Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Informativni pokojninski računi do leta 2014
Strani: 1
sporočil: 5.000
Vizjak lahko samo sanja, kaj bo delal leta 2014. Je pa res
nepopravljivi optimist. Na morju je dobil toliko energije, da kar
žari iz njega.:)
Lp, mataj18
Lp, mataj18
sporočil: 42
O tem da bi pa pokradeni denar drzavi in drzavljanom kdo nazaj
prinesel pa nic govora , od vseh pokvarjenih politikov in tistih ki
sami mislijo da so gospodarstveniki.Kradejo nas vsi po vrsti ,bull
shit
sporočil: 2.010
Informativni pokojninski izračun....
Super! Se že veselim vpogleda in s tem povezano tudi lepe prihodnosti, ha ha. Še ena baza podatkov, kjer bodo imeli državni plenilci natančnejši pregled v imetje ububožanega naroda republike Slovenije.
Super! Se že veselim vpogleda in s tem povezano tudi lepe prihodnosti, ha ha. Še ena baza podatkov, kjer bodo imeli državni plenilci natančnejši pregled v imetje ububožanega naroda republike Slovenije.
sporočil: 8.690
Ne bo slo s tako kozmetiko. To je tako, kot bi na Titanicu, napol
pod vodo, nacrtoval resitev s pomocjo razdelitve vseh zalog fizola
in potem pricakoval, da bodo prdci ustvaril dovolj plinov, ki bi
drzali ladjo na gladini.
Upokojitveno starost za penzijo po sistemu paygo je treba zvisati na 75-80 let, ker je ves denar iz fondov ze zdavnaj popapcan. Kdor je bolan, pac gre prej ne v penzijo ampak na socialo.
Vzporedno pa zacnejo teci penzioniranja po sistemu racunov. In to ne info ampak realnih. Zasebnih in drzavnih. Naj bo konkurenca. Tele mnozice mladostnih penzionerjev so nekaj najbolj ogabnega, kar je izumila "demokracija".
P.S. 1.8.2012 je minilo 44 let od moje prve zaposlitve. Penzije do 2025 se ne nacrtujem. ker sem bil na bolniski nazadnje pred 32 leti (nesreca v Lab), mislim, da lahko potegnem se celo dlje.
Upokojitveno starost za penzijo po sistemu paygo je treba zvisati na 75-80 let, ker je ves denar iz fondov ze zdavnaj popapcan. Kdor je bolan, pac gre prej ne v penzijo ampak na socialo.
Vzporedno pa zacnejo teci penzioniranja po sistemu racunov. In to ne info ampak realnih. Zasebnih in drzavnih. Naj bo konkurenca. Tele mnozice mladostnih penzionerjev so nekaj najbolj ogabnega, kar je izumila "demokracija".
P.S. 1.8.2012 je minilo 44 let od moje prve zaposlitve. Penzije do 2025 se ne nacrtujem. ker sem bil na bolniski nazadnje pred 32 leti (nesreca v Lab), mislim, da lahko potegnem se celo dlje.
Strani: 1