Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Referendum o slabi banki verjetno bo - podpisov je dovolj
sporočil: 8.635
Zadnja sprememba: anon-202018 06.11.2012 17:26
.............. banda nesposobna - mrš,spokajte!!!ps
in virant naj vodi to četico moronov!
sporočil: 2.565
O kakšnem stečaju bank pišeš? Alpe bodo implodirale pred izumrtjem
državnih korporativistov. Ker mimo tega dejstva ne moremo, je
status quo voda na mlin državnim korporativistom, kamor sem te
pravkar prištel, kljub neki antistatist retoriki.
Za Jajota pa takole. Da ga naslednjič slišim govoriti o "mafiji, ki je ugrabila državo" izklopim televizor. Če zaj*** že drugo odprodajo državnih deležev ga samo še pljuvam kot Čarli.
Če je desna politika poden, lahko rečem, da imajo vsaj desni volilci nekaj mozga, lahko kaj slišiš o sodobni državi. Medtem ko levim ni nič jasno, ne ločijo med d.o.o, bajonetom in rdečo zvezdo.
Državljanska lista pa tudi, namesto da bi Jajota sili k odprodaji premoženja in se s tem ločili od SDS, če jim že gre za glasove; raje krijejo hrbet rdeči zvezdi na državnih proslavah.
Za Jajota pa takole. Da ga naslednjič slišim govoriti o "mafiji, ki je ugrabila državo" izklopim televizor. Če zaj*** že drugo odprodajo državnih deležev ga samo še pljuvam kot Čarli.
Če je desna politika poden, lahko rečem, da imajo vsaj desni volilci nekaj mozga, lahko kaj slišiš o sodobni državi. Medtem ko levim ni nič jasno, ne ločijo med d.o.o, bajonetom in rdečo zvezdo.
Državljanska lista pa tudi, namesto da bi Jajota sili k odprodaji premoženja in se s tem ločili od SDS, če jim že gre za glasove; raje krijejo hrbet rdeči zvezdi na državnih proslavah.
sporočil: 21.898
Saj jajotovi verniki niti ne vejo kaj prinaša slaba banka;) Če bi jo opankar ustanovil bi pa kričali za kakšen rop stoletja gre:) Isto v primeru SDH...ma kaj jajotovi verniki. saj je urbas napisal kolumno, kjer je trdil, da je zokun proti slabi banki, ker bi le ta razgalila njegove sumnjive posle.
zdej pa ne vem, ali je urbi et orbi vernik ali pa je vsem padel mrak na oči :)
sporočil: 13.178
[asdf147]To bi se zgodilo tudi tudi v primeru slabe banke;) Sam zdaj bo tujina spet videl, da nočemo spremeniti status quo. No rajši tak status kot pa da še bolj poženemo stvar proti prepadu...
Jah nič, očitno gremo po bailout
sporočil: 1.245
Zadnja sprememba: anon-241150 06.11.2012 17:37
[čarli]Naš problem je v prvi vrsti politične narave. Ne bo fino, ampak ne gre drugače kot da nekdo od zunaj pobere igračke, zahteva spremembo Ustave......
Sam zdaj bo tujina spet videl, da nočemo spremeniti status quo.
sporočil: 1.517
[asdf147]In ta "nekdo" bo to storil zeeelo kmalu. Ne bodo več nemo gledali to slovensko agonijo.
> [čarli]
Sam zdaj bo tujina spet videl, da nočemo spremeniti status quo.
Naš problem je v prvi vrsti politične narave. Ne bo fino, ampak ne gre drugače kot da nekdo od zunaj pobere igračke, zahteva spremembo ustave......
sporočil: 3.600
Spoštovani!
Ne drži trditev, da so se podpisi izgubili na mojem ministrstvu. Res pa je, da so se mi zaradi preobilice dela z pisanjem bloga navedeni dokumenti zlepili z drugimi dokumenti, ki se nahajajo na moji mizi, zato sem jih nevede založil med depeše. Na srečo so bili oštevilčeni in zlepljeni po pravilnem vrstnem redu, tako mi jih je po nekaj dnevih vendarle uspelo najti, kljub temu, da so depeše z dokumenti ob selitvi prenesli v drugo poslopje. Kar dokazuje, da se dokumenti niso izgubili, kot trdijo sindikati in vaši novinarji. V kolikor opozicija in sindikati ne bi zahtevala nepotrebnega in škodljivega referenduma in ovirala vlado na vsakem koraku v prizadevanju za izhod z krize, se podpisi ne bi založili izven mojega ministrstva.
Več o tem na mojem blogu Gor enak dol enak.si
Minister.sem
Ne drži trditev, da so se podpisi izgubili na mojem ministrstvu. Res pa je, da so se mi zaradi preobilice dela z pisanjem bloga navedeni dokumenti zlepili z drugimi dokumenti, ki se nahajajo na moji mizi, zato sem jih nevede založil med depeše. Na srečo so bili oštevilčeni in zlepljeni po pravilnem vrstnem redu, tako mi jih je po nekaj dnevih vendarle uspelo najti, kljub temu, da so depeše z dokumenti ob selitvi prenesli v drugo poslopje. Kar dokazuje, da se dokumenti niso izgubili, kot trdijo sindikati in vaši novinarji. V kolikor opozicija in sindikati ne bi zahtevala nepotrebnega in škodljivega referenduma in ovirala vlado na vsakem koraku v prizadevanju za izhod z krize, se podpisi ne bi založili izven mojega ministrstva.
Več o tem na mojem blogu Gor enak dol enak.si
Minister.sem
sporočil: 5.963
Preiskava je res pokazala, da je državni zbor poslal v preverjanje
na ministrstvo za notranje zadeve 307 listov s podpisi, nazaj jih
je prejel 271.
Napako bodo lahko popravili,
-----------------------
Zanimiva formulacija. Vsak dan nekaj novega.
Predsednik državnega zbora Gregor Virant pravi, da bodo liste ponovno poslali v preverjanje in domneva, da se bo izkazalo, da je podpisov dovolj za razpis referenduma.
-----------------------
Ob deponiranih, mogoče poneverjenih, itd. poslanskih podpisih se preverja OVERJENE podpise državljanov?
Napako bodo lahko popravili,
-----------------------
Zanimiva formulacija. Vsak dan nekaj novega.
Predsednik državnega zbora Gregor Virant pravi, da bodo liste ponovno poslali v preverjanje in domneva, da se bo izkazalo, da je podpisov dovolj za razpis referenduma.
-----------------------
Ob deponiranih, mogoče poneverjenih, itd. poslanskih podpisih se preverja OVERJENE podpise državljanov?
sporočil: 2.624
Sedaj se naj tisti, ki so hoteli izvesti lumparijo se morajo
opravičiti in potrebno je uvesti kazenski postopke, ker je šlo za
več ko naklepno dejanje, saj 36 listov ne moreš kar tako izgubiti.
vprašanje za milijon dolarjev je sedaj, če bodo pri SDSu zahtevali,
da policija razišče, kaj se to za ene reči dogajajo na notranjem
ministrstvu!!!
[asdf147]No sama sprememba ustave tudi ne bo dovolj, če ne bo dobro napisana sprememba;) Namreč, če sprejmemo fiskalno pravilo, potem je problem v tem ker bo v primeru višanja davkov(kot je to v primeru zpiz2) nemogoče razpisati referendum, ker bi šla pač vlada na US in rekla da v primeru višanja davkov država ne bo mogla delovati bla bla. Se pravi bodo imeli kleptomani odprto pot do nirvane:) Tako, da bi morali v ustavo zapisati, da v primeru ko se povečuje davek (kot je to v primeru zpiz2) je potrebno razpisati referendum. Poleg tega sedaj nič ne piše kaj se zgodi, če se ne upošteva ustava;) Tako, da bi moralo pisat, da v primeru neizpolnjevanja ustave ( npr fiskalni pakt) mora vlada odstopiti ali pa razpisati referendum o svojem nadaljnjem obstoju. Ti dve varovalki sta nujni, ker drugače je fiskalni pakt izjemo nevaren...
> [čarli]
>Sam zdaj bo tujina spet videl, da nočemo spremeniti status quo.
Naš problem je v prvi vrsti politične narave. Ne bo fino, ampak ne gre drugače kot da nekdo od zunaj pobere igračke, zahteva spremembo Ustave......
sporočil: 3.551
A se bo tudi v tem primeru glavni urednik Financ enako odločno
postavil na stran vladnih pokvarjencev, kot prejšnji teden v
primeru vložitve referendumske pobude poslanske skupine Pozitivna
Slovenija?
Ma, kje pa. V primeru mafijskih rabot sedanjih vladajočih so tihi kot miši, v primeru legitimne in demokratične referendumske pobude pa glasni kot majhni otroci, ki se jim nekaj vzame. Sramota!
Ma, kje pa. V primeru mafijskih rabot sedanjih vladajočih so tihi kot miši, v primeru legitimne in demokratične referendumske pobude pa glasni kot majhni otroci, ki se jim nekaj vzame. Sramota!
sporočil: 1.413
Zadnja sprememba: anon-30785 06.11.2012 17:57
No pa so naredili korak nazaj, kot jih je toliko časa pozival
aktualni predsednik.Zdaj so na vrsti še v PS oziroma sindikati, da umaknejo podpise za referendum.
sporočil: 3.051
[Endimion]ni plebiscitarna, je pa zmagal na volitvah - sestavil je vlado. in to po dvajsetih letih delovanja v politiki.
Ti si vernik in je s tabo nemogoče objektivno debatirat. A bom poskusil...
Poglej. Ljudstvo je na koncu ono ki odloča. Na volitvah.
Ogromno podporo ljudstva? 26% na zadnjih volitvah ni ravno ogromna podpora.. ni neka plebiscitarna.
Brezmadežen? no povsem ni. Niso pa reči dokazane. a smrdijo do neba. Od švercanja orožja, do patrie... Sumljivo blizu je tem zgodbam. Je kje kriv? ne vem. in ne bom prejudiciral. A ni neka perla.rad bi prejudiciral ja. kakšno švercanje orožja? patrija? ob nezanem času na neznanem kraju je od neznane osebe prejel OBLJUBO za neznani znesek. perla je v tem primeru res tožilka. priležnica tipa, ki ga je spravil za zapahe...
ja, ti občuduj jankovića še naprej. ti pač veruješ vanj. mene lahko tudi janša še razočara, tudi me je v njegovem mandatu marsikdaj kaj pojezilo. ampak žal v sloveniji je sposoben samo janša. mislim kot leader. politiki morda res niso narejeni za občudovanje. ampak ga spoštujem, da vztraja v tem komunajzerskem kotlu. nekaj je že dal v življenju skoz, res je veliko storil za slovenijo, poleg pučnika in bajuka...
Ko človek za politika reče dala ga "občuduje"....
sporočil: 4.590
V tem primeru ni nobene potrebe, da se oglasi glavni urednik
financ, ker tukaj ne gre za politično vprašanje. Bi pa bilo nujno,
da bi se oglasilo pravosodje, kajti v 21. st. malokdo verjame, da
se dokumenti lahko kar sami izgubijo ;)
sporočil: 4.404
[čarli]
> [jani639]
> > [čarli]
> > > [ap72]
> > > ali bodo dali v preverjanje še poslanske podpise?
> >
> > Ja naj jih dajo ane;)
> >
> > > joj v kakšni glupi državi živimo!
> >
> > Zahvala gre tudi jajotu&co ane;)
> >
> > > vsekakor smo za to valdo in smo za slabo banko, ker bo le ta razkrila lumparije!!
> >
> > Od kje taka prepričanost, da bo to razkrilo lumparije. Pa a res živite vsi jajoisti na luni al kako?:)
> >
> > >ne vem pa v čigavi službi je ta sindikat.
> >
> > Khm, prejšnje leto izgleda v službi jajota&co ane:)
> >
> > >zadnji čas je, da se zakonodaja spremeni tako, da plača referendum tisti, ki ga izgubi.
> >
> > In če ga izgubi država. Kdo pa pol plačuje?! A ga boste pol jajoisti plačal, če ga izgubite?:)
>
> čarli,a ti je po dolgem času spet stopu?..sam vprašam...
Kaj če si mi je stopu?:) A vidim dobro, da boste jajoisti šli na drevi in v jok kot to počne vaš bog jajo ko ste zvedli, da je zadost podpisev in da vaše fantazije o socializaciji izgub ne bodo sprejete?:)
ej,jeboslave ..jaz osebno ne bom ne več ne manj,pa če refreneduma bosta al pa ne...oki,pahor pa svetlik sta uredila da imamo tisti z najnižjimi dohodki manj(jaz osebno 20€),ma več pa skor ne more bit...boli me kurac...če bo,pač purajkl pa prvga na cest oropam,če me dobijo bom imel vsej zagotovljene tri obroke in streho nad glavo
ti pa se kr futri s svojim pritlehnim sovraštvom...zihr trpiš k žvau,takle revček v glavi..
pa pejt čestitat tošiću..ne pozabit,ti zagovornik drog..
sporočil: 5.963
Jaz sem BIL vernik (jajotov btw) kar me ni sram priznati;)
----------------------
To je podobno kot oni sivi, ki je celo dvakrat volil Kučana, danes ga pa ne mara več. So te odrezali od korita, da si spremenil mnenje?
----------------------
To je podobno kot oni sivi, ki je celo dvakrat volil Kučana, danes ga pa ne mara več. So te odrezali od korita, da si spremenil mnenje?
[jani639]Če boš slučajno na mene naletel potem boš rabil it še prej v bolnico:)
> [čarli]
> > [jani639]
> > > [čarli]
> > > > [ap72]
> > > > ali bodo dali v preverjanje še poslanske podpise?
> > >
> > > Ja naj jih dajo ane;)
> > >
> > > > joj v kakšni glupi državi živimo!
> > >
> > > Zahvala gre tudi jajotu&co ane;)
> > >
> > > > vsekakor smo za to valdo in smo za slabo banko, ker bo le ta razkrila lumparije!!
> > >
> > > Od kje taka prepričanost, da bo to razkrilo lumparije. Pa a res živite vsi jajoisti na luni al kako?:)
> > >
> > > >ne vem pa v čigavi službi je ta sindikat.
> > >
> > > Khm, prejšnje leto izgleda v službi jajota&co ane:)
> > >
> > > >zadnji čas je, da se zakonodaja spremeni tako, da plača referendum tisti, ki ga izgubi.
> > >
> > > In če ga izgubi država. Kdo pa pol plačuje?! A ga boste pol jajoisti plačal, če ga izgubite?:)
> >
> > čarli,a ti je po dolgem času spet stopu?..sam vprašam...
>
> Kaj če si mi je stopu?:) A vidim dobro, da boste jajoisti šli na drevi in v jok kot to počne vaš bog jajo ko ste zvedli, da je zadost podpisev in da vaše fantazije o socializaciji izgub ne bodo sprejete?:)
ej,jeboslave ..jaz osebno ne bom ne več ne manj,pa če refreneduma bosta al pa ne...oki,pahor pa svetlik sta uredila da imamo tisti z najnižjimi dohodki manj(jaz osebno 20€),ma več pa skor ne more bit...boli me kurac...če bo,pač purajkl pa prvga na cest oropam,če me dobijo bom imel vsej zagotovljene tri obroke in streho nad glavo
ti pa se kr futri s svojim pritlehnim sovraštvom...zihr trpiš k žvau,takle revček v glavi..Ja jaz ne morem sploh več zaspat od sovraštva do jajota:)
pa pejt čestitat tošiću..ne pozabit,ti zagovornik drog..Seveda sem zagovornik drog;) Ampak, kot vidiš je država sama dost butasta. da ne zna speljat niti en proces brez napak:) Tako kot so butasti tisti, ki zagovarjajo "vojno" proti drogam...
[ap72]A na obdobje prve jajotove si pa kar pozabil al kako:)
> [Endimion]
> Ti si vernik in je s tabo nemogoče objektivno debatirat. A bom poskusil...
>
> Poglej. Ljudstvo je na koncu ono ki odloča. Na volitvah.
>
> Ogromno podporo ljudstva? 26% na zadnjih volitvah ni ravno ogromna podpora.. ni neka plebiscitarna.
>
ni plebiscitarna, je pa zmagal na volitvah - sestavil je vlado. in to po dvajsetih letih delovanja v politiki.
> Brezmadežen? no povsem ni. Niso pa reči dokazane. a smrdijo do neba. Od švercanja orožja, do patrie... Sumljivo blizu je tem zgodbam. Je kje kriv? ne vem. in ne bom prejudiciral. A ni neka perla.A si bral sploh kakšno knjigo o jajotovih rabotah, ki so podkrepljeni s konkretnimi dokazi? Nisi ane, ker zate ni relevatno če ni napisano izpod peresa tvojega ljubega boga:)
rad bi prejudiciral ja. kakšno švercanje orožja? patrija? ob nezanem času na neznanem kraju je od neznane osebe prejel OBLJUBO za neznani znesek. perla je v tem primeru res tožilka. priležnica tipa, ki ga je spravil za zapahe...
>No jajo te bo še kar nekajkrat razočaral;) Ma sem prepričan, da si mu dal častno pionirsko, da boš šel z njim magar do bridkega konca:)
> Ko človek za politika reče dala ga "občuduje"....
ja, ti občuduj jankovića še naprej. ti pač veruješ vanj. mene lahko tudi janša še razočara, tudi me je v njegovem mandatu marsikdaj kaj pojezilo. ampak žal v sloveniji je sposoben samo janša. mislim kot leader. politiki morda res niso narejeni za občudovanje. ampak ga spoštujem, da vztraja v tem komunajzerskem kotlu. nekaj je že dal v življenju skoz, res je veliko storil za slovenijo, poleg pučnika in bajuka...
sporočil: 1.071
Zakaj me v tej deželi nič več ne preseneti?
To, kar se dogaja zadnji teden je nič več in nič manj kot RAZPAD DEMOKRACIJE. In odgovornost nosita tako pozicija kot opozicija. Zdaj dobesedno hodimo po robu.
To, kar se dogaja zadnji teden je nič več in nič manj kot RAZPAD DEMOKRACIJE. In odgovornost nosita tako pozicija kot opozicija. Zdaj dobesedno hodimo po robu.
Zadnja sprememba: čarli 06.11.2012 18:23
[RJSlo]Ne, jaz nisem bil nikoli pri koritu;) Spremenil sem mnenje ker se videl kaj počne jajo in njegov dvor. Zato pa se jajotu tudi zahvaljujem ker mi je nekako "odprl" oči s svojimi dejanji v sami stranki. Na vladi pa itak sam vidiš kaj počnejo ane:) Kar pa sem tudi napovedoval kaj se bo dogajalo se tudi uresničuje...
Jaz sem BIL vernik (jajotov btw) kar me ni sram priznati;)
----------------------
sporočil: 5.152
Zadnja sprememba: anon-242092 06.11.2012 18:40
[Endimion]Ljudstvo? Katero ljudstvo? 160.000 sinekurnikov dvomljive ucinkovitosti, ali spomenicarji skupaj s svojimi otroci, vnucki, tetami, strici in bratranci do cetrega kolena?
Ti si vernik in je s tabo nemogoče objektivno debatirat. A bom poskusil...
Poglej. Ljudstvo je na koncu ono ki odloča. Na volitvah.
Ogromno podporo ljudstva? 26% na zadnjih volitvah ni ravno ogromna podpora.. ni neka plebiscitarna.
Brezmadežen? no povsem ni. Niso pa reči dokazane. a smrdijo do neba. Od švercanja orožja, do patrie... Sumljivo blizu je tem zgodbam. Je kje kriv? ne vem. in ne bom prejudiciral. A ni neka perla.
Ko človek za politika reče da ga "občuduje"....
Jansa je, cetudi je kriminalec (cesar sicer sam ne mislim), totalna faking perla, vzor, ki v zatohli, do uses zakomunajzani Sloveniji ne bo dosezen se najmanj 20 let.
sporočil: 6.726
Janšisti ne morejo zaostajati za pingvini in skenerdorferjem - če
naredijo pizdarijo s podpisi slednji je treba takoj izenačiti. :)
sporočil: 5.152
[TetaPehta]Ja kaj se pa sprenevedkamo, no? Kaksne demokracije, kako lahko nekdo sploh izusti besedo "demokracija" ob vseh turcinih, kurcanih, zemljaricih, spomenkah, potrcih, bucarjih, kocijancicih in drugih ostankih kriminalnega rezima, skupaj s komunisti, ki so leta 1990 "ZKS" dodali postfiks "SDP", svoje rudece zvezde pa dobesedno prebarvali na rumeno? Kaksna demokracija neki, povsem navaden zakulisni totalitarizem partijske nomenklature!
Zakaj me v tej deželi nič več ne preseneti?
[rx170]izenačiti? khhm, vsaj po besedah zokijevega potrčkota je skeniranje uveljavljena praksa. upam, da ni pozabljanje več listov podpisov tudi uveljavljena praksa. ali pač?
Janšisti ne morejo zaostajati za pingvini in skenerdorferjem - če naredijo pizdarijo s podpisi slednji je treba takoj izenačiti. :)