eno od kratkih ulic spremenili v enosmerno. Po 20 metrih me je začudenega ustavil inkasant v rdečem in mi napisal položnico za 200 evrov. Za pojasnjevanje, da sem prometni znak spregledal, seveda ni pokazal nobenega razumevanja in mi je precej osorno povedal, da vsi v enosmerno ulico vozijo nalašč.
Pojasnil mi je tudi, da je takšna vožnja izjemno nevarno početje, ki mora biti nujno kaznovano. Moj komentar, da bi name enako prepričljivo kot kazen, delovalo tudi prijazno opozorilo, ki bi mi ga lahko dali, če se pomaknili za 20 metrov proti križišču, je samo grdo pogledal.
Če bi pristojni spremembo označili z bolj očitnimi prometnimi znaki ali utripajočo lučjo, bi s tem izgubili odlično past v katero se vsako jutro lovijo meni podobni naivci. A to spet predvideva civilizirano državo.
Pred kratkim sem zaradi kratkotrajnega jutranjega sneženja in dežja odšel v službo z avtom in ne s kolesom, kot običajno. Spregledal sem, da so eno od kratkih ulic spremenili v enosmerno. Po 20 metrih me je začudenega ustavil inkasant v rdečem in mi napisal položnico za 200 evrov. Za pojasnjevanje, da sem prometni znak spregledal, seveda ni pokazal nobenega razumevanja in mi je precej osorno povedal, da vsi v enosmerno ulico vozijo nalašč.
Pojasnil mi je tudi, da je takšna vožnja izjemno nevarno početje, ki mora biti nujno kaznovano. Moj komentar, da bi name enako prepričljivo kot kazen, delovalo tudi prijazno opozorilo, ki bi mi ga lahko dali, če se pomaknili za 20 metrov proti križišču, je samo grdo pogledal.
Če bi pristojni spremembo označili z bolj očitnimi prometnimi znaki ali utripajočo lučjo, bi s tem izgubili odlično past v katero se vsako jutro lovijo meni podobni naivci. A to spet predvideva civilizirano državo.
sporočil: 3.152
Ne vem, zakaj sploh imamo tako visoko kazen za takšen prometno
nepomemben prekršek (avstrijskih 25 evrov bi bilo dovolj). Če pa
nekdo naredi nesrečo, ko nima avta zavarovanega, pa človek pač
plača iz svojega žepa ali kako drugače uredi zadevo z
zavarovalnico.
sporočil: 3.152
In verjetno v tej ulici ni možno preseči hitrosti 30 km/h? Blazno
nevarno početje v takšnem primeru.
sporočil: 108
A še niste slišali, da je v državi recesija? Pa ne se čudit, da so
službena vozila neregistrirana, ni denarja za registracijo, vozila
so dotrajana, pokvarjena vozila stojijo, ni denarja za popravila
vozil. Servisi vozil pa so predragi. Kasira se dosti, denar pa gre
v državno blagajno. Za policijo ga zmanjka. Ko bi ga le enkrat za
poslance.
sporočil: 6.972
[tomven]
Samo naši policiji se lahko zgodi,da njenim avtomobilom preteče registracija! Butale, ampak res butale!
No, boš sedaj videl kako bo ukrepal on , pa še, kako so policisti proti njemu?, večni zagovornik zakonitosti , strokovnosti in neodvisnosti, navadna policijska podgana.
sporočil: 215
Odgovornost mora nositi delavec, ki je pooblaščen za urejanje
tovrstnih zadev, žalostno pa je, da ne bo nihče za to odgovarjal.