Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Nauki iz Ambrusa
Strani: 1 ... 12 13 14 15 16 17
sporočil: 3.657
Jaz 40+ let delujem v "forumskem" okolju radioamaterjev, ki osebo
dolga leta poznam samo po nicku. Potem jih srecam v zivo in
najdem samo par procentov sorodnih duss. Nekaj zanimivih
likov je tudi na tem forumu in identiteta lahko izboljsa
vtis. Samo za to treba imeti precej samozavesti in trpeti
kritike vecine anonimnih neumnezev. MM, Shaman,
Enfrice in podobni egoti uzamejo premor. Jaz pa
imam bolj debelo kozzo :-)
sporočil: 17.846
Shaman, Rajko, ko se bova naslednjič videla na Upravnem odboru
ZIT-a si pa le bova segla v roke. Kar se mene tiče imaš tukaj mir
od mene.
sporočil: 1.610
shaman je napisal(a):
Če bi ti meni zaupala 1) in potem takoj za tem še 2), bi te čisto razumel. Čeprav bi mi bilo enmau žal da smo te moški [po neumnem in nemarnem] izgubili.
ej, šamanče.. ni ti še treba žalovati :))
shaman je napisal(a):
Pojdi se enkrat brati. Nisem nikakršen Rajko. Za vse je kriv spetšesta, ki je napačno zagrabil sarkazem. Žal nisi na pravi sledi. Jaz sem namesto klasičnega Janeza Novaka slučajno izbral Rajka N(obody) Novaka.
Potem se je izkazalo, da je spetšesta izkopal nekega zaresnega Rajkota. Že tri poste mu dopovedujem da je narobe zagrabil.
Torej te žal moram razočarati, tisto je bilo rečeno zgolj retorično v smislu, kaj to spremeni na stvari.
P.S. Je pa lepo, da mi boš dal gmah s to gonjo za identifikacijo.
LP shaman
Ja, res je, tudi sicer (ti) bom pustil gmah. Tistole v zvezi z identifikacijo je sicer bilo mišljeno zelo resno in JE pomembno, ampak se zdi, da tukaj na tem forumu ni dovolj samostojnosti, verodostojnosti in osebne integritete pri (nekaterih) posameznih pisci.
Lep pozdrav!
dob je napisal(a):
Ambrus je primer edinega uspešnega protikomunajzarskega upora na Slovenskem - EVER!!!
To je nauk iz Ambrusa!
Ambrus je zgolj pokazatelj dna do katerega je prišla Slovenija, ko gre za vladavino prava in zakona (zakonov). Pokazala je vsem, doma in svetu, da v Sloveniji ne velja zakon, ki je zapisan v knjigah, temveč zakon linča in zakon ulice.
V Ambrusu je zmagala podivjana razularjena drhal in ulica. Še kaj?
sporočil: 6.114
0219K21 je napisal(a):true!
Ambrus je zgolj pokazatelj dna do katerega je prišla Slovenija, ko gre za vladavino prava in zakona (zakonov). Pokazala je vsem, doma in svetu, da v Sloveniji ne velja zakon, ki je zapisan v knjigah, temveč zakon linča in zakon ulice.
V Ambrusu je zmagala podivjana razularjena drhal in ulica . Še kaj?
kako bedna kreatura moraš biti, da takemu početju navdušeno ploskaš...
sporočil: 5.625
Zadnja sprememba: anon-521 19.08.2007 22:02
dob je napisal(a):
Razularjena drhal in ulica so tvoji komunajzarji in pa njihov kolovodja Kučan! Ambrušani so sami naredili red v svojem kraju in s tem državi pokazali, da je nesposobna biti država. Da je pravzaprav ena mafijska tvorba, ki si zakone sama razlaga, kot ji pač trenutek zahteva. Zakon kakor za koga.
Obenem so pokazali tudi Kučanu in njegovi bandi, da jih nihče ne bo uporabljal za izgovor. Kajti zmerjanje z rasisti in podobnim ni nič drugega, kot star komunajzarski trik za "skretanje pozornosti" s pravih problemov.
Janševa vlada pa ni bila sposobna prepoznati manevra in je padla na finto. Enako kot pri Izbrisanih. Kar spet kaže na totalno indoktrinacijo z infiltriranje4m občutkov krivde pri praktično kompletnem prebivalstvu.
Ma koji kurac bo Kučan komu pravil, da je rasist?!" On, mentalni revež, čigar komunistična partijska vojska je poklala pol Jugoslavije? Razorožitelj Slovencev? Prevarant in lopov prve klase.
fak, ti si res obseden s tem Kučanom :)
situacija v Ambrusu je popolnoma enaka komunističnim akcijam po vojni (državno sankcioniran pregon posameznikov z njihove lastne zemlje). ampak totalitaristi vseh barv pač razmišljate enako.
sporočil: 3.657
: Za vse je kriv spetšesta, ki je napačno zagrabil sarkazem.
Ali imam jaz kaksno pivo v dobrem, ce sam te promoviral v direktorja Oracle Slovenija?
BTW MS sobotnji bograc in danes Okarina, Bled skampi na buzari s kruhom pomazani!
Ali imam jaz kaksno pivo v dobrem, ce sam te promoviral v direktorja Oracle Slovenija?
BTW MS sobotnji bograc in danes Okarina, Bled skampi na buzari s kruhom pomazani!