Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek (intervju z Ano Roš) Najboljša kuharica pravi: Do gastronomskih turistov smo še vedno mačehovski
Strani: 1
sporočil: 1.950
Iskrene čestitke in poklon gospe Ani! Vedno me oblije ponos ob
uspehih sonarodnjakov, pa naj bo to na katerem koli področju. V
zadnjih desetletjih ustvarajmo podjetniško tradicijo znova, kje bi
lahko bili, če v povojnem obdobju ne bi bili porezani vsi vrhovi,
podjetniški in intelektualni in če ne bi bili pokriti 50 let s
pokrovom, ki ni dovoljeval individualne rasti.
Srečno vsem, ki se trudite in vztrajate!
Srečno vsem, ki se trudite in vztrajate!
sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 01.04.2017 22:30
[Florenca]Se strinjam, prebrano v textu pa izpade kot marketing, brez katerega kot, da ni zvezdic in naslovov. Vidim, da je več marketinga kot kuhanja? Ne vem, ali pride kdaj na odprto kuhinjo, da probamo? Lep dan.
Iskrene čestitke in poklon gospe Ani! Vedno me oblije ponos ob uspehih sonarodnjakov, pa naj bo to na katerem koli področju. V zadnjih desetletjih ustvarajmo podjetniško tradicijo znova, kje bi lahko bili, če v povojnem obdobju ne bi bili porezani vsi vrhovi, podjetniški in intelektualni in če ne bi bili pokriti 50 let s pokrovom, ki ni dovoljeval individualne rasti.
Srečno vsem, ki se trudite in vztrajate!
Strani: 1