Strani: 1 2 3

jeanmark sporočil: 2.903
[#25102] 06.12.06 20:14 · odgovor na: anon-86509 (#25090)
Odgovori   +    0

otac je napisal(a):

Ampak je pa desc, da prizna. Jaz ne vem, če ne bi raje zamolčal... :))
Otac

In tudi kupil sem jo. In jo z veseljem komu podarim :-)))

Mi pa prosim razložite kako naj v naprej vem, da je nekdo za en kurc avtor, če je napisal šele eno knjigo? Ane pred tem recimo v Direktu bral nisem. Bral sem tisti njen sporen intervju z nemškim ministrom Fisherjem. Ok, ja po tistem bi lahko sklepal da je brez veze.

Se pa malce igram z idejo ali ni Ana v bistvu slovenski Michael Moore. Izbereš si cijno publiko, in jim serviraš to kar pač želijo imeti servirano. S to razliko, da ker je slovenija 100x manjša, pač to naredi s 100x manj stila, 100x bolj prozorno itd...
anon-79780 sporočil: 323
[#25103] 06.12.06 20:34
Odgovori   +    0
Glazbeniki tako radi zagovarjajo svoje glazbene pravice,svoje avtorske pravice,pravice nasploh,pozabljajo pa na pravice drugih.To se dogaja tudi časopisnim hišam .Prihajajo časi,ko jih bo taka pozabljivost kar precej stala in prav je tako.Se mi zdi, da samo z zelo visokimi odškodninami lahko odpravimo to bolezen današnje dobe. Ana Jud podpiram tvoja prizadevanja,hkrati pa izražam bojazen,da ne boš sama postala tarča odškodninskih zahtevkov,glede na tematike,ki jih obdeluješ-zatorej pošteno !
anon-27449 sporočil: 1.610
[#25171] 07.12.06 07:41 · odgovor na: anon-24762 (#24976)
Odgovori   +    0

Kolya, mislim, da se nihče tukaj nima za strokovnjaka, še najman pa jaz. Mogoče so res pravniki med nami :-))  Ne vem.
Se strinjam, da je internet ravno tako medij kot časopis, TV, radio,... javno govorjena beseda.... Da ima vsak pravico povedati kar želi in da za to lahko tudi odgovarja. Tako ali drugače. Sodišče je pač ocenilo, da je članek žaljiv, da posega v osebno integriteto tožnice .. predvidevam, da je to-to. Tudi to je res, da je Ana prva sprožila ta postopek in da še nihče ni sporžil postopka proti njej ali njeni knjigi .. Predvidevam, da si vsi omenjeni v njeni knjigi nočejo dati "dela" z njo .. naj si narod ustvari sam sliko.. Ana naj bo pač še parkrat povabljena v kakšen medij , še malo naj razpreda o svojem seksualnem življenju in bo izgubila vso kredibilnost (kar je še pač ima)..

p.s. :nekdo je pisal o komentarju Crnkovića.. sem prebrala .. težko prebavljivo. A ne zna z enostavnimi besedami povedati ?

p.s.: kar se tiče Brede Smolnikar .. to se mi zdi pa totalna "kriminalka" s strani sodišča.. Res svinjarija.
anon-27449 sporočil: 1.610
[#25256] 07.12.06 09:49 · odgovor na: anon-91864 (#25216)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Tacka,

Marko nikdar ni in ne bo znal ničesar preprosto povedati. Marko se fura na kompleksen jezik z čimveč latinskih in tujih izrazov, kajti njemu se to zdi "nobl und kul". Čeprav predpostavljam, da ni, me Marko spominja na tipičnega slovenskega sfaliranga študenta, ki se je o mnogih zadevah v življenju naučil enmau, seveda površno in potem čuti strašno potrebo ta manko maskirati z uporabo kompleksnega jezika močno prepojenega s tujkami, katerih pomena in konceptov v ozadju, seveda zmeram ne zastopi povsem. Nič novega. Zadeva je stara kot svet.

lp
shaman
 A veš kdo fajn piše ? Magdalenc v sobotni prilogi Dnevnika.. Pa .. joj.. a se bom spomnila.. Senković ?, tudi v Dnevniku ... "ustavite zemljo, bom izstopil"  ..

[#28279] 15.12.06 17:46 · odgovor na: jeanmark (#25102)
Odgovori   +    0

jeanmark je napisal(a):

In tudi kupil sem jo. In jo z veseljem komu podarim :-)))

No in tako sem kupil tudi zadnjo Drnovškovo. In tisto od Ane sem prebral, kaj pa vem, tretjino. Pri tejle Drbnovškovi, Bistvo sveta, pa sem se na prvi strani vprašal WTF, na drugi pa jo odložil. Pa uporablja velik font, in velike razmake med vrsticami.

Ne vem, a dam prijavo na Zavod za škodljivce?
anon-86509 sporočil: 2.820
[#28282] 15.12.06 17:55 · odgovor na: jeanmark (#28279)
Odgovori   +    0

jeanmark je napisal(a):

Ne vem, a dam prijavo na Zavod za škodljivce?
Če pri Judovi nisi, potem ni tudi zdaj ni treba.
Ampak imaš pa nos za šund...  (Preveč keša, ali kaj?)    :)))
Otac
[#28285] 15.12.06 18:36 · odgovor na: anon-86509 (#28282)
Odgovori   +    0

otac je napisal(a):

Če pri Judovi nisi, potem ni tudi zdaj ni treba.
Ampak imaš pa nos za šund...  (Preveč keša, ali kaj?)    :)))
Otac
Treba dat avtorju priložnost.
anon-86509 sporočil: 2.820
[#28288] 15.12.06 18:53 · odgovor na: jeanmark (#28285)
Odgovori   +    0

jeanmark je napisal(a):

Treba dat avtorju priložnost.

Aha, nekakšen mecen torej, s preveč keša, kot Zois... :))
Otac
[#28345] 16.12.06 07:38 · odgovor na: anon-91864 (#28330)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

A hočeš reči, da je tak shit, da mi ne priporočaš nakupa?
LP
shaman

Po pravici povedano si tega na osnovi dveh prebranih strani ne upram svetovati. Mislim pa da ne bom kmalu prebral še tretje strani.

Strani: 1 2 3