Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Gostilna pri Danilu - Reteče: Slow food
Strani: 1
sporočil: 5
Spoštovani g. Sršen, moj komentar se nanaša na obiske gostiln po
vašem ocenjevanju, kar je včasih prava nočna mora, včasih pa
veselje za želodčke. Sedaj vemo, da bo prava ocena tedaj, ko bomo
sešteli vaše točke in potem še naše. Očitno ste že preveč
razpoznavni, zato si bo potrebno omisliti kaj novega, da bomo potem
vsi imeli kaj od tega.
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
sporočil: 6.114
Slow food je nateg! Popolnoma se strinjam z nekim gospodom, ki sva
enkrat skupaj sedela na enem takem "eventu". rekel je nekako
takole:"Saj tale slow food bi bil lahko čisto OK zadeva, če bi le
vsake toliko časa prinesli ene dve plati pohanega piščanca na
mizo."
P: se je tudi treba vprašati zakaj nihče ne pripravlja in prodaja "loške medle"; zato, ker je čist brez veze in ne gre v promet :)
P: se je tudi treba vprašati zakaj nihče ne pripravlja in prodaja "loške medle"; zato, ker je čist brez veze in ne gre v promet :)
sporočil: 6.114
[Jozeb]Res je, iz goše sem. Sam že dolg cajta nisem več Kekec, ampak sem Bedanc. Pa me ne more vsak kurac scat pelat tko kt lohta tebe. Kt si en bedak, ki se hoče finga delat. Šalabajzar smotani!
schuka! Kwa si iz goše ušel, kekec?
sporočil: 1
Dragi ljudje,...... Ce ste iz gosce, vrha slovenske smetane ali
druge smetane, iz vasi ali se kje iz drugje,...... Ce ne veste kaj
je poanta slow fooda ne kritizirejte .... V vseh gostilnah ki se
trudijo nekaj več narediti si vsaj če ne drugega zaslužijo pohvalo
in vzpodbudo za nadgraditev neke domače tradicije, ker dons se da
dunajce pa purane in telečje zrezke z praženim krompirjem in
pomfrijem vsepovsod dobit...
Strani: 1