Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Mučenje kandidatov
sporočil: 662
Hej, Mičo, pa si ti, ko si bil nekaj časa v strateškem svetu blizu
predsednika vlade, (ki naj bi bil, glede na moč ki jo ima, še bolj
"funkcionalno pismen" od predsednika države), le-tega kaj
"testiral" s temi tvojimi "orodji"? Da bom vsaj vedeli kakšnega
premiera imamo..
L.p. Klar
L.p. Klar
sporočil: 24
uf ja! to bi bila zanimiva anketa oz knjiga oz članek... FINANCE
POSTAVITE TA VPRAŠANJA VSEM POSLANCEM!!!
sporočil: 16.531
gandy je napisal(a):Čisto dovolj bi bilo vprašanje KAJ JE SOL ;))))
uf ja! to bi bila zanimiva anketa oz knjiga oz članek... FINANCE POSTAVITE TA VPRAŠANJA VSEM POSLANCEM!!!
sporočil: 161
Prav v redu bo, če bo znal vse to. Vsekakor pa ga je treba vprašat,
ali pri svojih nad 30 letih še živi pri starših, kdo mu je kupil
stanovanje oz. mu plačuje najemnino, kdo mu vzgaja otroke in
če zna poskrbeti zase tudi ko ugasnejo žarometi...
sporočil: 9
V vseh prispevkih gospoda MM opažam veliko nestrpnosti do nas
Slovencev in naše države. Njegovo mnenje o slovenski nepismenosti
je že bolno, kaj tako izjemnega je v njegovi ameriki. Kako ga sploh
sprejemajo tam ko jim pove, da je iz zaostale Slovenije. Verjetno
ga sploh ne, ker kar ne more brez tega, da nebi vsiljeval svoje
inteligence nam, ki ga takšni kot smo itak ne razumemo. Zanima me
kje je Mm sploh nabral toliko znanja?
Je pa gospod MM tipičen primer (saj ima visoko izobrazbo), da izobrazba nikakor ni merilo za inteligenco.
Je pa gospod MM tipičen primer (saj ima visoko izobrazbo), da izobrazba nikakor ni merilo za inteligenco.
sporočil: 208
tonkas je napisal(a):Napačno opažaš - ne prenese rilcev ... Ker pač govori o dejstvih neposredno b rez lepotičenja, je deležen medijskega linčanja ......
V vseh prispevkih gospoda MM opažam veliko nestrpnosti do nas Slovencev in naše države . Njegovo mnenje o slovenski nepismenosti je že bolno, kaj tako izjemnega je v njegovi ameriki. Kako ga sploh sprejemajo tam ko jim pove, da je iz zaostale Slovenije. Verjetno ga sploh ne, ker kar ne more brez tega, da nebi vsiljeval svoje inteligence nam, ki ga takšni kot smo itak ne razumemo. Zanima me kje je Mm sploh nabral toliko znanja? Je pa gospod MM tipičen primer (saj ima visoko izobrazbo), da izobrazba nikakor ni merilo za inteligenco.
www.finance.si/index...&id=148548
sporočil: 26
MM je car, ker zna odpirati vprašanja, ki jih v komunistični
mlakuži doslej ni bilo videti. Ponavadi korektno ponudi tudi svoje
predloge odgovora na ta nova vprašanja, vendar je seveda
težko/nemogoče reševati probleme, katerih se skoraj nihče niti ne
zaveda.
Žal pa so tudi v znanstveno vodilnih ZDA za predsednika države izvolili Busha, ki ne deluje preveč "funkcionalno pismen".
Upajmo, da bo morda le kakšen novinar zagrabil in popestril volilno kampanjo.
Žal pa so tudi v znanstveno vodilnih ZDA za predsednika države izvolili Busha, ki ne deluje preveč "funkcionalno pismen".
Upajmo, da bo morda le kakšen novinar zagrabil in popestril volilno kampanjo.
sporočil: 933
hehe MM zopet postavlja bebave hipoteze?
Naj kot preverjeni številčkar odgovori, kako se pridela v gospodarski organizaciji (menjalni sektor) 16 - 20% dobička, pa ne v monopolni organizaciji! Bil je pri koritu pa nič naredil !
Pri nas na Gorejskem rečejo "sam gobec ga je"; fant vzemite podjetje v roke in nam pokažite kako se dela - v dobrem primeru grem za vami
Naj kot preverjeni številčkar odgovori, kako se pridela v gospodarski organizaciji (menjalni sektor) 16 - 20% dobička, pa ne v monopolni organizaciji! Bil je pri koritu pa nič naredil !
Pri nas na Gorejskem rečejo "sam gobec ga je"; fant vzemite podjetje v roke in nam pokažite kako se dela - v dobrem primeru grem za vami
sporočil: 5.777
Kot sem že enkrat omenil, bi bilo za začetek v redu, da se objavi
njihov IQ. In IQ poslancev v državnem zboru. Bomo imeli vsaj eno
oporo.
sporočil: 3
MM mogoče se bi ti mogo odselit od mamice pa sam živet, pa bi lahko
pol rekli da si socializiran, ker očitno tebi res nekaj majnka v
življenju da si tak zafrustriran. Mogoče so te pa v osnovni šoli pa
v srednji vsak dan pretepali, da si tak?
sporočil: 3.426
Mičo, imam te na sumu, da je tvoj predsedniški kandidat morda
Gaspari?
Glede ekonomskih vprašanj bi se zagotovo od ostalih kandidatov najbolje odrezal prav on, ali pa bi on bil zaradi tega kaj bolj sposoben predsednik od ostalih kandidatov močno dvomim.
Vsi glavni kandidati so najemniki svojih toplih tovariških delodajalcev in so jim tako ali drugače kaj tovariško toplo dolžni, usluge pa je treba takao, ali drugače tudi tovariško toplo vračati.
Ne vem, ali ti je odgovoril kdo na tvoja humanistična vprašanja, ampak naj odgovorim nanje kot predsednik te države.
1. Ljudje imajo pravico trgovati s svojimi organi, saj so oni lastniki svojega telesa, itak, da že trgujejo v revnih državah in tudi če bi bil proti s tem tega dejstva ne bi nič spremenil. Torej kar se mene tiče, vedno lahko prodaš svojo ledvico.
2. mamil, razen alkohola še nisem poizkusil, sem pa za popolno legalizacijo mamil, glede na dejstvo, da zagovarjam dejstvo, da je vsak lastnik svojega telesa in lahko z njim počne karkoli hoče.
3. sem za popolno legalizacijo prostitucije. Z legalizacijo prostitucije in mammil bo država dobila veliko več denarja, ki se zdaj steka v razne mafijske združbe.
Teh uslug še nisem poizkusil, ker mi tega do sedaj ni bilo treba. Vedno so me dovolj zadovoljevala dekleta s katerimi sem bil v partnerskem odnosu.
4. Kaj mislim o dopingu v športu?
O dopingu v športu mislim, da so eni v tej panogi bolj napredni od drugih, razvijajo se nova sredstva, ki se hitro razgradijo v telesu in ne puščajo za sabo sledi, skratka doping bi v športu absolutno dovolil, glede na dejstvo, da je vsak človek lastnik svojega telesa.
5. Kdo je največji zločinec kar jih je rodil slovenski rod?
Pojdi v kopalnico, poglej si globoko v oči v ogledalu in si reci: "Ljubček ne sodi, da ne boš sojen"
6. Notarje absolutno ukiniti, doslej od njih ni bilo nobenih koristi, sama škoda za davkoplačevalce.
Kakšen je njihov odnos do storitev v EU me ne zanima, če bi bilo po moje jih ne bi bilo.
7. Sindikate, ki imajo komunistično preteklost absolutno zakonsko razpustiti, drugače pa naj sindikati bodo itak povsod drugje po EU so.
8. Ali sem kdaj lagal?
Absolutno ne poznam niti enega samega človeka, ki se ne bi, no mogoče je kakšen tak v kaki ustanovi za duševne bolnike.
Recimo kak znanec me vpraša: Kako si?
Odgovorim mu v redu, ker človek niti ne pričakuje, da mu bom razlagal, da sem zjutraj bodisi imel drisko, ali da me je recimo bolela glava,
seveda pa se izogibam neresničnemu govorjenju ali pisanju o dejanjih ljudi, ki ih ne poznam.
Skratka Mičo ko bom predsedniški kandidat glasuj za mene, saj imam jasna stališča do vsega, ne pa kot naši topli tovariški predsedniški kandidati,ki izjavljajo medeno tople tovariške medijske izjave v katerih se močno trudijo, da ne povejo prav nič konkretnega, ha, ha
za tvoje inštrukcije iz matematike in ekonomije se bova pa še zmenila.
Je pa ena stvar, ki me od tebe dragi Mičo hudo močno zanima:
Izračunaj prosim te na kolenih, kolikšna je resnična mesečna in letna inflacija v Sloveniji, namreč moja številka precej odstopa od podatkov umarja, ali zavoda za statistiko.
Prepričan sem, da ti bo marsikdo od bralcev Financ za tvoje analize močno hvaležen.
Stojan Svet
www.katedrala.si
Glede ekonomskih vprašanj bi se zagotovo od ostalih kandidatov najbolje odrezal prav on, ali pa bi on bil zaradi tega kaj bolj sposoben predsednik od ostalih kandidatov močno dvomim.
Vsi glavni kandidati so najemniki svojih toplih tovariških delodajalcev in so jim tako ali drugače kaj tovariško toplo dolžni, usluge pa je treba takao, ali drugače tudi tovariško toplo vračati.
Ne vem, ali ti je odgovoril kdo na tvoja humanistična vprašanja, ampak naj odgovorim nanje kot predsednik te države.
1. Ljudje imajo pravico trgovati s svojimi organi, saj so oni lastniki svojega telesa, itak, da že trgujejo v revnih državah in tudi če bi bil proti s tem tega dejstva ne bi nič spremenil. Torej kar se mene tiče, vedno lahko prodaš svojo ledvico.
2. mamil, razen alkohola še nisem poizkusil, sem pa za popolno legalizacijo mamil, glede na dejstvo, da zagovarjam dejstvo, da je vsak lastnik svojega telesa in lahko z njim počne karkoli hoče.
3. sem za popolno legalizacijo prostitucije. Z legalizacijo prostitucije in mammil bo država dobila veliko več denarja, ki se zdaj steka v razne mafijske združbe.
Teh uslug še nisem poizkusil, ker mi tega do sedaj ni bilo treba. Vedno so me dovolj zadovoljevala dekleta s katerimi sem bil v partnerskem odnosu.
4. Kaj mislim o dopingu v športu?
O dopingu v športu mislim, da so eni v tej panogi bolj napredni od drugih, razvijajo se nova sredstva, ki se hitro razgradijo v telesu in ne puščajo za sabo sledi, skratka doping bi v športu absolutno dovolil, glede na dejstvo, da je vsak človek lastnik svojega telesa.
5. Kdo je največji zločinec kar jih je rodil slovenski rod?
Pojdi v kopalnico, poglej si globoko v oči v ogledalu in si reci: "Ljubček ne sodi, da ne boš sojen"
6. Notarje absolutno ukiniti, doslej od njih ni bilo nobenih koristi, sama škoda za davkoplačevalce.
Kakšen je njihov odnos do storitev v EU me ne zanima, če bi bilo po moje jih ne bi bilo.
7. Sindikate, ki imajo komunistično preteklost absolutno zakonsko razpustiti, drugače pa naj sindikati bodo itak povsod drugje po EU so.
8. Ali sem kdaj lagal?
Absolutno ne poznam niti enega samega človeka, ki se ne bi, no mogoče je kakšen tak v kaki ustanovi za duševne bolnike.
Recimo kak znanec me vpraša: Kako si?
Odgovorim mu v redu, ker človek niti ne pričakuje, da mu bom razlagal, da sem zjutraj bodisi imel drisko, ali da me je recimo bolela glava,
seveda pa se izogibam neresničnemu govorjenju ali pisanju o dejanjih ljudi, ki ih ne poznam.
Skratka Mičo ko bom predsedniški kandidat glasuj za mene, saj imam jasna stališča do vsega, ne pa kot naši topli tovariški predsedniški kandidati,ki izjavljajo medeno tople tovariške medijske izjave v katerih se močno trudijo, da ne povejo prav nič konkretnega, ha, ha
za tvoje inštrukcije iz matematike in ekonomije se bova pa še zmenila.
Je pa ena stvar, ki me od tebe dragi Mičo hudo močno zanima:
Izračunaj prosim te na kolenih, kolikšna je resnična mesečna in letna inflacija v Sloveniji, namreč moja številka precej odstopa od podatkov umarja, ali zavoda za statistiko.
Prepričan sem, da ti bo marsikdo od bralcev Financ za tvoje analize močno hvaležen.
Stojan Svet
www.katedrala.si
NavadniNimda je napisal(a):Kaj ne veš, da ima solata sol v korenu ;)
Drži, solatne sklede se pa z Bushem že ne da primerjati!
glasniksrc je napisal(a):Stojči, vsak je lahko svojega telesa lastnik in gospodar le, če je lastnik in gospodar tudi svoje države, sicer ti mora neumnosti, ki jih bi počenjal s svojim telesom, pokrivati socialna država.
Mičo, imam te na sumu, da je tvoj predsedniški kandidat morda Gaspari? Glede ekonomskih vprašanj bi se zagotovo od ostalih kandidatov najbolje odrezal prav on, ali pa bi on bil zaradi tega kaj bolj sposoben predsednik od ostalih kandidatov močno dvomim. Vsi glavni kandidati so najemniki svojih toplih tovariških delodajalcev in so jim tako ali drugače kaj tovariško toplo dolžni, usluge pa je treba takao, ali drugače tudi tovariško toplo vračati. Ne vem, ali ti je odgovoril kdo na tvoja humanistična vprašanja, ampak naj odgovorim nanje kot predsednik te države. 1. Ljudje imajo pravico trgovati s svojimi organi, saj so oni lastniki svojega telesa, itak, da že trgujejo v revnih državah in tudi če bi bil proti s tem tega dejstva ne bi nič spremenil. Torej kar se mene tiče, vedno lahko prodaš svojo ledvico. 2. mamil, razen alkohola še nisem poizkusil, sem pa za popolno legalizacijo mamil, glede na dejstvo, da zagovarjam dejstvo, da je vsak lastnik svojega telesa in lahko z njim počne karkoli hoče. 3. sem za popolno legalizacijo prostitucije. Z legalizacijo prostitucije in mammil bo država dobila veliko več denarja, ki se zdaj steka v razne mafijske združbe. Teh uslug še nisem poizkusil, ker mi tega do sedaj ni bilo treba. Vedno so me dovolj zadovoljevala dekleta s katerimi sem bil v partnerskem odnosu. 4. Kaj mislim o dopingu v športu? O dopingu v športu mislim, da so eni v tej panogi bolj napredni od drugih, razvijajo se nova sredstva, ki se hitro razgradijo v telesu in ne puščajo za sabo sledi, skratka doping bi v športu absolutno dovolil, glede na dejstvo, da je vsak človek lastnik svojega telesa. 5. Kdo je največji zločinec kar jih je rodil slovenski rod? Pojdi v kopalnico, poglej si globoko v oči v ogledalu in si reci: "Ljubček ne sodi, da ne boš sojen" 6. Notarje absolutno ukiniti, doslej od njih ni bilo nobenih koristi, sama škoda za davkoplačevalce. Kakšen je njihov odnos do storitev v EU me ne zanima, če bi bilo po moje jih ne bi bilo. 7. Sindikate, ki imajo komunistično preteklost absolutno zakonsko razpustiti, drugače pa naj sindikati bodo itak povsod drugje po EU so. 8. Ali sem kdaj lagal? Absolutno ne poznam niti enega samega človeka, ki se ne bi, no mogoče je kakšen tak v kaki ustanovi za duševne bolnike. Recimo kak znanec me vpraša: Kako si? Odgovorim mu v redu, ker človek niti ne pričakuje, da mu bom razlagal, da sem zjutraj bodisi imel drisko, ali da me je recimo bolela glava, seveda pa se izogibam neresničnemu govorjenju ali pisanju o dejanjih ljudi, ki ih ne poznam. Skratka Mičo ko bom predsedniški kandidat glasuj za mene, saj imam jasna stališča do vsega, ne pa kot naši topli tovariški predsedniški kandidati,ki izjavljajo medeno tople tovariške medijske izjave v katerih se močno trudijo, da ne povejo prav nič konkretnega, ha, ha za tvoje inštrukcije iz matematike in ekonomije se bova pa še zmenila. Je pa ena stvar, ki me od tebe dragi Mičo hudo močno zanima: Izračunaj prosim te na kolenih, kolikšna je resnična mesečna in letna inflacija v Sloveniji, namreč moja številka precej odstopa od podatkov umarja, ali zavoda za statistiko. Prepričan sem, da ti bo marsikdo od bralcev Financ za tvoje analize močno hvaležen. Stojan Svet www.katedrala.si
sstanislav je napisal(a):
Stojči, vsak je lahko svojega telesa lastnik in gospodar le, če je lastnik in gospodar tudi svoje države, sicer ti mora neumnosti, ki jih bi počenjal s svojim telesom, pokrivati socialna država.
Dragi Stanislav veš, da te spoštujem kot človeka, še posebej zaradi tvoje kampanije proti preveč joda v soli,
ampak glede občutka lastništva države je pa to dandanes precej abstrakten pojem.
Zakaj?
Ljudje nimajo niti občutka lastništva nad sami nad sabo, kaj šele, da bi ga imeli nad državo.
Države zaradi globalizacije in gibanja denarnih tokov vsebolj izgubljajo svoj pomen,
pa poglejva kar praktično kje imajo tvoji bivši tovariši svojo državo?
Tam, kjer je njihov denar. In kje je njihov denar?
Od enih tovarišev na Sejšelih, spet od drugih tovarišev na Kajmanskih otokih,
tam je država naših uspešnih bivših tovarišev.
Poglej Stane, pol Prekmurja je že pod hipoteko,
pol zemlje tam je že prodane tujcem
tudi samo vprašanje časa je še kdaj bodo slo. tajkuni razprodali vse kar se bo razprodati dalo
skratka, ko boš ti uveljavil svojo delnico države,
te države zagotovo fizično ne bo več
še naprej ti želim lep dan
Stojan Svet
www.katedrala.si
NavadniNimda je napisal(a):
Pohvale za tale prispevek!
Hvala enako, tudi tvoji komentarji so mi všeč ;)
sporočil: 108
MM bravo, ma slovenci so sama samovscecna drhal brez intelegence in
si druga kot 300 Eurov place in kranjske klobase enkrat na dan ne
zasluzijo...hlapci in kmetavzarji pac ze od pamtiveka..in zdaj je
fajn da so pod kontrolo EU, NATO IN tuj kapital...
glasniksrc je napisal(a):Vidiš, kot počasi vse več tudi zdravnikov dojema, da je moja trditev, da ne vidim razloga, zakaj bi morale jodirane soli vsebovati več joda, kot ga je v naravnih morskih, logična, tako bodo tudi politiki pričeli razumeti, da je delnica države temelj demokracije, ker en človek en glas ti prinese le enako lastništvo vseh lastnikov nekega podjetja.
Dragi Stanislav veš, da te spoštujem kot človeka, še posebej zaradi tvoje kampanije proti preveč joda v soli,
ampak glede občutka lastništva države je pa to dandanes precej abstrakten pojem.
Zakaj?
Ljudje nimajo niti občutka lastništva nad sami nad sabo, kaj šele, da bi ga imeli nad državo.
Države zaradi globalizacije in gibanja denarnih tokov vsebolj izgubljajo svoj pomen,
pa poglejva kar praktično kje imajo tvoji bivši tovariši svojo državo?
Tam, kjer je njihov denar. In kje je njihov denar?
Od enih tovarišev na Sejšelih, spet od drugih tovarišev na Kajmanskih otokih,
tam je država naših uspešnih bivših tovarišev.
Poglej Stane, pol Prekmurja je že pod hipoteko,
pol zemlje tam je že prodane tujcem
tudi samo vprašanje časa je še kdaj bodo slo. tajkuni razprodali vse kar se bo razprodati dalo
skratka, ko boš ti uveljavil svojo delnico države,
te države zagotovo fizično ne bo več
še naprej ti želim lep dan
Stojan Svet
www.katedrala.si
Toda, dokler so bile moje trditve o soli le teoretične narave, so mi vsi kazali jezik, ko pa so začeli moje ugotovitve tudi preizkušati, jih je jezikanje minilo, kajti rezultati so vidni vsakemu laiku.
Enako bo z delnico države, ko bodo vsi državljani na njeni osnovi pričeli dobivati enake dividende iz dobička države, bodo pričeli tudi razumeti, da noben njihov glas na volitvah ni šala in bodo pričeli s svojo državo resnično upravljati.
In šele takrat bodo razumeli tudi Mrkaićeve pozive k zmanjšanju stroškov države, racionalnosti in pravičnosti uvedbe enotne davčne stopnje in drugih ekonomskih ukrepih, ki jih predlaga.
Države pa bodo še dolgo ostale, le vedno manj jih bo lahko, če se bodo združevale na ekonomski, ne pa politični podlagi.
Evropa je lahko prva na vrsti z uvedbo delnice države, kjer bodo vsi evropejci enakopravni lastniki in upravljalci tega podjetja, toda najprej morajo DD uvesti vse nacionalne države, sicer ekonomski interes po taki ureditvi sploh ni viden.
Bomo Slovenci prvi ali poslednji, pa ne vem, toda kar se ima zgoditi, se vedno zgodi, tudi vojne, če se ne ve, čigava je država.
sporočil: 175
TOMJAN je napisal(a):
zanimivo (a žal nepomembno) bi bilo sicer na kakem sooočenju kandidatov postaviti kako tako provokativno vprašanje a menim, da verjetno tudi vsevedni MM ne bi znal odgovoriti na kako drugo vprašanje, ki bi mu ga postavil kak prodoren novinar iz kakega drugega (a za predsednika ravno tako pomembnega) področja !?
MM rad na veliko provocira v financah. V oddajah na TV (Odmevi, Trenja) pa niti slučajno ni tako jezičen, prej tih....
sporočil: 47
MM pač ne bi bil MM, ko se spet ne bi postavljal v vlogo
VSEVEDNEGA. No ja tak pač je. V podobno vlogo bi se lahko postavil
tudi kakšen pravnik in stresal svoje znanje, ki ga mora, po
njegovem, predsedniški kandidat obvladat, da lahko postane
predsednik. Da ponovim...tak pač MM je. Še naprej se bo napihoval,
čeprav sam ne mislim, da nikoli nima prav. La malo preveč se
napihuje in to je vse.
sporočil: 43
Mićota imam na sumu, da je prepisal vprašanja, ki so jih v
predvolilni tekmi ekonomisti zastavili Bushu.
sporočil: 1
Ja, spoštovani g. Mrkaić, kandidirajte za predsednika, saj ste
očitno edini sposobni Slovenec za to funkcijo.
NOVABAJTA je napisal(a):Ali pa naj začne mučiti kandidate vsaj na njihovih forumih ;)
Ja, spoštovani g. Mrkaić, kandidirajte za predsednika, saj ste očitno edini sposobni Slovenec za to funkcijo.
http://www.danilotur...um.php?f=2< /a>
sstanislav je napisal(a):...še vedno je nezaupljiv do frizerja ...
Ali pa naj začne mučiti kandidate vsaj na njihovih forumih ;)
http://www. daniloturk .si/forum/viewforum.php?f=2
Ne do brivca :))).. do las ...svetovali so mu, naj se že enkrat
postriže, da ne bo podoben enemu ...
sporočil: 18.121
S črno zobno ščetko se lahko zjutraj (in zvečer) kar dobro spakuje
pred ogledalom ;-)
sporočil: 8.998
TOMJAN je napisal(a):Saj je že predsednik.
Točno tako, se strinjam !! Drugače pa: MRKAIĆA ZA PREDSEDNIKA !!!! :-))
Tacka je napisal(a):Upajo si vsi, vendar ne proti tistim, ki so jih vnaprej označili kot možne zmagovalce.
Ja, rada bi videla televizijo, ki si bo upala organizirati okroglo mizo s predsednišimi kandidati, pa da jim ne bi prej posredovala tematike, vprašanj ? Ah, kakšen Slak s POP TV si to upa .... TVS Slo pa nima jajc ... Ali mogoče Piramida :-)
dob je napisal(a):VSE.
Lahko še jaz poskusim?
1. Fuk je prvo "blago". Ženska je z doziranjem (izsiljevanjem, usmerjanjem, trgovanjem...) dostopa do pizde postavila VSA pravila, ki veljajo tudi v ekonomiji. Iskanje načina kako prideš do predmeta poželenja (kako prelisičiti lastnika predmeta, ki je tvoj predmet poželenja, tudi če sam tega ne ve) je (bil) podlaga za razvoj intelektualnih sposobnosti.
Balkanci so v razvoju intelektualnih sposobnosti prišli samo do klofute in posilstva, zato je naša ekonomija tudi takšna. Naši "bogataši" pač ne potrebujejo drugih ali drugačnih intelektualnih sposobnosti.
2. Država je podjetje v lasti nedojebanih osebkov, ki se izživljajo nad državljani. Lastniki države Slovenije so težki primitivci, ki imajo najraje državljane z visokimi "intelektualnimi sposobnostmi", ker so ti obenem tudi lepo vzgojeni in zelo kulturni. To pomeni, da jim ne hodijo v zelje. Zato pa lastniki podjetja Država Slovenija gredo zelo lepo skupaj in z roko v roki z raznoraznimi mafijami in podobnimi posiljevalskimi združbami. Če država Slovenija kdajpakdaj zapre kriminalca, je to samo zaradi konkurence.
To, kar manjka v naši zgodbi je vprašanje za milijon milijonov dolarjev:
Kaj je ženska hotela, preden se je vse izrodilo v ekonomijo?
In še danes je isto - tudi danes hoče VSE .
Ostalo je samo emabalaža (vrsta celofana za varanje naivnih).