5 ur
Najbolj brani članki danes
6 ur
Vlada za direktorico statističnega urada imenovala Apolonijo Oblak Flander
7 ur
Tesla zaradi varnostnih razlogov odpoklicala model poltovornjaka
8 ur
Hrvaško ustavno sodišče: Milanović ne more biti več ne mandatar ne premier. Trije sodniki menijo, da je taka "grožnja" protiustavna 5
9 ur
Bruselj: platforme Pornhub, Stripchat in Xvideos bodo morale izpolnjevati najstrožje obveznosti EU 4
9 ur
V Petrolu bodo predlagali 1,8 evra dividende bruto, več kot lani 1
9 ur
Petrolovi delničarji o dividendi 23. maja
9 ur
Ko se upokoji vodja gradnje
10 ur
Podjetja imajo le še do ponedeljka čas za predložitev dokazil o škodi v lanskih poplavah
11 ur
DZU vidijo priložnost v krepitvi digitalnih prodajnih kanalov
11 ur
Kako ravnati ob kibernetskih incidentih? Razlagamo v šestih korakih
11 ur
Kaj se lahko naučimo od lanskih poplav? (PRO)
12 ur
Odlagališče odpadkov za NEK že zdaj presega 227 milijonov evrov 2
12 ur
V Indiji so stekle maratonske volitve - zmago si obeta premier in šef nacionalistične stranke Modi
13 ur
Sandoz začenja gradnjo razvojnega centra v Ljubljani, Novartis v bližini dokončuje novo tovarno
13 ur
Koliko so lani zaslužili menedžerji borznih družb in koliko jim je pobrala država 10
13 ur
Renault in CMA CMG z dodatnimi milijoni za projekt lahkega električnega dostavnika
13 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
14 ur
Z brniškega letališča lani za skoraj tretjino več potnikov kot leto prej
14 ur
Globalno bo letos prodaja gradbene opreme malenkost upadla

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Iz Ribnice prihaja kaviar med mesninami

Strani: 1

hostamox sporočil: 8.460
[#2681802] 02.11.17 14:45
Odgovori   +    2
Gledena na ceno in kvaliteto,bi se lahko malo bolj potrudil z mozaikom na prerezu- slanina ni enakih velikosti,ravno tako ni jasnih mej.
bigl sporočil: 18.363
[#2681817] 02.11.17 15:33
Odgovori   +    0
Kaviarjev je več vrst, najboljši je jesetrov. Ko že omenjate primerjavo s kaviarjem. Lep dan.

P.S. Občasno se ga dobi v ruski trgovinici v Lj in MB oz. po naročilu.
dario950 sporočil: 2
[#2681922] 03.11.17 09:29
Odgovori   +    2
čas vnosa: 03.11.17 09:23
Bravo! Vesel sem , da se je dejavnost tako lepo "prijela".
Pozdrav iz Izole
Dario
spiderman sporočil: 1.741
[#2681931] 03.11.17 10:07
Odgovori   +    2
Bravo to je to + gospod je tudi uradno izobražen in podkovan v svoji branži.
Suhomesnati izdelki so med "obsedenci" (narekovaji mogoče niti niso potrebni) z zdravo prehrano itak tabu.
Tudi jaz ne vem, če pojem eno(max. dve) suho salamo na leto - ko mi pač zadiši - in taktat res uživam. In ob taki konzimaciji je dejansko povsem vseeno ali tista salama košta 10 €/kg ali 60 €/kg - kupiš pač nekaj res dobrega.
.
Pravi poslovni model!
anon-436144 sporočil: 4
[#2682662] 07.11.17 10:47 · odgovor na: bigl (#2681817)
Odgovori   +    0
čas vnosa: 07.11.17 10:40
Hvala za to informacijo!

Nad tem člankom je pa zavajajoč naslov, sem kliknil zaradi kaviarja..
153 sporočil: 9.333
[#2682949] 08.11.17 20:04
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: 153 08.11.2017 20:11
Podjetni nenehno iščejo tržne niše, Ribn'čan
David Lesar - izprašan strokovnjak jo je, kot
kaže, ustvaril in našel, izdelkom je sicer tuje,
najbrž misleč, da bo več prodal, pojoče ime nadel
in postopoma, kot izvirni suhorobarski krošnjar,
že po naravi prebrisan, je premišljeno prodajati
začel. Za opravljeno mu gredo iskrene čestitke in
dobre želje za dolgosežne prihodnje dobitke !

[Je pa le treba pristaviti, da bi bilo v prihodnje bolje, še nekaj: divjačinsko meso je temnejše barve, iz fotografij v članku pa ne izgleda, da je tudi take narave ?]

Sodražan

Strani: 1