Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Intervju: Miro Senica, odvetnik - Ni mi žal, da je Baričević dobil pse nazaj
Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
[FIN-329573]
> [Gustl]
> > [FIN-329573]
> > O trganju iz konteksta zagotovo ne.
>
> E, sad. Vprašal sem, o čem bi debatiral, ne o čem nebi. :)
A po tenisu bi se igral pa še skrivalnice.
Med "delati se neumnega" in "biti neumen" se razlika ne opazi.
... hja, ampak je ... alzo, kaj je ? ... v tem konkretnem primeru namreč ... khmm, sem malo firbčen, pa sem moral vprašat ... ...
Zaradi tega me izjemno žalosti, da se je nivo komunikacije v slovenski družbi v tem konkretnem primeru spustil pod vsako raven, ki bi bila še vredna nadaljnje razprave.
primerjava s pokojno žrtvijo /storilcem kaže na podobni miselni vzorec delovanja in osebnosti gospoda Notranjega ministra v senci Senice, ki je velika nedolžna žrtev v zgodbi s katero on nima nobene osebne povezave čeprav je osebni prijatelj že 30 let.
Saj podobno nima nobene povezave z reševanjem gospoda Šrota pri vladi čeprav je prijatelj Ministrice za notranje zadeve, ki jo (kot je storilec uporabljal pse ) gospod Minister v senci uporablja za mnenjske raziskave vlade.
Še več, popolno nerazumevanje in ignoranca nevedne javnosti, ki je postala podobna podivjani zveri, je kriva da v naši državi prava ni mogoče izvajati tam kjer se izvaja - na sodišču. Le tam se namreč deli moč in oblast nad življenjem in smrtjo in ne v izvršilni ali zakonodajni oblasti ali garaži Oražmove ulice kjer jo je v svoj gobec vzela psica - mati vse afere.
Gospod Senica obžaluje da si ni psica Joy zase in za sinove prisrbela svojega pravnega zastopnika (to je v Švici že mogoče- DA IMA PES SVOJEGA ODVETNIKA NEODVISNO OD GOSPODARJA, KI GA ZLORABLJA) in bi boj za krvavo pravdo odmrlega rektuma potekal med gentlemeni na neodvisnem teritoriju kjer bi nedvoumno in s pomočjo veterinarskega izvedenca ugotovili kdo je zvitejši : lisica ali Senica ?
[najobj]Forrest Gump je rekel: "Stupid is, who stupid does."
> [FIN-329573]
> > [Gustl]
> > > [FIN-329573]
> > > O trganju iz konteksta zagotovo ne.
> >
> > E, sad. Vprašal sem, o čem bi debatiral, ne o čem nebi. :)
>
> A po tenisu bi se igral pa še skrivalnice.
> Med "delati se neumnega" in "biti neumen" se razlika ne opazi.
... hja, ampak je ... alzo, kaj je ? ... v tem konkretnem primeru namreč ... khmm, sem malo firbčen, pa sem moral vprašat ... ...
Po drugi strani pa zelo koristno in poučno.Kajti mogoče bodo ljudje le spoznali kakšne ljudi-politike so volili.
Od Financ seveda ne pričakujemo objave fotografij in pisanja o spolnih zlorabah. Pričakujemo, pa poleg tega intervjuja še raziskovanje, koliko državnega, beri našega denarja je šlo za vse komisije, izvedence, pravosodje...ITD, da je ta pokvarjenec dobil kužke nazaj? Kako je poslovalo podjetjev lasti takega pokvarjenca? kako je prišel do denarja? ITD, to pa so teme za raziskovalno novinarstvo in finance.
[FIN-329573]
> [najobj]
> > [FIN-329573]
> > > [Gustl]
> > > > [FIN-329573]
> > > > O trganju iz konteksta zagotovo ne.
> > >
> > > E, sad. Vprašal sem, o čem bi debatiral, ne o čem nebi. :)
> >
> > A po tenisu bi se igral pa še skrivalnice.
> > Med "delati se neumnega" in "biti neumen" se razlika ne opazi.
>
>
>
> ... hja, ampak je ... alzo, kaj je ? ... v tem konkretnem primeru namreč ... khmm, sem malo firbčen, pa sem moral vprašat ... ...
Forrest Gump je rekel: "Stupid is, who stupid does."
... eh, jebiga ... zdaj šele pojma nimam ... khmm, bi bilo boljše, da ne bi nič vprašal ...
... aja ... ti se tudi rad igraš skrivalnice, a ne ? ...
[najobj]... ... , ... ... !
> [FIN-329573]
> > [najobj]
> > > [FIN-329573]
> > > > [Gustl]
> > > > > [FIN-329573]
> > > > > O trganju iz konteksta zagotovo ne.
> > > >
> > > > E, sad. Vprašal sem, o čem bi debatiral, ne o čem nebi. :)
> > >
> > > A po tenisu bi se igral pa še skrivalnice.
> > > Med "delati se neumnega" in "biti neumen" se razlika ne opazi.
> >
> >
> >
> > ... hja, ampak je ... alzo, kaj je ? ... v tem konkretnem primeru namreč ... khmm, sem malo firbčen, pa sem moral vprašat ... ...
>
> Forrest Gump je rekel: "Stupid is, who stupid does."
... eh, jebiga ... zdaj šele pojma nimam ... khmm, bi bilo boljše, da ne bi nič vprašal ...
... aja ... ti se tudi rad igraš skrivalnice, a ne ? ...
... ... ... .
Ker je šlo pri MAji Beričevič za veliko naklučje ... statistična verjetnost preprosto dokazuje, da je potrebno ritno luknjo preveriti še kakšnemu bulmastifu. In takšni ljudje vodijo našo državo. Nimam besed, vem pa kaj bi bilo potrebno narediti.
[FIN-329573]
> [najobj]
> > [FIN-329573]
> > > [najobj]
> > > > [FIN-329573]
> > > > > [Gustl]
> > > > > > [FIN-329573]
> > > > > > O trganju iz konteksta zagotovo ne.
> > > > >
> > > > > E, sad. Vprašal sem, o čem bi debatiral, ne o čem nebi. :)
> > > >
> > > > A po tenisu bi se igral pa še skrivalnice.
>
>
> > > > Med "delati se neumnega" in "biti neumen" se razlika ne opazi.
> > >
> > >
> > >
> > > ... hja, ampak je ... alzo, kaj je ? ... v tem konkretnem primeru namreč ... khmm, sem malo firbčen, pa sem moral vprašat ... ...
> >
>
>
> > Forrest Gump je rekel: "Stupid is, who stupid does."
>
>
> ... eh, jebiga ... zdaj šele pojma nimam ... khmm, bi bilo boljše, da ne bi nič vprašal ...
>
>
> ... aja ... ti se tudi rad igraš skrivalnice, a ne ? ...
... ... , ... ... !
... ... ... .
... hahaha ... dobra, ni kaj ...
P.S.: je prav prijetno videti človeka, ki v teh težkih časih nima nobenih vprašanj ...
nas pa skoraj peljejo žejne čez vodo.
KK bo pasji in družinski zakonik dala na prioriteto
Ma kaj se jebe brez veze: naj gre k Matozu, bosta iztožila državo, da bomo vsi črni...
bi pa rajš vidu,da bi plačali osebno,člani dildo mafije!Sej je Pahor javno povedal da je bil prjatel s tistim posiljevalcem psov,pa Senica se hvali da je bil 30 let prijatelj(pol pa zarad smučanja ne utegne na pogreb iti..hahaha)..pa pri Pogačniku se ve kolko je ura..itd..
[The666]Ko sem videl obračun prispevkov za januar, sem se počutil kot Atos...
glede na to,da kot zasebnik plačujem take davke da mi gate trga,mi je čisto vseeno,če še neki od tega dajo Megliču..
Človek je bi 30(trideset!) let njegov prijatelj...in zakaj ni šel na pogreb?ker je imel že prej rezervirano smučanje...
ne vem...a sm jst taka budala...al pa Senica..eden od naju ziher..
[rogacan4]Imbecilne so afere, ne primerjave.
Primerjati afero bulmastif in Patria z Ultro je približno tako imbecilno kot so deli-odgovori Senice v tem intervjuju...Kam plovemo??
[johnny2007]Ali so zaradi te afere nabavljali vodni top. Da sperejo vso umazanijo s sebe, bo ravno vodni top mogoče zalegel.
Fantje ne se zajebavat s Senico, da ne bojo nad vas prišli z vodnim topom !!!
[0219K21]Saj so se zravsali za lastništvo. Ali nisi opazil, da je sodišče pse zaseglo, da jih uspava. Pojavil se je SB in trdil, da je njihov lastnik? Ali zastopiš sedaj?
> [RTM]
> ne seri.
>
> zakaj pa se vodi rodovniška knjiga plemenitih cuckov, vključno s podatkom o lastniku?
Očitno ne veš kaj pomeni pojem "domneva lastništva".
Pri premičnih stvareh se pač lastništvo domneva napodlagi posesti zgolj zato, ker je v veliki večini primerov lastniški posestnik (tisti, ki ima stvar v dejanski oblasti, hkrati je tudi želi imeti v posesti kot lastnik in se tako tudi obnaša) dejansko tudi lastnik.
Tvoj knjiga pride v poštev tedaj, ko se kdo zravsa okrog samega lastništva nad psom.
Če pa kdo v sodnem ali upravnem postopku kdo nastopa kot lastnik in ga pri tem nihče ne ovira je njegova legitimacija kot lastnika tudi podana.