Strani: 1

anon-193923 sporočil: 51
[#806536] 13.05.10 23:37
Odgovori   +    1
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
anon-177831 sporočil: 818
[#806561] 14.05.10 00:12 · odgovor na: anon-193923 (#806536)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: anon-177831 14.05.2010 00:13
[SeEn1APoznavalec]
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Khm, no ja...
Tomaž Sršen in njegovi jedci
Očitno je imel preveč pomagačev, in so preveč požrli ;)

Ponavadi so takšni ocenjevalci solo, ampak balkanci radi stišimo h koritu vsaj pol familije pa še vse ta boljše prjatle...
anon-227640 sporočil: 147
[#806580] 14.05.10 01:26 · odgovor na: anon-177831 (#806561)
Odgovori   +    1
[adeniz]

Očitno je imel preveč pomagačev, in so preveč požrli ;)

Ponavadi so takšni ocenjevalci solo, ampak balkanci radi stišimo h koritu vsaj pol familije pa še vse ta boljše prjatle...
Hrana (desetkrat): 40 evrov; vina (štirikrat): 25 evrov
anon-171999 sporočil: 1.852
[#806797] 14.05.10 09:48 · odgovor na: anon-193923 (#806536)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-171999 14.05.2010 09:58
[SeEn1APoznavalec]
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Škoda.
Občasno bi morali obiskati kak kmečki turizem-fabriko in pohvaliti njihovo pasjo hrano ( +odpreti rubriko za žganjeljube)... to bi vzbudilo zanimanje pri sofisticiranih bralcih financ!
anon-59809 sporočil: 53
[#806869] 14.05.10 10:45
Odgovori   +    0
Žal me na Zemonu ne bodo več videli. Zadnjič sem prišel s polnim tošlnom, vendar oblečen v kavbojke (casual prilika) in doživel tako aroganco s strani natakarjev, kot že dolgo ne. Kadar sem prišel okravatan sem sicer imal drugačno izkušnjo... ampak čisto vsakič pa tudi ne grem v kravati na kosilo.
anon-16762 sporočil: 55
[#806900] 14.05.10 11:14
Odgovori   +    0
Torej se rubrika Radosti za dobrojedce poslavlja. Dobro? Slabo? Težko bi se odločil. A zakaj dobro? Zadnje štiri ocenjevane gostilne so dobile hudo dobre ocene! Nekoč tile dobrojedci niso bili tako radodarni z ocenami. Že slaba devetka je bila uspeh.
Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.
anon-8865 sporočil: 3.125
[#807038] 14.05.10 12:54 · odgovor na: anon-16762 (#806900)
Odgovori   +    0
[mucek]
Torej se rubrika Radosti za dobrojedce poslavlja. Dobro? Slabo? Težko bi se odločil. A zakaj dobro? Zadnje štiri ocenjevane gostilne so dobile hudo dobre ocene! Nekoč tile dobrojedci niso bili tako radodarni z ocenami. Že slaba devetka je bila uspeh.
Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.
Point visokih zadnjih ocen je v tem, da je Sršen vedel, da se rubrika poslavlja, pa se je hotel za grande finale vrhunsko najesti, ne samo "preizkušati"... in je šel pa k taboljšim.
OnlyA sporočil: 658
[#807073] 14.05.10 13:16 · odgovor na: anon-8865 (#807038)
Odgovori   +    0
Hja tud men se zdi da rubrika ni bila najbolj objektivna, a jo bom vseen pogresal ce ne drugega si lahko dobil kaksno idejo, men se je najboljsi zdel Scabar, ki ga moram definitivno obiskati.

BTW A se kdo spomni pri kateri restavraciji je bila na eni sliki sahovnica s surovo tuno in lososom, se mi zdi zanimiva ideja za kaksno predjed doma, THX.
anon-182216 sporočil: 1.343
[#807216] 14.05.10 14:28
Odgovori   +    1
kaj je to neka mrhovina na krožniku sej nismo hijene
anon-229444 sporočil: 4
[#807591] 15.05.10 00:54
Odgovori   +    1
Najprej bi rad pohvalil in se tudi še posebej zahvalil g. Sršenu za rubriko in vse kar je v toliko letih naredil za dvig Slovenske kulinarike. Kar pa se tiče Zemona lahko povem samo to da sem se pravkar vrnil iz omenjene restavracije kot gost oblečen v kavbojke. Vsa čast Tomiju in njegovi ekipi. Tako dobro kot V Zemonu v Sloveniji ne jem nikjer.
anon-229444 sporočil: 4
[#807592] 15.05.10 00:55
Odgovori   +    1
Najprej bi rad pohvalil in se tudi še posebej zahvalil g. Sršenu za rubriko in vse kar je v toliko letih naredil za dvig Slovenske kulinarike. Kar pa se tiče Zemona lahko povem samo to da sem se pravkar vrnil iz omenjene restavracije kot gost oblečen v kavbojke. Vsa čast Tomiju in njegovi ekipi. Tako dobro kot V Zemonu v Sloveniji ne jem nikjer.
anon-229444 sporočil: 4
[#807594] 15.05.10 00:59 · odgovor na: anon-182216 (#807216)
Odgovori   +    1
Gospod , vi ste pa živ dokaz da vam v življenju ni bilo lahko, saj sem prepričan da ste bil že kot otrok kulinarično odsoten.
anon-229444 sporočil: 4
[#807598] 15.05.10 01:10 · odgovor na: anon-182216 (#807216)
Odgovori   +    0
[helsinki79]
kaj je to neka mrhovina na krožniku sej nismo hijene
Gospod , vi ste pa živ dokaz da vam v življenju ni bilo lahko, saj sem prepričan da ste bil že kot otrok kulinarično odsoten.
anon-208586 sporočil: 323
[#807602] 15.05.10 01:23 · odgovor na: anon-8865 (#807038)
Odgovori   +    0
[0117Pl1]
> [mucek]
> Torej se rubrika Radosti za dobrojedce poslavlja. Dobro? Slabo? Težko bi se odločil. A zakaj dobro? Zadnje štiri ocenjevane gostilne so dobile hudo dobre ocene! Nekoč tile dobrojedci niso bili tako radodarni z ocenami. Že slaba devetka je bila uspeh.
> Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.

Point visokih zadnjih ocen je v tem, da je Sršen vedel, da se rubrika poslavlja, pa se je hotel za grande finale vrhunsko najesti, ne samo "preizkušati"... in je šel pa k taboljšim.
Pa nekaj "kredita" si je nabral, za primer, da bo šel tja "za svoj denar".
anon-40290 sporočil: 113
[#894884] 16.08.10 21:50 · odgovor na: anon-193923 (#806536)
Odgovori   +    0
Ne moreš verjeti. Priloga, ki ni govorila samo o denarju, pač pa je govorila tudi o tem, kako naj bi ljudje živeli, kdaj kaj dobrega pojedli, in kje to počeli.

Pa ste jo šli ukinit.

Ne moreš verjet.

Denarne težave?

Pa saj vaši jedci najbrž kaj tudi zaslužijo. Dobijo honorar za prispevke, ki jih naredijo, pa tudi drugače najbrž niso brez služb.

Skratka: lahko bi se zmenili za limit porabe, pa bi vseeno lahko kaj dobrega napisali, našli kakšno gostilnico, kjer še dobro kuhajo, pa ne nujno drago.

Ena redkih večjih napak uredništva.

Strani: 1