Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Finance se mastimo. Ampak delamo tudi prvo številko v novem letu
Strani: 1
sporočil: 2.368
pri meni :)
je čist simpl. posebej spečeš testo (krhko), čist ok je, če si pomagaš s kupljenim ;)
nadev je pa čokoladni ganache: zavreš smetano (sladkor po okusu), odstaviš, nadrobiš not čokolado in mešaš toliko časa, da se raztopi in nastane svetleča "krema". po okusu jo lahko še začiniš in obogatiš s kakšnim viskijem ali podobnim alkoholom. in vmešaš malo masla (na sobni temperaturi). še mlačni ganache zliješ na testo. nato se začne safr: vsaj za 4 ure v hladilnik :) in to je to (reži majhne kose, ker ima to milijavžnt kalorij) ;)
užvaj ;)
lp, p
je čist simpl. posebej spečeš testo (krhko), čist ok je, če si pomagaš s kupljenim ;)
nadev je pa čokoladni ganache: zavreš smetano (sladkor po okusu), odstaviš, nadrobiš not čokolado in mešaš toliko časa, da se raztopi in nastane svetleča "krema". po okusu jo lahko še začiniš in obogatiš s kakšnim viskijem ali podobnim alkoholom. in vmešaš malo masla (na sobni temperaturi). še mlačni ganache zliješ na testo. nato se začne safr: vsaj za 4 ure v hladilnik :) in to je to (reži majhne kose, ker ima to milijavžnt kalorij) ;)
užvaj ;)
lp, p
Strani: 1