Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Iz Ribnice prihaja kaviar med mesninami
Strani: 1
sporočil: 8.460
Gledena na ceno in kvaliteto,bi se lahko malo bolj potrudil z
mozaikom na prerezu- slanina ni enakih velikosti,ravno tako ni
jasnih mej.
sporočil: 18.363
Kaviarjev je več vrst, najboljši je jesetrov. Ko že omenjate
primerjavo s kaviarjem. Lep dan.
P.S. Občasno se ga dobi v ruski trgovinici v Lj in MB oz. po naročilu.
P.S. Občasno se ga dobi v ruski trgovinici v Lj in MB oz. po naročilu.
sporočil: 2
čas vnosa: 03.11.17 09:23
Bravo! Vesel sem , da se je dejavnost tako lepo "prijela".
Pozdrav iz Izole
Dario
Pozdrav iz Izole
Dario
sporočil: 1.741
Bravo to je to + gospod je tudi uradno izobražen in podkovan v
svoji branži.
Suhomesnati izdelki so med "obsedenci" (narekovaji mogoče niti niso potrebni) z zdravo prehrano itak tabu.
Tudi jaz ne vem, če pojem eno(max. dve) suho salamo na leto - ko mi pač zadiši - in taktat res uživam. In ob taki konzimaciji je dejansko povsem vseeno ali tista salama košta 10 €/kg ali 60 €/kg - kupiš pač nekaj res dobrega.
.
Pravi poslovni model!
Suhomesnati izdelki so med "obsedenci" (narekovaji mogoče niti niso potrebni) z zdravo prehrano itak tabu.
Tudi jaz ne vem, če pojem eno(max. dve) suho salamo na leto - ko mi pač zadiši - in taktat res uživam. In ob taki konzimaciji je dejansko povsem vseeno ali tista salama košta 10 €/kg ali 60 €/kg - kupiš pač nekaj res dobrega.
.
Pravi poslovni model!
sporočil: 4
čas vnosa: 07.11.17 10:40
Hvala za to informacijo!
Nad tem člankom je pa zavajajoč naslov, sem kliknil zaradi kaviarja..
Nad tem člankom je pa zavajajoč naslov, sem kliknil zaradi kaviarja..
sporočil: 9.333
Zadnja sprememba: 153 08.11.2017 20:11
Podjetni nenehno iščejo tržne niše, Ribn'čanDavid Lesar - izprašan strokovnjak jo je, kot
kaže, ustvaril in našel, izdelkom je sicer tuje,
najbrž misleč, da bo več prodal, pojoče ime nadel
in postopoma, kot izvirni suhorobarski krošnjar,
že po naravi prebrisan, je premišljeno prodajati
začel. Za opravljeno mu gredo iskrene čestitke in
dobre želje za dolgosežne prihodnje dobitke !
[Je pa le treba pristaviti, da bi bilo v prihodnje bolje, še nekaj: divjačinsko meso je temnejše barve, iz fotografij v članku pa ne izgleda, da je tudi take narave ?]
Sodražan
Strani: 1