Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Gostilna pri Danilu - Reteče: Slow food

Strani: 1

anon-132566 sporočil: 5
[#800554] 07.05.10 15:09
Odgovori   +    0
Spoštovani g. Sršen, moj komentar se nanaša na obiske gostiln po vašem ocenjevanju, kar je včasih prava nočna mora, včasih pa veselje za želodčke. Sedaj vemo, da bo prava ocena tedaj, ko bomo sešteli vaše točke in potem še naše. Očitno ste že preveč razpoznavni, zato si bo potrebno omisliti kaj novega, da bomo potem vsi imeli kaj od tega.
Lep pozdrav!
anon-102514 sporočil: 6.114
[#800561] 07.05.10 15:19
Odgovori   +    1
Slow food je nateg! Popolnoma se strinjam z nekim gospodom, ki sva enkrat skupaj sedela na enem takem "eventu". rekel je nekako takole:"Saj tale slow food bi bil lahko čisto OK zadeva, če bi le vsake toliko časa prinesli ene dve plati pohanega piščanca na mizo."
P: se je tudi treba vprašati zakaj nihče ne pripravlja in prodaja "loške medle"; zato, ker je čist brez veze in ne gre v promet :)
Jozeb sporočil: 148
[#800877] 08.05.10 07:23
Odgovori   +    1
schuka! Kwa si iz goše ušel, kekec?
anon-102514 sporočil: 6.114
[#800881] 08.05.10 07:43 · odgovor na: Jozeb (#800877)
Odgovori   +    1
[Jozeb]
schuka! Kwa si iz goše ušel, kekec?
Res je, iz goše sem. Sam že dolg cajta nisem več Kekec, ampak sem Bedanc. Pa me ne more vsak kurac scat pelat tko kt lohta tebe. Kt si en bedak, ki se hoče finga delat. Šalabajzar smotani!
anon-194557 sporočil: 1
[#805888] 13.05.10 13:34
Odgovori   +    0
Dragi ljudje,...... Ce ste iz gosce, vrha slovenske smetane ali druge smetane, iz vasi ali se kje iz drugje,...... Ce ne veste kaj je poanta slow fooda ne kritizirejte .... V vseh gostilnah ki se trudijo nekaj več narediti si vsaj če ne drugega zaslužijo pohvalo in vzpodbudo za nadgraditev neke domače tradicije, ker dons se da dunajce pa purane in telečje zrezke z praženim krompirjem in pomfrijem vsepovsod dobit...

Strani: 1